User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Eve hırsız girdi

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni taşındığım eve daha önce hırsız girmiş bu yüzden bende bir tedirginlik var. hırsız girecekse gündüz girsin bir *** tutmam evde ama gece tehlikeli oluyor işte. herşeyi geçtim ayrı odada uyuyan 3 yaşında oğlum var. gece çok sıcak olmasına ramen kapı pencere açmıyorum. alarm sistemi kurmayı düşündüm ama mahallede kimsede yokken dikkatleri üzerime çekmek te istemiyorum. geçmiş olsun.

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pencere madem girilebilecek bi konumda niye açık bırakıyosunuz ki. Davetiye göndermişsiniz adama sizde. Belli etmeden sigortanı başlatttır ertesi günü olmuş gibi bi imaj vermeyi dene. Başarılı olrmu bilmiyorum ama.

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun....

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun , bizede hırsız girmişti bir kere , oturduğumuz apartmanda laz müteahhit vardı bir tane , sabah namazına falan giderdi , yine bu bir sabah namazına giderken bizim eve hırsız gittiğini farketmiş , boşta gezmiyor tabi , silah seslerine uyandık saolsun Eğer o olmasaydı bizimde pc ler telefon vs herşey gitmişti...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimde depoya birtanesi dadandı girip girip duruyor skecem belasını.. profilleri falan ufak seyleri çalıyor... çingenede olabilir... yakalayıp sopalamak lazımda kim uğrasıcak..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

106GTİ
    Misafir
    sağolun hırsız oç.cukları zaten girecek yer arıyolar bizde camı açık bırakınca girdiler şerefsizler..

zaten ilk defa o gece açık bırakmamıştık daha önce de bırakıyorduk o olay olmasa daha sonra da bırakacaktık başka zaman olsa belki araba anahtarları ortada olacaktı araba da gidebilirdi..

şimdi elimde hiç bir bilgi yok hırsızın izini sürmek adına.. laptopun sigorta şirketini aradım polis raporu fatura fotokopisi kimlik fotokopisi istediler dün fakslattım hiç karıştırmadılar kayıt mayıt inşallah yenisini verirler de teselli olur en azından, 1 aylık yasal süreç varmış o sürenin sonunda belli oluyormuş karar

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la olum bikerede hayırlı bi konu aç

ne bahtsız adamsın.geçmiş olsun oruç yoksa soguk bi bardak su iç hemen
    Benimde başlığı açanı görünce aklımdan geçenler bunları , ne diyelim gecmis olsun.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, sendeki de ne şansmış arkadaş, herşey mi seni bulur..

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun bizede ikikere girdiler allah korusun kötü bir durum ama yapcak bişi yok camlara alarm taktırırsanız iyi olur

106GTİ
    Misafir
    sağolun camlara demirlik taktırmadı düşündük aslında, biraz da korku var içimde ama başka bir korku bu..

ne olduğu belirsiz bir insan hapçı mı esrarcı mı tinerci mi evine giriyor senin yatağının baş ucundan özel eşyalarını alıyor evi geziyor kapıyı açıp anahtarla gidiyor nasıl bi s.ktiğim iş buı böyle nasıl nefret besliyorum anlatamam.. allah kimseye yaşatmasın o kişi ile karşılaşılırsa katil olmak içten bile değil sonrası da ***** bu ülkede....

106GTİ
    Misafir
    edit......

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HP İ3 OYUN CANAVARI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 94409500

şöyle bir ilan buldum benim laptopun aynı özellikleri sıfır gibiydi zaten çünkü daha sıfırdı benim laptop da....

garanti yoktur diyor garanti belgesini alamadılar zaten, acaba bu olabilir mi her halükarda tanırım laptobumu özel bir noktası var çünkü.. her şeyden şüphelenmeye başladım artık kimsenin günahını da almak istemiyorum ama..

bu ilan sahibiyle de nasıl iletişim kurup da bakabilirim acaba laptopa.. en iyisi üye olup mesaj atmak..

seri no'yu iste sıfır mı diye kontrol edicem de veya altı üstlü fotosunu iste ordan bak
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

106GTİ
    Misafir
    fotoğrafını isticem üstünde jelatini bile duruyordu benimkinin.. ama seri no dan şüphelenebilir galiba.. bi mesaj atayım en iyisi.

106GTİ
    Misafir
    benim sahibinden üyeliği kendi ismimle kayıtlı ona falan ulaşmışlardır telefonumdan falan çakabilirler durumu eğer öyle birşey varsa.

sahibinden üyeliği olanlar sorabilirler mi şüphelendirmeden acaba.

yazılarından belli zaten birşeyler olduğu garantiden sıfır değişse ne olcak garanti devam eder yine, sıfır ayarında eee laptop zaten daha sıfırdı, batarya da sorun yok diyor çünkü bataryayı da çalmıştı o.çocukları..

yok aga ben kesin şüphelendim bundan....

çünkü 0 bir laptobun nasıl garantisi olmaz, anca çalınmışsa............

106GTİ
    Misafir
    rica etsem yardımcı olabilirmisiniz bağcılarda çalınan laptop bağcılar da satılmaz tabii başka yerde satılır.....

sahibinden üyeliği olanlar yardımcı olabilir mi lütfen

tabii kimsenin günahını da almak istemiyorum ama zor durumdayım şu anda..

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temsili resim koymuş... dediğin gibi kimsenin günahını almamak lazım ama bende üyelik var sor diyosan bi kurcalayalım

106GTİ
    Misafir
    valla çok makbule geçer be hocam yazılar şüpheli geldi bana yok garantide sıfır geldiği için garanti belgesi olmaması... e 0 çalınan laptop zaten sıfır olcak garantiyi çalamamışlar ki..

şüphelendirmeden kurcalayabilirmisin hocam hani resim falan isteyebilirmisin çaktırmadan, ya da seri no

çok pis şüphelendim valla

TERTEMİZ BİR ÜRÜNDÜR EN UFAK CIZIGI DAHİL YOKTUR SIFIR GIIBIDIR.GARANTİ YOKTUR GARANTİ DEĞİŞİMİNDEN SIFIR OLARAK GELMISTIR... ALANA HAYIRLI OLSUN..

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmmdır halledicem şimdi... adam 2009 da üyelik yapmış 1 tane alışveriş yapmış bugüne kadar ondanda iyi yorum almış... şüphelenilmicek gibi değil aslında..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pols yapanın kim olduğunu biliyordur. Hangi semtte hangi mahallede hangi hırsız
    hepsinin çetelesi mevcut. Karakola git biraz ağla biraz yardımda bulun akşama çıkar Laptop.

Geçmiş olsun. Sanırım ev alt katlarda ? Geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)