arabalar nerdeyse ithal edildiği ülkeden ucuza satılırken nasıl oluyorda insanın aklında nasıl soru işareti kalmaz ve rahat bi şekilde buralardan araç alır!!!
Türkiye garantili denilip 1000TL'ye sıfır iphone 4S almak gibi bişey.....
Araci aldiginiz fiyat nedir? Eger dusuk faturali arac aldiysaniz galericiler vergi kacirmadan basi yanmasin devlet araca el koymasin diye araci 1-2 kere el degistirtiyolar kagit ustunde para karsiligi anlastiklari farkli kisilere noter satisi yapiliyor ondan sonra sizin ustunuze devredip size ruhsat cikartiyolar bu yuzden sizi oyaliyorlar buyuk ihtimalle.
INFINITE PERFORMANCE
90.000€ ya aldim nakit. araci ortak calistiklari bi firma adina getirmisler ilk sonra benim uzerime gecti ozel plaka cikicakti beceremediler derken uzadi. fatura sigortacimda suan tam fatura araç ama hala icimde bi kuşku var dediginiz gibi yapiyormus galeriler. Suan durum ruhsat plaka benim adima cikti sorun yok sadece ruhsattaki adres yanlis oda plaka ilce olayi duzelttirecegim kisa zamanda ama bidaha galeri mi tovbe.
Arkadaşlar selam
sorumu bu başlık altında sorayım dedim konu kirliliği yapmamak için
yetkili bayi çıkışlı olmayan bir cls 350 mercedes almak üzereyiz sıradan bir galeri ithal etmiş zamanında ileride sıkıntı yaşarmıyız acaba bunu sorgulama şansımız varmı resmi kurumlardan
ilginize teşekkürler şimdiden
high power tuning [ subaru -honda]
%99,99 sıkıntı yaşarsın tabi inceleme gelirse eğer inceleme gelmezse gül gibi arabanla geçinir gidersin![]()
neyi yasal yolla sorgulamak istiyorsun!!! hepsi yanlış beyanname ile giriyor. 10000 tane araçtan 5 tanesi düzgündür. Yasal yolla sorgulasan ne olacak
aracın gümrük beyannamesine bak , kaç para ötv ödenmiş vergi dairesinden onu kontrol ettir.
Eğer tutarlarda sıkıntı yoksa , tam olmasa bile tama yakınsa çok problem olmaz. Çok komik vergilerle araçlar sokuyorlar TR ye dikkat etmekte fayda var.
galerı en az 18-20k euro para kazanmış uzerınden
senın verdıgın otv parasını yemiş baska arabaya kullanmıs veya borc odemıstır
fatura ıstedıgın kadar tam olsun beyanname yı bı gor bence
hıc de ucuz almamıssın bence
borusandan daha ucuza arac cıkarabılırdın bu kadar dolu olmazdı belkı ama en azından ıcın rahat bınerdın
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
konu sahibi arkadaş naptı acaba
Doruk motors'danmı aldın aracını.
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Araç büyük bi ihtimalle Borusan çıkışlı değil bence Borusan çıkışlı olmayan BMW alınmaz ilerde gümrük vergisinden falan sıkıntı çıkarsa veya ithalatçı firmanın vergi borçlarını ödememesi durumunda araç bağlanır ve hiçbi hak iddia edemezsin burdan araç alma işini bidaha düşün bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)