Ben ve benim gibi lise mezunu yarın kpss ye girecek arkadaşlara başarılarBugun girenlerden de yorumları alalım
)
Ben ve benim gibi lise mezunu yarın kpss ye girecek arkadaşlara başarılarBugun girenlerden de yorumları alalım
)
AP Type-R
paragraflar cok uzun. tam ortasında biri şeker açıyor,al baştan bidaha.
tarih e çalış.anlaşmalar cografya fln.matematik zaten pert benım acımdan,komple ders almak lazım öyle lise üni bilgisiyle olcak iş değil![]()
1924te ki anayasada meclise girmek için edilen yemin, 1928 de değiştirilmiştir, bu değişimde ne vurgulanmak istenmiştir?
a) milliyetçilik b)laiklik c) ebenin ...en sinir olduğum soru buydu
![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Tarih kolaydıi matematikte grafik sorularına çok dikkat edin, ki bugünkü sınavda ( başımda deli gibi ağrı vardı belki o yüzden ) bana bayağı sinir bozucu geldi sorular. Coğrafyada yorum isteyen sorular fazlaydı sanki. Yarın gireceklere tavsiyem rahat olun. Söylemesi kolay ama ben bugün çok zararını gördüm.
Denemelerimde 84 85 gördüm, ki bi iki denemede de değil, son 8 9 denemem öyleydi ortalama. Ama sınavda çok stres yaptım. Ve küt diye baş ağrısı girdi sınavda. Okuduğumu algılayamaz hale geldim.
cevap bence laiklik. Çünkü değiştirilen madden milletvekillerinin yemin biçiminden '' vallahi billahi vs'' kelimelerin çıkarılmasıyla ilgiliydi
herkeze basarılar allah herkeze zıhın acıklıgı versın ıcındede banahocalar osmanlı tarıhı cıkar dedıler kastırdım osmanlıya bakalım ne olcak
![]()
bugün sınava girenler ahmetler kaç araba kaç minibüs kiralayıp ne kadar ödediler sizce![]()
edit: konusu mevcut zaten
http://www.techturkey.com/forum/sohb...asvurular.html
Laiklik olması lazımdı yemin biçiminin değiştirilmesi![]()
Anahtar dikine stepnenin içine koyuyorum üniversite sınavında da aynısını yapmıstımmatematik cok az var edebiyat ve genel kültüre yöneleceğim nasip bakalım
AP Type-R
Genel yetenek full gibide kultur tirt benimdeole yorum falan yemiyo direk bilmek lazim bi cok soruyu basarilar gireceklere
konuyu görünce aklima geldi bende girecektim diye.
online şifreyide hatirlamiyorum bilgileri almak için napacam varmi bi yol.![]()
gizli soru gırceksın ama onuda unutmussundur buyuk ıhtımal.basvurdugun yerden alabılıyordun en son ama sımdı nedır durum bilmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)