07.06.12 tarihinde galeri ismi yazmiyim bakirkoyde bi galeriden araç aldim 0 km. Araci nakit aldim o gun aldigimda gecici plaka cikartablceklerini ve hemen teslim ediceklerini soylediler bende paranin makbuzunu alip aracin trafige cikis belgesiyle beraber aldim arabayi. Ama bu plaka isi o kdr uzadiki her hfta farkli bahane en son temmuz basi temmuzda olan vergiyide biz odeyelim oyle verelim dediler ok dedim. O kadar oyaladilar. Sonra temmuzun 3 u 4 u derken abi bugun yarin odiycez muhabbeti basladi vergiyi. Bu surede araca surekli her hafta trafige cikis belgesi yeniliyolardi. En son bu hafta basina kesin dediler ama hafta basi babam sahibiyle gorustu galerinin sahibi vergi yanlis saseye vergi yatmi bu cumayi bukur ama garanti dedler cikar cuma plaka. Bugun gunduz konustuk abi pazartesi oldu dediler. Burda galerici arkadaslae vardir diye tahmin ediyorum bu olay nasil sonuclanicak anlamadim ptesi gecesi tatile gidicem sehir disina g plaka ile yuk ve yolcu tasinamaz diye madde var birde bana bugun konustukarinda ptesi cikmazsa galeride supersport bi arac var al onu git birak arabayi buraya dediler istiyosaniz sesimi kaydedin falanda dediler. Benim merak ettigim bu aracta nasil bi sikinti olabilir ve nasil bir hukuki yol izlenmelidir. Lutfen bilen arkaslar yazsin onemli bi durum galeri ismi yazmiyorum suan herkesin gorebilecegi yerde ama basit bi yerde degil turkce klavyeden yazmiyorum o yuzdende kusura bakmayin. Tesekkurler.