User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Omur plaza wurth cam filmi problemi

Arda K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Omur plaza wurth cam filmi problemi

11.01.2012 tarihinde omur plaza altindaki wurthte aracima cam filmi yaptirdim sol on kapidaki film 2 ay gecmeden kalkti gittim zorlada olsa yaptirdim 1 cam filmi icin 2 saat laf doktum akillara gelmicek yalanlar dolanlar soylediler yapmamak icin yaptilar aradan zaman gecti film yine kalkti o sira samsunda oldugum icin gidemedim ve film dahada cok kalkti bende gidene kadar idare etsin diye kalkan yeri kestim ve simdi wurthteyim adamin bna dedigi keske kesmeseydin onu yapistirirdik ole deyince bi anda cildirdim laf dalasina girdik mekan sahibi bnm filmi kestigimi soyledi kastim varmis gibi bi anda 3 kisi oldular doveceler nerdeyse ben boyle terbiyesiz isveren boyle bir is yeri gormedim burdan iceri daha ancak olum girer bilmeyen arkadaslari uyarmak istedim yakini esi dostu olan varsada kusura bakmasin bu boyle

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Ucuz et - yahni ............. Çok laf - yalansız

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ,boşver bir de dayak yeme orada.Salla gitsin
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ben bu würth hakkında tek olumlu birşey duymadım bu güne kadar.

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı yerle sorun yaşadım, motor temizliği için ayakkabı boyası mı kullanmışlar ne yaptılarsa motorda garip bir madde duruyor hala,
    würth'ün şirket aracını benzinlikte görünce onlara da şikayetimi ilettim şu anda mahkemeliğiz bizimle bir alakası yok oranın bizim ürünleri bile kullanmıyorlar dedi.

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl önce aynı yerde bende cam filmden aynı sıkıntıyı yaşamıştım, yaptıkları işin arkasında durmuyorlar daha sonra da işim olmadı zaten onlarla kimseye de tavsiye etmem
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibi hala ayni kisi mi? En son sinan di sanirim adi
    Charged & Supercharged

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaca yabtırdınız ?
    BOZBEY

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce sahibindende şu meşhur cam filmi ilanını görüp gitmiştim.. Göya 300 TL'lik cam filmi 79 TL'di.. Bi gittim ilk başta KDV koydular gtmişken bişey demedim yaptırıyım dedim. Sonra usta geldi istersen 150 TL'lik 300 TL'lik filmlerde var dedi. Bu sefer yaptırmışken kalitelisini yaptır falan dedi bende yaptırmadan çıktım.. Kampayadaki 100 TLLik filmlerinin diğer sanayideki filmlerden bi farkı oldugunu sanmıyorum..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    79 tl ye ancak pazar poşeti kaplarlar kaliteli cam filmi zor.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Headshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11.01.2012 tarihinde omur plaza altindaki wurthte aracima cam filmi yaptirdim sol on kapidaki film 2 ay gecmeden kalkti gittim zorlada olsa yaptirdim 1 cam filmi icin 2 saat laf doktum akillara gelmicek yalanlar dolanlar soylediler yapmamak icin yaptilar aradan zaman gecti film yine kalkti o sira samsunda oldugum icin gidemedim ve film dahada cok kalkti bende gidene kadar idare etsin diye kalkan yeri kestim ve simdi wurthteyim adamin bna dedigi keske kesmeseydin onu yapistirirdik ole deyince bi anda cildirdim laf dalasina girdik mekan sahibi bnm filmi kestigimi soyledi kastim varmis gibi bi anda 3 kisi oldular doveceler nerdeyse ben boyle terbiyesiz isveren boyle bir is yeri gormedim burdan iceri daha ancak olum girer bilmeyen arkadaslari uyarmak istedim yakini esi dostu olan varsada kusura bakmasin bu boyle
    Sinirlenme kardeşim,boşwer.Sen buraya gel ben kendi ellerimle çekicem sana ağlayan cam filmini
    Yiğit ÇEVİKER-Samsun
    16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
    55 DM 620 İncredible Civic
    55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
    55 LB 949 206 Rc Diesel
    06 CBS 65 206 Rc Diesel
    55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki 2 yildir adamlar ayni oyunlari yalanlari kullaniyolar bnde ilk gittigimde kdv falan koydular bi anda 150 lik 200 luk filmlere zipladilar bn 79 a yaptirdim kalitesine dicek biseyim yok tabiki ucuz oldugu icin kalite bekleyemem ama sonucta para verdik kalkabilir sorunlar olabilir bu sekilde musteriye ithamlarda bulunamazlar sanki bn bilerek kaldirmisim gibi konusuyolar yapmadan once 5 yil garanti vermeyi biliyolar

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok geçmiş olsun. malesef yaptıgı işin arkasında duran esnaf zor bu zamanda :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Headshot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinirlenme kardeşim,boşwer.Sen buraya gel ben kendi ellerimle çekicem sana ağlayan cam filmini
    Gelicem kardeşim az kaldı ağlayan cam filmi çekicez beraber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 sene once yaptirmistim.Herhangi bir sorun cikmadi.Hala kullaniyorum herhangi bir deformasyon yasamadim.Fakat olumsuz yorumlar cogunlukta.Bu elestirilerden sonra tekrar tercih etmem.Gecmis olsun.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksarayın gözünü seveyim. Tamam çekilen filmler çok iyi değil ama en azından ucuz. 2 yıl önce ömür plazanın altındaki yer 100e çekerken maddi durumum kısıtlı olduğundan gidip aksarayda cander otoya çektirmiştim 29 Tl'ye. Ömürde bir arkadaşım çektirdi benden sonra oda sizin gibi sorunlar yaşadı. Benimde film kalktı bir kere 6 aylıkken gittim adamlar gık demeden söktü yeniledi.

Tamam ucuz etin yahnisi güzel olmaz ama o ucuz eti böyle allayıp pullayıp insanları kazıklayanlardan hiç haz etmiyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.
    IN BOOST WE TRUST

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.
    Piyasada 40 liraya çekilen filmi 300ede çeken var ama yok değil. Kalite istiyorsan iyi markalara yaptırıcaksın, istemiyorsan aksaray işine devam

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e200 için detaylı temizlik yaptırmıştım. benim her daim yıkma yaptırdığım yerin 10-15 dk fazla uğraşılmış halinde teslim ettiler, gülmüştüm
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)