denemeler tamamen dostça olmuştur arkadaşlar herhangi bir iddia yoktur keyif almak için cooper s, polo gti , leon, scirocco ve benim jetta ile gazlanmıştır yorumlarıda lütfen dikkatli yazalım video çekimi biraz kötü arkadaki araçtan arkadaşlar çekmiş ilerde gündüz ve prof çekimleri yaptığımız zaman paylaşırım sizlerle
ismail cooper s ve polo gti videoları sende sanırım onları sen paylaşırsın artık
leon şaşırttı. maşallah araclara
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Her iki aracada maşallah, videodan tam anlaşılmıyor, üst hızlarda iki araç arasında ne kadar mesafe var?
Jetta ıyı gıtmıs benceleon sasırtmadı degıl
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
ilk kalkışta videonun başındaki mesafe kadar fark var ilerdede 2 . dede benim önüme araç çıktığı için arkasına geçip tekrar yanına geçiyorum 1 boy gibi fark var
Jettanın şu hali,leonun stock halinden biraz daha hızlı olur normal şartlarda.Leondaki sıkıntıyı arayın bence.Yazılımlı 1.8 t o şekilde gitmez
1.4 tsi yazılımlı ile 1.8 top sport stock birlikte yürür.Yazılımlı 1.8 top sport 1.4 tsi falan tanımaz.Leonda sorun var
ilk önce maşallah araçlara jetta güzel gitmiş ama leonda sıkıntı var benim fikrim bence jettanın leonla okadar gitmesi şaşırtıcı ..
leonun sahibi arkadaş aracı aldığı kişinın chipi ankarada yüklettiğini ve orda dynoya çıkardıklarını 210 hp verdiğini söylemiş tabiki her söylenene bakılmıyo şimdiki sahibi leonun orjinal yazılımını tekrar yükletecek o zaman tekrar deniycez chip ne kazandırıyo ne kaybettiriyo başka bi sıkıntımı var daha net belli olur
.......................
Araçlara maşallah. Yasin abi videoyu yüklemeye gerek yok. Kameranın açısını iyi ayarlayamamışım cooper S hiç gözükmüyor malesef. Ben direkt yazıyım. Cooper S 2012 model tiptronic 184 hp R56. 55 km hız civarında basıldığında 200 km hızda 2 direk önde oluyordum.Sonrasında cooper S'ci abimiz selektör atıp bıraktığı için bende bırakıyordum. 1 direk arası o yolda adımla ölçüldüğünde tam olarak 27 büyük adım geliyor. Yani benim arabam 3 adım. Toplam 9 araba boyu bir direk arası. 18 boy civarı 50-200 de fark oluşuyor. Gelen herkese teşekkürler çok zevkliydi. Cooper S'in yazılımdan sonraki halini düzgün bir video çekerek paylaşırız.Araç evolve Stage 2 olacakmış sanırım.
Bu arada Jetta gerçekten başarılı yürüyor.. Leonun belki yazılımı çok soft olabilir.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)