Need for Speed
Nfs run'ıda sabırla bekledim ama güzel çıkmadı.Ayrıntılı modifiye olmadığı sürece en iyi grafikler ve arabalar gelse ne olur ki.Bu oyundanda ümitsizim ama beklemedeyiz.
Need for Speed
Nfs run'ıda sabırla bekledim ama güzel çıkmadı.Ayrıntılı modifiye olmadığı sürece en iyi grafikler ve arabalar gelse ne olur ki.Bu oyundanda ümitsizim ama beklemedeyiz.
I love my Honda
300'le rahat viraj alan oyun geri dönüyor,gerçi bu her serisi için geçerli![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Benim izlediğim fragman farklıydı bulamıyorum şimdi e92 m3 dü ilk most wandetteki e46 gibi
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Pro Streer i çok severim. O motor sesi, bov sesi müthiş gelir. Sanırım shift de onun gibi. Geri kaldım tabi biraz![]()
TB4BSA
sihftte cupra olması lazım ki bana göre en iyi oyundur nfs serisinde,e36nın konsoldaki düğmeleri bile birebirdi..
NFS ne zaman LiveForSpeed gibi kontrol imkanı sağlıyacak o zaman tekrardan oynarım veya NFSU2 deki gibi olucak ondaki kontrol bile bütün serilerinin hepsinden iyi, Shift 2 i konsolda bile oynıyamadım böyle rezalet bir oyun kontrolü olamaz ya..
inş eskisi gibi güzeldir
most wanted i en az 50 kere bitirmişimdir
bu oyundan aldığım zevki hiç bi NFS serisi vermedi
aracı kullanması daha bi zor gibi yeni serilerde
edit:
bi önceki posttada kontrolden bahsetmiş arkadaş zaten
tam olarak anlatmak istediğim buydu işte
Underground serisini güncelleseler çok güzel olacak.. Yeniden cat iptali yapmak, ecu takmak, 100 shot nos basmak drag için şanzıman ratiosu ayarlamaya çalışırken sinir olmak istiyorum!
nfs 4 ve porsche nin havası hiç birinde yok içlerinden bir shifti beğenmiştim yeni nfslerin run da eh işte
Nfs run ın oynanışı güzeldi. Fizik motoru olarak da iyiydi. Ama eski tadı yok artık nfs nin.İstedikleri kadar yeni oyun çıkarsınlar.
Nfs'nin Underground 1-2 den sonra hiçbir oyunu zevk vermedi. detaylı modifiye seçenekleri vs. olsun onun zevki başkaydı
ilk mostwanted'ın hikayesi çok güzeldi, inşallah farklı güzel bir oyun gelir sıkıldık artık.. Shift run vs. hiç beğenmedim ben...
U2 den sonra en güzel oyunu shiftti bence.. hot pursuit 2de iyiydi ama mod yapamayınca tadı kalmıyo maalesef..
run falan hikaye bana göre.. şu supersportları bıraksınlar önce sonra U2'nin kontrollerınde vursunlar grafiğin araçların dibine dibine bak ozaman nasıl uykusuz geceler yaşıyoruz![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)