NFS Underground serisi dışındaki hepsi çöp bence. 2 deki drift ve freeride modu çok efsane idi. Araçlar falan, Corsa GSi dan Pug 106'ya kadar... Lambo,Pagani ile modifiye mi olur ya..
NFS Underground serisi dışındaki hepsi çöp bence. 2 deki drift ve freeride modu çok efsane idi. Araçlar falan, Corsa GSi dan Pug 106'ya kadar... Lambo,Pagani ile modifiye mi olur ya..
Dikkatimi çekti kamyonet tarzı araçlarda var galiba.
2 zevkliydi bitirme aşamalarına gelmiştim bir kaç kere, wanted ki yine öyle idi, ama 1 i hatırlamıyorum yaşım değilde teknolojim duygusal olarak yemiyormuş demek
1. versiyonu nereden temin edebilirim
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Fragman hiç umut vermedi gene supersport araçlar ve orjinal halleri, birinci versiyonu bundan güzel olacaktır bence en azından araba boldu ve dediginiz gibi modifikasyon vardı
Need for speed underground 2 den başkası yalan . Gerek kontrolleri olsun gerek modifiye anlayışı olsun . Arabalar hakkında hiç konuşmuyorum bile . Ben lambo görmek istemiyorum ki , focus'um olsun, 206'ım olsun, civic2im olsun bunlar bana yeter![]()
Artist ne arar la bazarda.
street legal racing gibi komple arabayi sokup takabildigin bi oyun yapsalar efsane olur. hayatim boyunca baskasini oynamam.
"Korkmadık, savaştık"
motor sesleri muhteşem olmuş bilgisayar başında mest oldum deli gibi yeni araba bulmaya çalışıyorum.polislerin size çok kolay yetşebilmesi dışında güzel olmuş
porsche muthiş ama sadece goruntude oyun berbat açıkcası hiç sevmedim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
maserati beni benden aldı tabiki bide cosworth sti
her zamanki nfs işte run gene bi nebze iyiydi drift falan yapıyoduk bunda onu bile doğru dürüst beceremiyorum.ama direksiyon desteği var o güzel
Nfs 2 SE ve Nfs Porsche. Başka tanımamPorsche u hala oynarım, Alplerde Boxer S ile sakin sakin karlı zeminde yolculuk yapmanın tadı bambaşka. Sanki gerçekten sürüyormuşum gibi hissettirirdi
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bu ppolislerden nası kaçacaz yarım saat polisler kıçımda geziyorum çok saçma olmuş polis olayını abartmışlar
Yeni Nfs için torrent linki olan pm atsada oynasak![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Underground 3 çıkarsınlar varyaaa. Abo.
Buldum gerek kalmadı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)