User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Subaru Wrx Bug-eye kasa sağdan direksiyon yardım

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Subaru Wrx Bug-eye kasa sağdan direksiyon yardım

Arkadaşlar merhaba 2002 model sağdan direksiyonlu Subaru wrx bug eye kasa aracın direksiyonunu sola almak için kimden destek alabiliriz İstanbul da ve ortalama maliyetleri ne düzeydedir ?..Teşekkürler..

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlem yapılmaya yapılır ama ciddi miktarda maliyet tutar, parçalar hazır varmı getirilecekmi ?
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen aynalari bile degistirmek zorunda kalacaksin cogu aracta farkli daha birsuru ivir zivir Cok maliyetli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işlem yapılmaya yapılır ama ciddi miktarda maliyet tutar, parçalar hazır varmı getirilecekmi ?
    Parça listesi alabiilirsem buradan temin edebilirim diye umuyorum ancak önemli olan mesele usta,birleştirme ve maliyet durumu yoksa bu maceraya girmeye değmez mi ? Şöyle söyliyebilirim sağdan direksiyon ile soldan direksiyon arasında 6 bin leva(7200 Tl) gibi bir rakam oynuyor ??

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça listesi alabiilirsem buradan temin edebilirim diye umuyorum ancak önemli olan mesele usta,birleştirme ve maliyet durumu yoksa bu maceraya girmeye değmez mi ? Şöyle söyliyebilirim sağdan direksiyon ile soldan direksiyon arasında 6 bin leva(7200 Tl) gibi bir rakam oynuyor ??
    burada sana şunu sormak gerekir, sagdan direksiyonlu bug eye wrx'i nereden alıp, nerede kullanmak istiyorsun ?

Bulgarıstandan alıp Türkiyede kalıcı olarak kullanmak gibi bir amacın yoktur sanırım ?

bu işi avrupa birliği üyesi bi ülkeden alıp, avrupa birligi bi üyesi bi ulkede kullanmayı düşünüyorsan başka tabi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalıcı kullanacağıma dair birşey söylemedim..İkametim Bg de ve burada yaşıyorum Tr yede geliyorum sadece ustalık olarak Tr çok daha iyi durumda bu yüzden danışmak istedim ??? Prosedürlerden ve şehir efsanelerinden haberdarım teşekkür ederim ilginize

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o hevese kapılan çok kişi oldugundan şimdiden söyleyeyim dedim. bulgar plakalı kalacaksa olabilir bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o hevese kapılan çok kişi oldugundan şimdiden söyleyeyim dedim. bulgar plakalı kalacaksa olabilir bence..
    Dediğinizde haklısınız çok yanlış bilgiye sahip insanlar var ve hevesleniyorlar..Evet Bg plaka kalıcak Tr ye sadece 2 ay girecek sene içerisinde...

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96 model sw bir legacy vardı twinturbo gümrük çıkışlı adam 2500 liraya soldan direksiyon ve düz kısa şanzımanlı teslim edilir diyordu 16.000 +2.500 değer biçmişti anlaşılan 2500x3 gerekiyor bu iş için hele jdm bir legacy için dahada fazlası

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağdan alıp sola çevirmek için uğraşmaya değmez bence. Hele de ucuz diye alınacaksa... Ha çok kupon, çok özel bir arabadır, o modelde o kadar temizi, dolusu yoktur vs, parçası da boldur, alır, uğraşırsın.

Yerinde olsam ucuz diye sağdan direksiyonlu alır, o şekilde biner, o şekilde de satardım. Yok ille de soldan olacaksa baştan soldan direksiyonlu alırdım. Maliyetinin fiyat farkından az olacağını veya olsa bile orjinali kadar düzgün olacağını sanmıyorum.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağdan alıp sola çevirmek için uğraşmaya değmez bence. Hele de ucuz diye alınacaksa... Ha çok kupon, çok özel bir arabadır, o modelde o kadar temizi, dolusu yoktur vs, parçası da boldur, alır, uğraşırsın.

Yerinde olsam ucuz diye sağdan direksiyonlu alır, o şekilde biner, o şekilde de satardım. Yok ille de soldan olacaksa baştan soldan direksiyonlu alırdım. Maliyetinin fiyat farkından az olacağını veya olsa bile orjinali kadar düzgün olacağını sanmıyorum.
    Sağdan direksiyon olarak kullanmayı da düşündüm ancak Tr trafiğinde zorlanabileceğimi düşündüğümden bu fikiri ikinci plana atmak zorunda kaldım..Vites düzeni nasıldır acaba normal sağdan gibi en solda mıdır birinci vites yoksa en sağda üstte midir (Tamamen bilmedigimden soruyorum ) Ve alışılabilir mi bunca sene soldan kullanıp sağa geçmekte adapte olur mu insan refleksleri de aynı derecede elbette Teşekkürler..

