Videodan ziyade altındaki yorumlar tam ibretlik.
Ne kadar medeni bir ülkede yaşıyoruz. Gözlerim yaşardı.
Mundar etti herif arabayı
Hakkaten youmlarda bir dikkat cekende 8:46 yorumu baba kameraya karsi avuc avucayiptir be tamam daldin belki onu unuttunda arkandada kameramanlar var neyin pesindesin
![]()
Gergin çocuk bu galiba değil mi.. Ender Kozlu o yüzden bu kadar mıkırdanıyor kırdın akü diye..
Değerler aşağıda..
Engine / drive train concept V8 Twin Turbo / Front mid-engine with rear-wheel drive Engine capacity 4 395 cm³ Bore/stroke 89.0 / 88.3 mm Nominal power output 300/407 kW/HP Nominal speed 5 500 - 6 400 1/min max. torque / speed 600 Nm / 1 750 - 4 500 1/min
Bunun neresi egitim yada ileri surus???
Kavga eder gibi,ustun koru bilgiyle,tecrubesi olmayan birine pistte gazlatiyor...
Arabaya yazik...
Limit yok programında her hafta bi ünlüye tur attırıyolardı en sonunda ilk 10 falandı sanırım onlara bir daha attırdılar yarışma yaptılar falan bu adamda daha önce orda sürdü yani bi de 2-3 senedir var bu 4-5 tur atmıştır bunoumayla furkan dan birisi 1. olmuştu hatırladığım kadarıyla
acayip teknik sürüyormuş![]()
quantum başkan ben bu aracı hiç sevmezdim ama koydugun resimlerden sonra hoşuma gitti beyaz renk ile fiber işi vişne çürüğü ile sanat eseri gibi duruyor melet.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)