User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
137 sonuçtan 134 ile 137 arası

Konu: Kpss sınavı

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer ülkeleri bilemicem ama tahminimce sınava kalemsiz,silgisiz giden bir tek biziz galiba.Farklı kaynaklardan çalışmaya rağmen adamlar bir şekilde çıkabileceiğni tahmin edemediğimiz soruları buluyor.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalıklar sınavından başka hiç bişey değil

3 defa kapıdan döndürdüler beni güneş gözlüğüyle geldim diye geri çevirdi daha sonra kolye ve küpe için geri çevirdi son olarakta kalem ve silgilerim için arabanın anahatarınıda almasaydı kavga çıkacaktı

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saçmalıklar sınavından başka hiç bişey değil

3 defa kapıdan döndürdüler beni güneş gözlüğüyle geldim diye geri çevirdi daha sonra kolye ve küpe için geri çevirdi son olarakta kalem ve silgilerim için arabanın anahatarınıda almasaydı kavga çıkacaktı
    pazarda efsane salak şeyler yaşadım c.tesi araba anahtaryla girdiğim sınava pazar giremedim adam kapıya brak cıksda al diyo bişey olmaz ... dedm birisi anahtarı alıp gitse nolcak ben karsmam diyo
    adamlar kapıya emanetci koymslar 2 liradan emanet alıyor

çıkışda bir kız geldi 2.5 tl'm vardı onu alabilirmyim dedi adam 2 tl emanet parası dedi kız 50 krusumu alıyım dedi ve aldı gitti. o sahneyi videolasam kızı direkt memur yaparlardı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pazarda efsane salak şeyler yaşadım c.tesi araba anahtaryla girdiğim sınava pazar giremedim adam kapıya brak cıksda al diyo bişey olmaz ... dedm birisi anahtarı alıp gitse nolcak ben karsmam diyo
    adamlar kapıya emanetci koymslar 2 liradan emanet alıyor

çıkışda bir kız geldi 2.5 tl'm vardı onu alabilirmyim dedi adam 2 tl emanet parası dedi kız 50 krusumu alıyım dedi ve aldı gitti. o sahneyi videolasam kızı direkt memur yaparlardı
    Bende artık tecrübe var girişte üstte başta hiçbişey bırakmıyom arabanın anahtarını da ayakabının içine atıyorum, üst aramasında da elinde dedektör olmayan polise arattırıyom kendimi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)