anime severler varmı forumda ben narutoyu izliyorum 3 yıldır hiç sektirmem her cuma..
anime severler varmı forumda ben narutoyu izliyorum 3 yıldır hiç sektirmem her cuma..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Naruto kraldır yaPlastik cocukmu lastik cocukmu ne vardı onu çok severdim ben geçen seneye kadarda izliyordum..
death note benim indiriceklerim listesinde sıra gelirse![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
naruto çok uzun ugrasılmaz
death note izledim güzeldi sevdim o tarz kısa bişeyler varsa yine izlerim![]()
hellsing ve basilisk bitirdim daha ne zaman 2 si efsane benim için.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
naruto , death note , one piece ,
Gaara reyizzz
son olarakta Captain Tsubasa izlemeye başladım![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
hellsing ile basiliski mtv den izlediyseniz orda tam bütün sezonu vermediler yalnız.. basilisk 25 episode mtv 12 tanesini falan vermişdi yanlış hatırlamıyorsam.
Fma'da çok kral animedir.
Bİ ara Bleach izlerdim gene devam etmem gerek
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Tsubasa ve pokemonu tüm bölümleriyle nasıl izleriz turkce dublaj![]()
Varsa link p.m lütfen![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)