cooper basmamiš denmis aracin devride gorunuyo hiz gostergeside bildiin basmis..guzel video paylastiiniz icin tesekkurler..![]()
cooper basmamiš denmis aracin devride gorunuyo hiz gostergeside bildiin basmis..guzel video paylastiiniz icin tesekkurler..![]()
serkan sen bılıyorsun zaten arabayı az cok izmirdeki arkadaslar ve arabayı bılenler de ne sekılde gittını bılıyor oyle bırseyın asla olamıycahı bellı o yüzden bu iş sadece onu o sekılde gectını ınanıcak kişilere kalmışzaten bi 106 gti sahıbı bile kendı bılır yada söyle yazayım bu işten az cok anlayan insanların herseyıle stock bır 106 nın o sekılde coper s ı gecemıycehı bellı zaten o arabada stock dehıl hava filtresı komple 51 lık boru ve son susturucu var aracta yanı bunları bastan soylerdım ama arkadaslar zaten eglensın bıraz coper s gectık dıye.. oyle bırseyın olması birazzz zor yaaaaa
![]()
valla onur böyle bır tas yokbenım bu sekılde konusmam normal cunku burda yanlıs yansıtılan bırsey var
![]()
23-24 sanıyelerde ve 28-29-30 sanıyelerde sc sesı duyuluyo ama tel cekımden dolayı ses fazla bellı olmuyo galıba.
düzgün chip filtre egsozlu bi 106 stock coopers i bir kaç boy geçer
benim fikrim
tüm izmir bilio stock vti ve gtiları geçtiğini bu cooper'ın
üzerinde chipi derecelisi eksozu caisi olan gti bile geçemio cooper'ı
kasnaksız böle gidio kasnak takılınca acaba ne dicekler noslu mu?
garip bi video normalde böle olmaz tamere sormak lazım asıl durumu
photo shop die bişi var videoshopta olabilirmi![]()
Chipi Derecelisi egzantrikLisi 106 nın DELİYO kupırı Kardeşim 1000 defamı koycaz aynı videoyu ya allah allahh
http://www.youtube.com/watch?v=j4gL_jKdf_8
bilip bilmeden bi ton saçma şey yazıyonuz.Yukardaki videodada typerla denerken maximum 3 boy geçiyo dedi kupırcılar daha 4te 3 boy geçtik kupırı 5-6 yapsak 9 10 15 boy olurdu.
DipNot: Ayrıca diğer arkadaşları bilmem ama ben bilmiorm bu cooperın SITOK MITOK kimi geçtiiini o arabada ya kasnak var yada başka bi harakiri var.
genellikle zaten coper s ı gecer dıyenler ya saxocu ya 106 cı eyvallah cok guzel efsana arabalar lafım yok ama bız sızın dedınınz derecelı chıp vs gıbı saxolarla 106 larla laf atmaya calısmamdan kasnak yok demkten 10 kat daha fazla denedık en ıyısı 180 190 a kdr en fazla 1 boy gectı sonrada coper s gectı bu da aracın hem guzel yuruduhunden ve en onemlısı hafıf olmasından ama ne kdr hafıf olursa olsun 190 200 den sonra hafıflıhın bı onemı kalmıyor coper s gecıyor bunun + sı - si yok yanı
blader bak oyle sıtok mıtok harıkırı marıkırı konsumucan sen......
