User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
90 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Z3M Coupe

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Z3M Coupe

Bu aralar ciddi anlamda kafayı bozmuş bulunmaktayım Z3m coupe ile ,

aklımda ilk e46 M vardı ama nedense Z3m coupe çok aklımı çeliyo

En yakın arkadaşıma M3 aldığımız için içimdeki m aşkı dahada kabardı

kullanan eşinde destunda olan tecrübe etmiş kronik hastalıklarını bilen bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim

Yedek parça servis vs önemli değil hepsine çok kolay ulaşabiliyorum ve işimi halledebiliyorum

Şu an satılıklarda sadece Z3 coupe ler var fakat hiç birisi M coupe değil gerek görsel gerek mekanik

Ricam sadece bilgi sahibi arkadaşlar yazsın çok yakar parçası bulunmaz vs. bunlar kıstas değil 2 senede nelere ne paralar harcamadım ki artık daha unique bir araç istyorum ve Z3M coupe ile yeni bi macera arıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z3 M Coupe bulman imkansiz gibi birsey
    Ancak simdiki M Coupe sahiplerine reddedilemeyecek tekliflerde bulunman lazim.
    Zamaninda 35000Euro teklif etmistik kabul gormedi.Daha ustunu bile kabul etmeyen arac sahipleri vardi.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirden Ayhan abide turbolusu mevcuttu. Onu bile 35.000 eurodan düşüğe sattı diye biliyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha kanka cana M3 aldik bnde M coupe istyorum olmadi 350Z alicam bnde bulamazsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm 350 Z varken MZ3 alınır mı kafayı mı yedin. M alıcan sonra sürekli vanos ayarı için uğraşacaksın. B32 güzel ama problemli makina. Marş basarken vanos bozuluyo demişti Fatih körfezde.
    IN BOOST WE TRUST

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350Z alsin da s2000 ciler tursu yapsin onu

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde z3cabrioları pek sevmem(zdim) taaakii..

http://farm8.staticflickr.com/7157/6...029730d3_o.jpg
    al sana unique

z3mcoupe cidden farklı bi cihaz ama cok zor bulucaksın..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm 350 Z varken MZ3 alınır mı kafayı mı yedin. M alıcan sonra sürekli vanos ayarı için uğraşacaksın. B32 güzel ama problemli makina. Marş basarken vanos bozuluyo demişti Fatih körfezde.
    Alper abi neden E36 M3 lerle yni makina yok mu z3M lerde M3 ler bu kadar sorunlu degil diye biliyorum
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350Z alsin da s2000 ciler tursu yapsin onu
    Bora abi hersey roll mu bence 350Z in yani da S2K teneke ben 2004 tem 2011 e kadar 350Z e bndim en yakin arkadasimda vardi S2K yada cok bindim ama 350Z in havasi sesi solugu ve o muazzam dengeli yanlamasi bambaska abi mesele S2K gecmekse zaten mini cooperla geciyorum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay beee, amma sorunlu makineymiş M ler... vanos durduğu yerde bozuluyor hatta...

çok çok keyifli ama dengesiz bir arabadır, uzun yolda 230 ların üzerine çıktığında stabilitedeki oynaklık seni rahatsız edebilir hele ki cabrio ise... bakımları orj. parçalarla yapılırsa motor ömrü hiç de sanıldığı gibi kısa değildir, araç şasesi e30 dur o nedenle karakteri eski e30lar gibi düşünmek gerekir, coupe bulmak çok zor ama bulunursa alınır, her türlü tatmin eder...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay beee, amma sorunlu makineymiş M ler... vanos durduğu yerde bozuluyor hatta...

