User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: otopark ücreti ??

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kütahyaya dvmlı gidip geliyorum evt öyle bişey var belediye ye git ordan acık acık bilgi alırısın senelik kiralıyolar şahıslar.
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçine çektiğin havanın bile vergisini ödüyorsun bu çok basit bi olay aslında 2 gün konuşulur geçer

Ne olaylar olduda biz görevimizi yapmadık seviyoruz vergi vermeyi aslında ülke gayet zengin bide kriz var diyorlar herkes 2 gün konuşuyor tekrar susmaya devam

Adapazarında en iyisi vermemek normal otopark'a birakıyorum ama belediyenin makinalarına vermiyorum

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

selvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermeyin arkadaslar oyle bir haklari yok evimin onunden kimsede para alamaz ben vermiyorum isParkda hicbir turlu odemiyorum tek sikinti vermiyorum derken kizgin bir tavir sergilemeyin geldginizde arabada sikinti olmasin guzellikle anlatin ben isparka her seferinde sen yaz bn toptan oduyorum abi diyorum gidiyorum mesela
    bende öyle biliyorum aynı olay manisada da başıma geldi tesadüf durdugum bi yerde arabanın etrafında bi sürü fiş gördüm merakımdan görevliye sordum eczacı bi bayanın arabasıymış dükkanın önü ödememekte ısrarcıymış ve iddalı konuşuyormuş alamazsınız benden bu parayı diye yaklaşık 2bin lira borcu birikmiş bende her sabah ödemiycem diyorum bakalaım kim kazanacak

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyle bi kanun yaptırım çıkmadığı surece bu borcu tahsil edebiliceklerini sanmıyorum

isparkın odeme ile ilgili bi yasal yaptırımı varmı mesela birikmiş borclar için ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyle bi kanun yaptırım çıkmadığı surece bu borcu tahsil edebiliceklerini sanmıyorum

isparkın odeme ile ilgili bi yasal yaptırımı varmı mesela birikmiş borclar için ?
    Arkadaslar yanlis anlamayin bilmislik taslamak gibi olmasin ama bana bu ispark olayi mantikli gelmiyor cunku makinalarinda kamera yok fotograf cekmiyor bu yuzden bisey iddaa etmeleri imkansiz farzedelim ki isparkla kavga ettin adam hergun seni gelmis gibi oraya yaziyor nolcak ? 1 saat durdum o gitti 6 saat durdu diye fis kesti nasil kanitlicak ? O yuzden ben odemiyorum arada oduyorum kafama gore bu arada diger aracimda 180 tl ceza vardi arabayi sattim gitti birsry cikmadi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar yanlis anlamayin bilmislik taslamak gibi olmasin ama bana bu ispark olayi mantikli gelmiyor cunku makinalarinda kamera yok fotograf cekmiyor bu yuzden bisey iddaa etmeleri imkansiz farzedelim ki isparkla kavga ettin adam hergun seni gelmis gibi oraya yaziyor nolcak ? 1 saat durdum o gitti 6 saat durdu diye fis kesti nasil kanitlicak ? O yuzden ben odemiyorum arada oduyorum kafama gore bu arada diger aracimda 180 tl ceza vardi arabayi sattim gitti birsry cikmadi
    aynen ispark zaten ozel şirket olduğundan çıkmıyor vergi ceza gibi

bende normalde bıraktığımda turkcell kayıt yapınca oduyor diye bırakıyorum ama ekstra saat oldumu vermiyorum parasını

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende turkcell pilatinyum dan geçiniyorum valla .. zaten ay da 3-5 kere isparka işim düşer yada düşmez ...

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şükür küçük bir şehirde yaşıyorum park ücreti falan yok ama park yerı bulmakta sıkıntı çanakkale'de. Merkeze gidince mecbur otoparka bırakıyorum gunlugu 5 tl iç dış yıkatırsan 15 tl da bana pek koymuyor
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şükür küçük bir şehirde yaşıyorum park ücreti falan yok ama park yerı bulmakta sıkıntı çanakkale'de. Merkeze gidince mecbur otoparka bırakıyorum gunlugu 5 tl iç dış yıkatırsan 15 tl da bana pek koymuyor
    Akol Otel sokağı miss.

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 senedir erzurumda belediye görevlileri park ücreti alıyor. bu sürede 11 araç aldım sattım. arabalar satılık olduğundan hep ücretli caddelerde park halinde. toplamda 3 bin tl ye yakın park ücreti vardı. hiç biri maliye sisteminde çıkmadı. arkamdan gelen giden yok. kendi aracım 3 senedir bende. plakasında epey park borcu görünüyor. gelen giden yok. maliye ye her gidişimde sorarım sistemde de borç görünmez. kısacası vermiyorum. ödemiyorum.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirin gözünü seveyim. İş merkezi olan Konak ve Alsancak harici ödeme yapılan otopark yok. Onlarda saatlik değil günlük bırakıosun.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

selvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcelboi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 senedir erzurumda belediye görevlileri park ücreti alıyor. bu sürede 11 araç aldım sattım. arabalar satılık olduğundan hep ücretli caddelerde park halinde. toplamda 3 bin tl ye yakın park ücreti vardı. hiç biri maliye sisteminde çıkmadı. arkamdan gelen giden yok. kendi aracım 3 senedir bende. plakasında epey park borcu görünüyor. gelen giden yok. maliye ye her gidişimde sorarım sistemde de borç görünmez. kısacası vermiyorum. ödemiyorum.
    aradığım cevap buydu

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum yanlis birsey soylemekte istemiyorum da evimin onunde park halinde olan arabamdan nasil park ucreti alacak acaba ispark tshirtuyle gelip?hangi babayigit ben para vermeyince zarar verecek arabama?bazen yaziyorsunuz arkadaslar arka sokaga parkettim mimlediler falan diyede bosverin kimse zarar veremez fazlada birsey yazmak istemiyorum daha.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim çarşımızdada böyle bir uygulama var ellerinde post makinası gibi bir düdük, fiş kesiyorlar bide sileceğe koyuyorlar ödemezsen hiç birşey olmuyor o çalışanın kendi kazandığı para, yani resmi değil ama sizin ordakini bilemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)