User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Jetta_R & leon 1.8 T Sport

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanımca hiç iyi giden 1.8 t görmedin cem 140 lık gavur ölüsü jettanın yazılım,egzoz dışında bir şey yapılmadığı sürece yazılımlı topsport u geçmesi imkanlı bir durum değil normal şartlarda.Jetta iyi gidiyodur eyvallah ama leonda bir şeylerin eksik olduğu belli.
    Yazılım var rezil eder ,yazılım var vezir eder Sorunu var mı yok mu bilmiyorum ama hallolsun yine denerler. Benim izlediğim kadarıyla Leon stock'a yakın veya stocktan bir tık derler ya hani öyle daha iyi gidiyor gibi. Ama yazılımlı 1.8 T'nin ne derece gittiğini az çok biliyorum

Herşeyden önemlisi ortamımız on numaraydı. 5-6 araçtık güldük eğlendik, gittik çayımızı içtik saatlerce sohbet ettik. Bir tane polo gti var onu çekiştirdik. Beni kırmayıp gelen herkese teşekkür ederim...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon standardından da geride 180 hp leonun jetta da 180 hp olduğunu düşünürsek ufak ufak ayırması lazım jetta daha ağır araç olması lazım yazılımlı 1.8t sport 240 hp lerde oluyor uzayıp gitmesi lazım bence çok sorunları var jettaya maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçlara maşallah. Yasin abi videoyu yüklemeye gerek yok. Kameranın açısını iyi ayarlayamamışım cooper S hiç gözükmüyor malesef. Ben direkt yazıyım. Cooper S 2012 model tiptronic 184 hp R56. 55 km hız civarında basıldığında 200 km hızda 2 direk önde oluyordum.Sonrasında cooper S'ci abimiz selektör atıp bıraktığı için bende bırakıyordum. 1 direk arası o yolda adımla ölçüldüğünde tam olarak 27 büyük adım geliyor. Yani benim arabam 3 adım. Toplam 9 araba boyu bir direk arası. 18 boy civarı 50-200 de fark oluşuyor. Gelen herkese teşekkürler çok zevkliydi. Cooper S'in yazılımdan sonraki halini düzgün bir video çekerek paylaşırız. Araç evolve Stage 2 olacakmış sanırım. Bu arada Jetta gerçekten başarılı yürüyor.. Leonun belki yazılımı çok soft olabilir.
    senin polo gti ile stock mini cooper s arasında 18 boy fark mı oldu? doğru mu anlamışım?

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talh@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin polo gti ile stock mini cooper s arasında 18 boy fark mı oldu? doğru mu anlamışım?
    Evet dostum doğru anlamışsın. Videonun açısı doğru olsa yüklerdim de gerek yok. Evolve stage 2 yapacaklarmış cooper S'i. O zaman eşit olur ve tekrar dener yükleriz videomuzu..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet dostum doğru anlamışsın. Videonun açısı doğru olsa yüklerdim de gerek yok. Evolve stage 2 yapacaklarmış cooper S'i. O zaman eşit olur ve tekrar dener yükleriz videomuzu..
    polo gti ile aramdaki farkı merak ettimden ondan sordum.Videoya gerek yok ben inanırım

Evolveyi arkdaşın iyi düşünmüş.Çok muhabbetim oldu evolve ingiltere ile.Onlardan intercooler aldım.Sanırım Türkiyede de bitek bende var.Çok memnun kaldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leon standardından da geride 180 hp leonun jetta da 180 hp olduğunu düşünürsek ufak ufak ayırması lazım jetta daha ağır araç olması lazım yazılımlı 1.8t sport 240 hp lerde oluyor uzayıp gitmesi lazım bence çok sorunları var jettaya maşallah

benim aracım yazılımlı bi leonla yürümeyebilir doğrudur benim aracım chip ile 197 ps filitre ve egsoz sistemini saymazsak saysakta 200 üstünde çıkacağını sanmıyorum

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracım yazılımlı bi leonla yürümeyebilir doğrudur benim aracım chip ile 197 ps filitre ve egsoz sistemini saymazsak saysakta 200 üstünde çıkacağını sanmıyorum
    yani sadece chip ile orjinali 140hp olan araç 60hp mi aldı ?

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani sadece chip ile orjinali 140hp olan araç 60hp mi aldı ?
    Evet öyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkese şaka gibi geliyo ama tsi de en fazla hp yi alan 140 lıklar 170 lik 205 hp olabilirken benim aracım 197 hp sadece yazılımla
    zaten 140 lık 2008 den sonra üretimi durdu ve 122 liğe geçti, golf gt ile bire bir aynı motor 140 lıklar

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese şaka gibi geliyo ama tsi de en fazla hp yi alan 140 lıklar 170 lik 205 hp olabilirken benim aracım 197 hp sadece yazılımla
    zaten 140 lık 2008 den sonra üretimi durdu ve 122 liğe geçti, golf gt ile bire bir aynı motor 140 lıklar
    140 lik ile 170 lik arasında turbo enjektor farkı var. 140 lik sadece yazılımla 60 hp aldıysa çok iyi deger.. Ama bana brz iyimser rakam geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 hp almadı chipsiz hali 155 civarıydı orta susturucu iptali ,polo gti buji ,hava filitresi ile chiple 42 hp güç aldı daha sonrasında üstündeki filitre söküldü filitre kiti ve birebir jetex egsoz sistemi takıldı o ne kattı bilmiyorum ama 200 hp ye yakın bi güç olduğunu düşünüyorum denediğim araçlara göre

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Araçlara Yasincim sende felaket bi giriş yaptın bu dünyaya Hayırlısı

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasin sadece yazılımla aldığın en yüksek hp ilk gaza bastığında motorun ve egt n ısınmadan önce alacağın hp dir onu 1 kere görürsün sonra egt yükselir aracın 30 hp ve ya daha üstü düşer egzoz ,dv,dp,intercooler bunları yaptırırsan dynoda ilk gördüğün 197 hp yi sürekli alabilirsin hava soğuk olduğu sürece tabi eğer aracın 197 hp görüyorsa standart bir topsport u geçersin ama yazılımlı sağlıklı bir top sportu geçmen seninde tahmin ettiğin gibi imkansız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasin sadece yazılımla aldığın en yüksek hp ilk gaza bastığında motorun ve egt n ısınmadan önce alacağın hp dir onu 1 kere görürsün sonra egt yükselir aracın 30 hp ve ya daha üstü düşer egzoz ,dv,dp,intercooler bunları yaptırırsan dynoda ilk gördüğün 197 hp yi sürekli alabilirsin hava soğuk olduğu sürece tabi eğer aracın 197 hp görüyorsa standart bir topsport u geçersin ama yazılımlı sağlıklı bir top sportu geçmen seninde tahmin ettiğin gibi imkansız
    bilgilerinizden dolayı teşekür ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)