çok çok keyifli ama dengesiz bir arabadır, uzun yolda 230 ların üzerine çıktığında stabilitedeki oynaklık seni rahatsız edebilir hele ki cabrio ise... bakımları orj. parçalarla yapılırsa motor ömrü hiç de sanıldığı gibi kısa değildir, araç şasesi e30 dur o nedenle karakteri eski e30lar gibi düşünmek gerekir, coupe bulmak çok zor ama bulunursa alınır, her türlü tatmin eder...
    Budur ab bencede motoru sorunlu degil neticede e36 M3 ile ayni motor var cok sevdigim bir arac Z3 M Coupe kendi aracimi sadece bu araba ile degisirim ki bicok kisi minimu ne kadar cok sevdigimi bilir tabiki 35 000 EURO vermem ama hakkinida veririm istedgim tek arabadir suanda

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanki pazar günü eminönüne gitcem sende gel.
    önce bi kıçımıza don alırız..
    sonrasını hallederiz.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coupe bulursan süper
    cabriosuyla hoşlaşmıyorum da, coupesi gerçekten güzel, syaholacak bir de tamamdır:
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her kulaktan dolma laflara inanmayalım bence marşa basarken bile vanos bozuyomuş mesela komik hiç m3 binmesek inanıcaz
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S50B32 motor ikisinde de var. OLm bi sürü M3 Tayyara S2000 e geçiliyor. Normal şartlarda sağlıklı M3 Tayyara da S2000 e de geçilmez. Al işte Kaan ın KOR plaka M3ü Bilal in en son denediği M3ler. Bunlar düzgün arabalar. Düzgün durumda B32 motor çok az var. Olm bi kere düşün bu arabaları zamanında alan adamlar canını alarak kullandılar. Benim arkadaşlarım dahil. Daha araba soğukken gazlayan eden adamlar. Araba arıza yaptığı zaman 3 e 5 e arabayı satıp yenisini alan adamlar. Bu kadar senedir alan adamda normal binmek için mi alıyor sence M3. Normal gezmeye binecek adam gider 328 325 320 alıo E36 larda. Şu anda bu arabaların hepsi öyle çok varlıklı adamların elinde değil. Piyasada temizi az var onlarda satmıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bahsettiğim Fatih denen adam heralde senin bildiğinden çok daha fazlasını biliyordur B32 motor hakkında. Adam E30 a swap yapıyor drift için.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bigün altıunizadede metrobüsten cıktım otobüs bekliyorum zaten sanayide ugrasmısım günüm perişan olmuş yoldan bi sarı z3 coupe gecti ama m degildi galiba , yanda bi cocukla kız duruyo cocuk of arabaya bak dedi kızda a a ondan babamda var fiorino degilmi dedi tüm sinirim stresim bosaldı bianda

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim Fatih denen adam heralde senin bildiğinden çok daha fazlasını biliyordur B32 motor hakkında. Adam E30 a swap yapıyor drift için.
    benim bildiğimin ne olduğunu sen nerden biliyorsun? emin ol sen tanımasan da benim neyi bildiğimi çok kişi var sitede, hangi arabaları kullandığımı da neyi swap yaptığımı da... durduğu yerde VANOS bozuluyor diyen kişi kusura bakmasın da gitsin vanossuz araba kullansın o zaman... vanosun O-ringinden tut zincirine kadar kendim değiştiririm gergisini de sentesini de ayarlarım neden bozulduğunu da bilirim, sistemini de... şehir efsaneleri yerine bana birisi açıklasın o zaman VANOS durduğu yerde nasıl bozuluyormuş?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğimin ne olduğunu sen nerden biliyorsun? emin ol sen tanımasan da benim neyi bildiğimi çok kişi var sitede, hangi arabaları kullandığımı da neyi swap yaptığımı da... durduğu yerde VANOS bozuluyor diyen kişi kusura bakmasın da gitsin vanossuz araba kullansın o zaman... vanosun O-ringinden tut zincirine kadar kendim değiştiririm gergisini de sentesini de ayarlarım neden bozulduğunu da bilirim, sistemini de... şehir efsaneleri yerine bana birisi açıklasın o zaman VANOS durduğu yerde nasıl bozuluyormuş?
    10 a yakın m3 le denemişimdir , 10 boy geçtiğim oldu , 4 boy geçtiğim kafa kafaya gittiğimde hepsi farklı farklı madem vanos ayarı sorun değil , peki bu arabaların derdi nedir bende merak ediyorum.

bende severim M makinelerini m3 özellikle z3coupe leri yalnış anlamayın ön yargı yok
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)