sacma sapan konusuyorsak suscan cvb vermıcen ılgılenmıcen gıtcen akıllı mantıklı seylerle ugrascan 230 240 hp typ r da herhalde atcak coper s e o kdr fark 3 5 7 yada 9 konu o deıl sen sımdı ne alaka asıl sen sacma sapan konuyorsun.. sen bu işlerden cokmı anlıyon sımdı cok anlıyorsan gel gıdelım best servıse anasının bı tarafına kadar sokup baksınlar eger bı *** bulamazlarsa vercenmı arabaya kasnak parasını taktırcanmı kasnak bız burdayız cok ınanmıyorsan gel yrın gıdleım best servıse yada ıstedıın yere baktıralım ayrıca delen gecen ne onu bılelım ??? bak bız erdemle konustuk efendı gıbı hallettık anlasmazlıhımızı burda kalp kırmıyalım hepımız bu işi sevıyorsak ona görede konusalım
yukardakı vıdeo ıcınde yazmıssın typ r la denerken dıye sımdı ınsanda göz olur zatemn sende o gun arabanın ıcındeydın sence orda 106 la coper s mı denıyor yoksa typ r mı bız kendımızde demdıkmı neyın nasıl gectını o muhabbet bız erdemle yan yana kalktık 3 vıtes ıcın dedık 3 boy atıyor dıye sen konuları karıstırmıs olmayasın yoksa ızmırde bızım af 190 sonra gectımızı 3 yasındakı cocuk bıle bılıyor artık. boyle seylerı konusmaya bıle gerek yok
Sıtok ta yazarım mıtokta yazarım benim yazma sitilime sen karışamazsın bu 1
2. ben bu işten iyi anlıyom diye geçicenen bi insan degilim ne biliyosam kendim için bilirim bilenler bilir sende ne biliosan kendin için bil ortak fikirleri paylaştırırız yanlışları düzeltiriz konuyu sen ben e getirirsek konu uzar.harakiri marakiri yaptıım laflarda benim havada burda yenisin alış istersen.
3.Ben best servisle iş yapmam.
4.Gerekirse kasnak paranız eksikse ben tamamlayım alalım takalım kalp kırmıyoz bişey anlatmaya çalışıyoz bizde 1000 defa aynı şeyleri konuşmamak için.
Ha bu arada konuyada senle yada arabalarınızla ilgili başka bişey yazmıcam.Gerekirse bi gün buluşuruz hep beraber muhabbet ederiz tekrarda denersiniz kaçtane 106la vtecle denemek istiosanz.
Saygılar
madem kalp kırmak ıstemıyorsun o zaman bana cvb verırken bıraz daha dıkkat edersen sevınırım bende sevmıuorum ole lafları herkezın bı stılı var sen oyle konusmayı sevıyorsunu bende o sekılde konusmayı sevmıyorumdur. burda anlastık ins best servıste ıs yapmıyorsan özgörkeye gıdelım istersen bız her turlu yere ıstenılen saatte zmanda gıderız bu muhabbetler cok sıktı kaan sende boyle yazında ıyıcı sınır oluyor ınsan. bız bu arabayı arkadasımızdan aldık arabanın ılk alındıhı gunden ıtıbaren herseyını bılıyorduk sonra arkadastan bız aldık yanı arabaya bırsey yaptırmıs olsa bız bılırız yada bız yaptırsak soylerız bunda saklancak bırsey yok hadı hepsını gectık kasnak varda bız soylemıyor olsak kendımız demeyız zaten ıstedınız yere gosterelım dıye sende yapma barı bu muhabbetı kapnsın su kasnak falan muhabbetlerı harbı sıktı kardesım![]()
benim görusume görede çip egsozlu gusel bi 106 stok mınıyı gecer..
bu kasnaklar dısardan görunmuomı hıc harbıden bi baksak şöle...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
[QUOTE=M3CSL;227967]benim görusume görede çip egsozlu gusel bi 106 stok mınıyı gecer..
bu kasnaklar dısardan görunmuomı hıc harbıden bi baksak şöle...
http://www.sahibinden.com/2001_model...XQQdisplayitem
serkan bu araba senın arkadasının deılmı bu araba satılık ıste bak ne yazıyor ozellıkerınde sonra bızım dıerkı vıdeolara bak ulas bız senın arkadasın beyaz 106 sonrada mantıklı bır sekılde kendı yazdına bak senın gorusune gore chıplı egzozlu guzel bır 106 gecer dıyon ama vıdeodada bellı ıste gecmıyor guzel kardesım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)