User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Omur plaza wurth cam filmi problemi

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam aynı şeyi yazacaktım
    würthe gelince kullandıkları malzemeler gercekten kalitesiz. Tüketiciyi görsellikle kandırma peşindeler. Sonuç olarak ucuz etin yahnisi...

Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Ucuz et - yahni ............. Çok laf - yalansız

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Herkes esnaf olamıyor ..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun ne yazıkkı ucuz etın yahnısı olayı olmus .

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.
    abi haklısında bu adamların olayı farklı. her yerde ilanları kampanya ilanları söyle kaliteli filmi şu kadara yapıyoruz filan yalan dolan. Bide sorun çıktığında oraya gidip bişey söylediğinde arkadaş dövmeye kalkmışlar bumu esnaflık. Kimse okadar iyi bilmek zorunda değilki şurda şu kadarmış kaliteli yada değil diye. Würth yazmış adam iyi marka çoğu kişi girer yaptırır.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 aracımada yaptırdım..Hıc problem yasamadım hatta hırsızlar teyp caldı eskı arabamda ucretsız yaparız bıle demıstı telde.. Kısmet bu ısler tabıkı gecmıs olsun bnde artık gıtmıyorum.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.

bence dövmemiz lazım
    körler sağırlar

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 liraya filmmi olur ya resmen kazık.Gidin 5liraya sprey boya alıp içten boyayın camları mis

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    würth'den bahsediyoruz.

würht'ün müşteri hizmetleri vardır illaki ,
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ora hakkında o kadar çok birebir gerçek hayatta böyle forumlarda internette değil yani o kadar çok çevremden olumsuz yorum duydumki ama esas hata orada değil esas hata konuyu açan şikayetçi olan kardeşlerim gibi insanlarda..

kusura bakmayında 50-60 tl lik film mi görüp koşturup gidip yaptırırken o filmin ömrüde 50-60tl lik kadar oluyor orası atıyor burası kalkıyor dökülüyor v.b.. 70-80 tl lik detaylı temizleme gördünüzmü o temizlemede ancak işde yıkamacındaki 15 tl ye verdiğiniz temizlemeden bir parmak yüksek olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda bas bas bagiriyoruz nerelerde cam filmi yaptirmak gerek diye, nerelerden uzak durulmali diye, keske biraz arastirsaydiniz bilmediginiz bir yerde is yaptirmadan once, gecmis olsun.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben normalde cam fılmı sevmem ama eskı araclarımdan bırıne seyrantepe dekı sanayıde bı amcaya aklımda hıc yokken 40 tl ye yaptırmıstım.
    yaklasık 8ay o sekılde kullandım ve aracımı satmıstım, hıc bı sorunla karsılasmadım.
    bana göre 30 ile 80,90tl arasında degısen fılmlerın hepsı aynı, he 250-300 luk fılmler daha kalıtelıdır tabi.

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    film ne kadar kaliteli olursa olsun işçilik çok önemli. gittik en kaliteli filmi yaptırdım bi dünya para verdim kamil tozlu arabnın üstüne koydu filmi öle yaptı daha ne beklersin yapan biraz usta olucak.

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ora hakkında o kadar çok birebir gerçek hayatta böyle forumlarda internette değil yani o kadar çok çevremden olumsuz yorum duydumki ama esas hata orada değil esas hata konuyu açan şikayetçi olan kardeşlerim gibi insanlarda..

kusura bakmayında 50-60 tl lik film mi görüp koşturup gidip yaptırırken o filmin ömrüde 50-60tl lik kadar oluyor orası atıyor burası kalkıyor dökülüyor v.b.. 70-80 tl lik detaylı temizleme gördünüzmü o temizlemede ancak işde yıkamacındaki 15 tl ye verdiğiniz temizlemeden bir parmak yüksek olur..
    sorun 60 70 tllik filmlerden yaptırmak değil sanayide ucuza yaptıranların şikayet etmeyede hakları yok ne kalite beklenirki.. asıl sorun cam filminde kampanya var son 2 gün 300 tllik filmleri 70 tlye yapıyoruz diyen firmada

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80-90 liraya film yapanları duydum bir gün denk geldim adam cam hizasında kesip yapıştırıyor çok saçma bi film şekli, benim bildiğim (yani eskiden öyleydi) kapı içi sökülür cam çıkarılır camın tamamına yapılır film sonra geri takılır. parça pinçik olmaz.. dı....

yani adam o parayı alıp detaya inmez uğraşmak istemez , ilk başta o parayı vermeyip oraya yaptırmasaydınız keşke..
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam aynı şeyi yazacaktım
    würthe gelince kullandıkları malzemeler gercekten kalitesiz. Tüketiciyi görsellikle kandırma peşindeler. Sonuç olarak ucuz etin yahnisi...
    würth adi değil ucuz etin yahnisi de değil, kocaman Alman firması meguiarsı 50 kere satın alır. Adam oraya würth afişi asınca onun ürünlerini kullanmış olmuyor.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80-90 liraya film yapanları duydum bir gün denk geldim adam cam hizasında kesip yapıştırıyor çok saçma bi film şekli, benim bildiğim (yani eskiden öyleydi) kapı içi sökülür cam çıkarılır camın tamamına yapılır film sonra geri takılır. parça pinçik olmaz.. dı....

yani adam o parayı alıp detaya inmez uğraşmak istemez , ilk başta o parayı vermeyip oraya yaptırmasaydınız keşke..
    artık cam sökülmüyor işinin ehli olan herkes sökmeden yapıyor.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 sene önce orda boya koruma yaptırmıştım kampanya vs. yine, arabanın kaputu hep hare kalmıştı.
    ayrıca 1 sene öncede b.evler goldun arkasındaki ultra garageda film yaptırdım film attı bende aynı şekilde rahatsız olduğum için kestim daha sonra müsait olduğum bi ara gittim polismi söktü bunu filan dedi ben açıkladım durumu o zaman yaptılar.hatta 2 numaraydı filmler gece aynayı görmekte zorlandığım için 1 numara olsun dedim o şekilde yaptılar.ucuzluğuna göre bence en azından würthteki gibi davranmadılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avcılar'da Drag Tuningde 150TL verip peder beyin A6 sına film yaptırdım. Sağ ön camdaki film kalktı. Götürdüm, sormadılar bile "aga bu nedir" diye. Hemen değiştirdiler, daha bir sorun görmedim.

Arda K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz etin yahnisi farklı birşey ben oraya giderkende kafamda 300liralik filmi 80e yaptırıyorum ne zekiyim demedim tabiki o fiyata kaliteli film bekleyemem ki bana orda dendiki normalde 150tl olan film bu paraya düştü eyv dedim yaptırdım yapana kadar ömür boyu garantilermi dönmedi akıllara gelen bütün garantiler verildi ben filmin kalkmasına bişey demiyorum olabilir yapan usta yapamamıştır ben gidipte bu ne lan film kalktı dandik demedimki güzelce izah ettim kusura bakmayın değiştirelim diceklerine biri filmi kesmeseydin yapıştırırdık dedi biri sen yapmışsın dedi diğeri kafasına göre öğütler verdi benim tartıştığım filmin iyiliği kötülüğü değil mekan sahibinin tavırları ve şunada eminim film ne kadar dandik olursa olsn yapan adam işini biliyosa film kalkmaz çok çok morarır özelliğini kaybeder ama kalkmaz benim fikrim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)