User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: otopark ücreti ??

selvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

otopark ücreti ??

benim bulunduğum şehir kütahya. cadde üzerinde araç başına saatlik 1.5 tl alıyolar ama özel şirket. belediyeden kiralamışlar. bankaya çarşıya vs gittimde hiç çekinmeden veriyorum ceza yemektense polisten ama sorum şu evimden cıkıyorum sabahın köründe tak geliyor parkçı abi para ver ister istemez kızıyorum sabahın köründe kendi evimin önünde park parası vermeyi.. en son atıştık esnaflardan almıyolar sözde zabıta gelip ceza kesiyormuş vs vs var mı sizce böyle bi yetkileri ben evimin önünde para vermek zorunda mıyım

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda bildiğim kadarıyla ispark evinin önü olan insanlardan para almıyor, yani görevli o şekilde söylemişti en azından. Otopark mafyası belediyelerin eline geçti şimdi iyi para kırıyorlar

Adapazarında da her sokakta neredeyse, otomata ücret vermediniz mi arabanız çekiliyormuş falan filan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten sorun evin önünde çarşıda istediği yerden alsın sorun değil onlar istemeden ben veriyorum ücreti zaten ama sabah 8-8,30 gibi cıkıyorum para istiyo daha işe giderken ortam gerilio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediye evlerin, dükkanların önünden de para alınabileceğine dair bir yönetmelik çıkarmış mı Kütahya'da?

Çıkarmadılarsa istemeleri de abes olur biraz.

He, vermezsiniz. Size ceza filan keserse zabıta; mahkemede iptal ettirebilirsiniz o cezayı da dediğim gibi yönetmelik yoksa.

1.5 TL küçük bir meblağ ama almalarının yasal bir dayanağı olmalı.

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimizin arkasındaki garajdan ötürü ilerleyen aylarda çok kar edeceğiz sanırım.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 iyiymis ankarada 5 lira. Aksam belli saatten sonra ucretsiz islek caddelerde.. bide kendini otopark mafyasi zanneden deynekciler var ayar oluyorum. Vermiyorum hic birine para. Evimin önunde kimseye para vermem vermeyin.

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda bildiğim kadarıyla ispark evinin önü olan insanlardan para almıyor, yani görevli o şekilde söylemişti en azından. Otopark mafyası belediyelerin eline geçti şimdi iyi para kırıyorlar

Adapazarında da her sokakta neredeyse, otomata ücret vermediniz mi arabanız çekiliyormuş falan filan
    Mahalleyi geç sokak aralarında bile koydular yakında evimin bahçesinede bi makina koyarlar diye şüpheleniyorum

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah bu yüzden burdada biri kavga ediyordu biriyle.saçmalık resmen park ücreti veriyorsak arabama bir zarar gelirse koruması lazım.biri gelse vursa sokak kardeşim burası derler.inadına para vermiyorum plaka mimlendi arka sokaklara bırakıyorum 2dk fazla yürüyorum şimdi

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahalleyi geç sokak aralarında bile koydular yakında evimin bahçesinede bi makina koyarlar diye şüpheleniyorum
    Valla istanbulda sayıp sövüyordum ispark a ama geçen memlekete gidelim dedik, hani dedim istanbuldaki gibidir belki ara sokaklara falan bakayım dedim, çark caddesini dört döndüm ama belediye acımamış her sokak başına otomat koymuş

İşin ters tarafı, İstanbulda ispark, daha önce araba park etmenin yasak olduğu, park ettiğinizde aracınızı çekicinin çektiği yerleri, şimdi kendine ispark park alanı yapmış, o da ayrı trajikomik bir durum

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermeyin arkadaslar oyle bir haklari yok evimin onunden kimsede para alamaz ben vermiyorum isParkda hicbir turlu odemiyorum tek sikinti vermiyorum derken kizgin bir tavir sergilemeyin geldginizde arabada sikinti olmasin guzellikle anlatin ben isparka her seferinde sen yaz bn toptan oduyorum abi diyorum gidiyorum mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediye evlerin, dükkanların önünden de para alınabileceğine dair bir yönetmelik çıkarmış mı Kütahya'da?

