5 ciktiktan sonra 4s ler $100 ucuzladi . kontratli $99a satiliyor 4 ise bedava .
4s türkiyedede gayet makul yurtdışı fiyatlarına denk fiyatlara var..
1200 tl civarlarında satılıyor.. zaten 700 dolar artı osu busu 100 tl de öyle ödesen aynı fiyat aralıklarına denk gelir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2 hafta sonra bende dubai ye gidicem , geldikten bir ay sonra kasımın başında da çine gidicem. acaba oralarda bulabilirmiyim satmak için getirmek istiyorum.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Yok hikaye oldu 5 bizim için 22-1ekim arası peder alır inşallah![]()
hTC derim ben.. ne kadar ozellık kullanmıyorum deseneız de bır HTC kullanıcısı olarak kesnlıkle tavsıye ederim..
Some Body Stop Me !
Annemlerin eline yazıp versem SIM Free Iphone 4s diye heralde alabilirler bir sakatlık cıkmaz dimi sim yuvasının uymaması gibi birşey olmaz heralde.Gelincede pasaportla turkcelle gidip actırıcam hepsi bu.
4S alabilirsin.5 i bekleyene kadar
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
600 dolara alırlar![]()
yahu bu türkiyede 1200 liralara 4s varda onlar kırılmı vs muhabbetinde olanlar değilmi benimde amerikaya gitme durumum var gitmişken ne alayım burda satmak için uçak biletine katkı olur biraz ipadmi alayım ne alayım beyler kar bırakıcak bişeyler söylesin tecrübesi olanlar
5 beni masraftan kurtardıiyiki korktuğum kadar farklı güzel dizayn yapmadılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)