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağdan direksiyon olarak kullanmayı da düşündüm ancak Tr trafiğinde zorlanabileceğimi düşündüğümden bu fikiri ikinci plana atmak zorunda kaldım..Vites düzeni nasıldır acaba normal sağdan gibi en solda mıdır birinci vites yoksa en sağda üstte midir (Tamamen bilmedigimden soruyorum ) Ve alışılabilir mi bunca sene soldan kullanıp sağa geçmekte adapte olur mu insan refleksleri de aynı derecede elbette Teşekkürler..
    Forumda Mikrop Ali var, sağdan direksiyonlu integra kullanıyor Ankara'da. Anlatıyordu bir yerde hiç zorlanmadım diye. Halen de öyle kullanıyor. Vites dizilimi, şanzıman aynı diye biliyorum. Konusu da şu; http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6128382
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda Mikrop Ali var, sağdan direksiyonlu integra kullanıyor Ankara'da. Anlatıyordu bir yerde hiç zorlanmadım diye. Halen de öyle kullanıyor. Vites dizilimi, şanzıman aynı diye biliyorum. Konusu da şu; http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6128382
    Verdiğiniz fikir güzel oldu Teşekkür ederim orjinali ile kullanmak bozmamak en mantıklısı olucak sanırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok maliyetli bir islem, yangin duvari tadilatlanacak eski direksiyon kutusu ve tesisat delikleri kapanacak, fren merkezi tasinacak, tesisat tasinacak, direksiyon kutusu degisecek, gogus degisecek, pedallar degisecek, debriyaj ust merkezi degisecek, direksiyon mili degisecek, silecekler degisecek, direksyon kutusu travers baglantilari degisecek, aynalar degisecek, dikiz aynasi degisecek vs vs vs aradaki 7 liranin iki katina mal olur en az ve degmez uydurma olur en kaliteli sekilde yapilsa bile.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    carwolf nickli üyeye mesaj atarsın yardımcı olur. şu an vw passat 1.8t sağdan sola aldırdı direksiyonu. daha önceden de 1 2 araca aynı uygulamayı yaptırmıştı kartal oto sanayide. daha detaylı bilgi verir konuyu görünce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrica subaru mekanik yapisini ezbere bilmeyen adam yapamaz, yapsada hic hos olmaz veya cok uzun zaman alir, cunku diger arabalarin sisteminden oldukca degisiktir subarularin sistemi. gogus alti tesisati bile komple degisecek millet bir gostergeyi degistiremiyor gogus alti tesisatini degistirecek adam TR de 1 bilemedin 2 tanedir.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok maliyetli bir islem, yangin duvari tadilatlanacak eski direksiyon kutusu ve tesisat delikleri kapanacak, fren merkezi tasinacak, tesisat tasinacak, direksiyon kutusu degisecek, gogus degisecek, pedallar degisecek, debriyaj ust merkezi degisecek, direksiyon mili degisecek, silecekler degisecek, direksyon kutusu travers baglantilari degisecek, aynalar degisecek, dikiz aynasi degisecek vs vs vs aradaki 7 liranin iki katina mal olur en az ve degmez uydurma olur en kaliteli sekilde yapilsa bile.
    Bu kadar rahat anlatılmasına bakmamak gerekiyor demek ki bu duruma bakılırsa otomatik şanzuman dan manuel e dönüştürmeyi sağdan direksiyonu sola dönüştürmek dile dolanmış hallolur yapılır dememek lazım Hayal kurmuşum anlaşılan 3-4 tl malolur gibi ise mantıklı gelmişti... Teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen zaten korkulmasi gereken kelime "hallederiz" dir sanayide
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 araç aldım gümrükten ikisinide sorunsuz şekilde sola geçirdim bazı yerde ustalık bitiyor zekanızı da kullanmanız gerekiyor ilk defa yapacaksanız bir bilenden yardım alın öyle 2.500 TL ye parça ve işçilik içinde yapan adam varsa ben hep alıp ona götüreyim... boş muhabbet onlar.. bazı araçlarda saç duvarında sola almak için orjinal yerleri duruyor ya tıpalıdır yada delik yeri hazırdır siz delersiniz kimi usta tesisat değişecek desede sakın değişme yönünü çevir hatta çoğu kablon uzun bile gelecek sen sadece 3-5 ek kablo yapacaksın ve daha bir çok parça ve detaylar var burada yazsam uzaaaar gider şimdi sana çoğu usta diye geçinen adam ben yapamam diyecek yapan nadir bir kaç adam çıkacak onlarda güzel bir işçilik fiyatı çeker haberin olsun malzemeni toplu bir yerden al hatta hurda ucuz araç bulursan hemen kap hiç uğraşma yan yana çek araçları sök tak en basit en kolay işlem bu dur.. özelden mesaj atıp dahada detaylı konuşa biliriz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)