Çıkarmadılarsa istemeleri de abes olur biraz.

He, vermezsiniz. Size ceza filan keserse zabıta; mahkemede iptal ettirebilirsiniz o cezayı da dediğim gibi yönetmelik yoksa.

1.5 TL küçük bir meblağ ama almalarının yasal bir dayanağı olmalı.
    dediğin gibi mesele 1,5 değil sabahın köründe vermek delirtiyo abi burası kütahya istanbul değil izmir değil yönetmelik yayınlanıp yayınlanmadığını nerden ögreniriz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğin gibi mesele 1,5 değil sabahın köründe vermek delirtiyo abi burası kütahya istanbul değil izmir değil yönetmelik yayınlanıp yayınlanmadığını nerden ögreniriz ?
    Mahalli idarelerce düzenlenen ve bu idarelerin yetki ve görev alanlarına giren yönetmelikler, mahallinde çıkan gazete veya diğer yayın yolları ile ilan olunur. Yani yerel basına bakacaksınız. Ya da belediyeye başvurun, sorun.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

araba çekilmiyorda cama cezalı bilet yapıştırıyor görevliyi bulun ödeyin diye görevli yoksa unutmuş numarası yapıp bileti görmeden arabaya binip uzuyorum.işin ilginci kapalı otoparkta uzun süre kalınca daha ucuza denk geliyor burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartmanların/sitelerin kendi bünyelerinde ve kat maliklerine tahsis edilmiş olan otoparklara da belediye tarafından aylık belli bir meblag otopark parası kesileceği haberi okumuştum bir kaç ay önce.. Bulamadım şimdi ama böyle bir şeye hazırlıklı olun

Saçma değil mi Bu yürürlüğe girerse mahkemeye gitme patlaması olur mu sizce? Yoksa kuzu kuzu öderler mi insanlar

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Gaziantep'te her parkomata bıraktığımda ödememi yapıyorum iner inmez, eğer inerken yapmadıysam da giderken yapıyorum mutlaka, ona rağmen şu an ekranda borcum görünüyor, tarih ve cadde de görünüyor fakat ben ödediğime %100 eminim, ödeme yapıp fiş almayınca muhtemelen eleman cebe atmış parayı. Şimdi her park edişimde tekrar tekrar karşıma çıkıyor aynı borç, ben de inadına ödemiyorum, ödemeyeceğim de. İhaleyle her caddeyi başka mafyalara verdiler, eskiden bir caddede park edince, bir diğer caddede saatim henüz dolmamışsa para ödemiyordum, artık o da yok, sömürü resmen.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla istanbulda sayıp sövüyordum ispark a ama geçen memlekete gidelim dedik, hani dedim istanbuldaki gibidir belki ara sokaklara falan bakayım dedim, çark caddesini dört döndüm ama belediye acımamış her sokak başına otomat koymuş

İşin ters tarafı, İstanbulda ispark, daha önce araba park etmenin yasak olduğu, park ettiğinizde aracınızı çekicinin çektiği yerleri, şimdi kendine ispark park alanı yapmış, o da ayrı trajikomik bir durum
    aynen öyle adapazarınada her köşeye koymuşlar bi makina bi bekçi resmen haraç topluyorlar öncesinde araç çekiyorlardı oralardan ama şimdi rant kapısı olmuş kapının önüne para vermeden ancak senelik ücret vererek bırakabiliomuşuz her seferinde ücret vermemek için

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apartmanların/sitelerin kendi bünyelerinde ve kat maliklerine tahsis edilmiş olan otoparklara da belediye tarafından aylık belli bir meblag otopark parası kesileceği haberi okumuştum bir kaç ay önce.. Bulamadım şimdi ama böyle bir şeye hazırlıklı olun

Saçma değil mi Bu yürürlüğe girerse mahkemeye gitme patlaması olur mu sizce? Yoksa kuzu kuzu öderler mi insanlar

Hassikomme derim ben böyle söylentiye. Umarım aslı yoktur.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isparka ödemedim ceza yazmış plakaya aracı sattım herhangi birşey olmadı
    EkN garage

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten evimizin önündeki yolun vergisini bile bizden alıyorlar bir de üzerine park parası mı alacaklarmış?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)