size gönül rahatlığıyla günaydın diyerek lafa girmek isterdim ama kafam allak bullak... bildiğiniz gibi işe başlamıştım hostluğa akşam 22 30 gibi geldim babam da 12 gibi geldi, sabah annem bi uyandırdı mehmet laptopun nerde diye..
o an şok telaş durumlarıyla baktık laptop gitmiş 3 tane telefon gitmiş... balkona çıktım baktım hemen araba da duruyor..
babamın traffic servis aracı vardı onun anahtarları almış ama dokunmamış kapıları açıp gitmişi o...........çocuğu..
sahurdan sonra olmuş olay anneannem 4:30 dan sonra yatmış olay 4:30 6 arası gerçekleşiyor.... çalınan 1 laptop 1000 tl değerinde 3 tane de telefon
polis çağırdık tutanak tuttuk
cam açıktı ordan girmiş bütün deliller onu gösteriyor ama aklımı bulandıran birşey var ben anahtarımı kamil koç servisinde unutmuştum ya da kaybettim anahtar konusu aklımı bulandırıyor....
babamın cüzdan arabadaymış neyse ki ona dokunmamş bütün herşeyi o cüzdanda..
zoruma gitti vala nasıl uyanamadık onun ağzını yüzünü s.kkkmeyi isterdim it oğlu itin öldüresiye dövmek isterdim var yaaaa.......
2 tel i aradım kapalıydı bir de annemin numarayı arayım dedim birisi açtı SÖYLE dedi serseri bir tavırla sonra kapattı o.çocuğu..
aklıma takılan birrşey var benim laptop ücretsiz sigorta hediyeliydi 1 yıl hp ama ben kayıt olmamıştım olaydan sonra oldum hemen sizce sıkıntı olr mu yani yenisini verirlermi elimizde polis raporu var..
allah kimseye yaşatmasın o şerefsizlerin mahreminize girmesi kadar kötü birşey yok onun bunun çocukları.......
bu arada bağcılar da oturuyorum..