Arkadaşlar telefondan elektronikten hiç anlamam ama herkes iphone cok memnun.Annemler haftaya amerikaya gidiyor ordan aldırsam burada kullanabilirmiyim? Birde orada satışa cıktımı acaba cunku öle kuyruklar falan babam hayatta ugrasmaz![]()
Arkadaşlar telefondan elektronikten hiç anlamam ama herkes iphone cok memnun.Annemler haftaya amerikaya gidiyor ordan aldırsam burada kullanabilirmiyim? Birde orada satışa cıktımı acaba cunku öle kuyruklar falan babam hayatta ugrasmaz![]()
kontratsız şu an satılmıyor + nano sim henüz çıkmadı tr de diye biliyorum. i phone 5 için bence 2013 ü bekleyin ilk çıkan serilerde kesin sıkıntı çıkıyor zaten.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
2 milyon ön sipariş varmış
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Peki 4S alınmazmı ? Ben zaten özelliklerini cok kullanmıyorum Amerikadan ucuza 4s aldırsam ne olur peki.Dış görünüş olarak cokmu farklılar 5 ile
Ben özelliklerini cok kullanmadığım için dış görünüş olarak boyut olarak dağlar yoksa arada 4s alayım diyorum.
sen bi ingiltereye git 1 gün kal gel daha uygun olur , uçakları denk getirirsen kampanyalı uçuşa felan, ingilterede açık olarak satılıyormuş
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
4s ler çok daha ergonomik görünüyor gözüme ele avuca gelir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Evet kullanabilirsiniz yazın bende anneme öyle aldım sadece burda pasaporta işletmeniz lazım o kadar sorunsuz ve ona ait şarj almanız usa ve tür ceki şarjlar farklı biliyorsunuz
iOS 6 ile 4S ile 5 arasında hiçbir fark kalmadı. 5'teki tüm özellikleri 4S de destekliyor zaten. Sadece 0.5 inç büyük ekrana para vermiş oluyorsunuz. Bence 4S aldırın gitsin,Türkiye'de pasaport kaydı yapıınca kullanabiliyorsunuz,direk Türkçe menü var zaten içinde.
Avrupa ülkelerinde 4s'in güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)