Forumda pek aktif olmasamda beni tanıyanlar vardı.
Otomotiv meslek olması nedeniyle birazda hobi gibi bir çok arkadaşımız gibi.
Yalnız bütçe olmayınca sizler kadar uğraşamıyoruz az çok nacizane bir şeyler yapabiliyoruz.
Daha önce Renault 11 1.4 GTS vardı. Az çok özellikle müzik sistemiyle uğraşmıştım.
Askerden gelince 92 Samara aldım ve onunda daha çok müzik sistemine girerek uğraştım.
Yeni aracım ise 2001 Model Lada 2110 (Vega)
Enjeksiyonlu motor, 4 cam elektrikli, içeriden açılan bagaj,aydınlatmalar yanmayınca uyarı gibi ufak tefek özellikleri var.
Kullanımı 6000 TL veripte bu çekiş ve az yakıta göre ve parça fiyatlarının ucuz olan araçlara göre bence çok ama çok iyi . Uzun yol yaptım bir kaç sefer ve çok iyi gidiyor ve yormuyor. Çekiş olarak bir çok muadili araçta daha iyi çekiyor.
En son Temmuz ilk haftasında 400 TL lik benzin ile 1450 Km yaptım. Ama biraz hızlı kullandım ve genelde 110 dan aşağı düşmedim yolun izin verdiği yerlerde1450 Km'nin de 400 KM den fazlası Bartın içindeydi
![]()
Ben aracı uyguna aldım çünkü masrafları vardı. Aldığımda 108.101 kmdeydi şimdi 115.000 küsürlerde (1 sene olmadı) .
Resimlere geçelim.
Resimleri göremeyenler için Komple Facebook linki![]()
http://www.facebook.com/media/set/?s...1&l=92912fd4e4
Araca ilk yaptığım iş ise temizlik oldu. Araç çok hor kullanılmış ve koltuklarına dokununca toz çıkıyorduBende komple kapı döşemeleri+koltuklar+ bagaj halısı+pandizot+havalandırma muzullarını söktüm ve direk yıkadım
![]()
koltukların hali![]()
Yıkamaya gidiyorlar![]()
Sonrada benim vazgeçilmezim Müzik sistemi (askerde bile askeri land ambulansa ufaktan bir şeyler yapmıştım)
Aracın hazır içi sökülüyken amfi tesisatını çektim![]()
Bir yandan da ön kapılara gelen kabloları değiştirdim ve ileriye yönelik mid takımı koyacağım için kaliteli kablo koydum.
Teybin kabloları.
2 takım RCA ve 1 takım Aux kablosu ile normal tesisat![]()
![]()