User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Mını cooper turbo acıl yardım

berkayguru
    Misafir

Mını cooper turbo acıl yardım

merhaba,

2009 model cooper s aracimin turbosundan ses geliyor diye servise goturdum, buradaki servis fiyat teklini gonderdi sadece turbo icin 4500 TL fiyat cikarmislar.

Bu aracin orijinal Turbo fiyatlari Tr de ne kadar civari ve hemen temin edebilir miyim bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa seviniirim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 207 RC turbosu var, 207GT için almıştım. sadece senin eski compressor housing bendekine takılacak ve devam...

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el ister mısın 2008 model kendi aracımdan söktüğüm bi sorun VEYA sıkıntı olduğu için değil turboyu büyüttüğüm için sökmüştüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 dolara bitane gt28 muadili turbo al tak ugrasma servisle falan. yada turbocuya git revizyon yaptır 300 500 tl tutar.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

berkayguru
    Misafir
    QatRda oldugum ve arabayi satacagim icn servisinde yaptirdim. 2yil garanti verdiler fKat 5000 tl mi aldilar. Ama sonuc yine husran. ArBayi vefdigimde egsozdan yogun daman geliyordu. Turbodan dolayi dedi servis . Araci alirken ilk calistirdigimda beyaz duman atacagini ve motor isininca kesilecegini soylediler. Fakat suan araba isiniyo ve egsozdan hafif beyaz duman geliyor. Bosa alip gaza bastogimda duman cikiyor yogun sekilde. Gazdan ayagimi cekip tekrar bastigimda duman kesiliyor. 5 dakika sonra tekrar gaza basiyorum ve ayni duman tekrar geliyor. Neden olur bu duman yardimci olabilrseniz sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz mı yoksa mavimsi hafif koyu mu ?

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayguru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    qatrda oldugum ve arabayi satacagim icn servisinde yaptirdim. 2yil garanti verdiler fkat 5000 tl mi aldilar. Ama sonuc yine husran. Arbayi vefdigimde egsozdan yogun daman geliyordu. Turbodan dolayi dedi servis . Araci alirken ilk calistirdigimda beyaz duman atacagini ve motor isininca kesilecegini soylediler. Fakat suan araba isiniyo ve egsozdan hafif beyaz duman geliyor. Bosa alip gaza bastogimda duman cikiyor yogun sekilde. Gazdan ayagimi cekip tekrar bastigimda duman kesiliyor. 5 dakika sonra tekrar gaza basiyorum ve ayni duman tekrar geliyor. Neden olur bu duman yardimci olabilrseniz sevinirim
    bu durUmdan servisin haberi var mı?
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki bozuk turbon egzozu yağla doldurmuştur. Katalizör ve egzozundaki yağ tamamen yanana kadar egzoz gazının sıcaklığı ile birleşen bu yağ bir miktar duman oluşturur. Turbo sıfırsa yeni turbonun yağ vereceğini düşünmüyorum. Tedbir olarak motor yağı seviyesini sık sık kontrol et.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

berkayguru
    Misafir
    Tesekkur ederim. Yarin yag seviyesini bi kontrol edeceim

berkayguru
    Misafir
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu durUmdan servisin haberi var mı?
    servis ile bugun gorusecegim. bakalim ne diyecekler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)