User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Subaru Wrx Bug-eye kasa sağdan direksiyon yardım

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça listesi alabiilirsem buradan temin edebilirim diye umuyorum ancak önemli olan mesele usta,birleştirme ve maliyet durumu yoksa bu maceraya girmeye değmez mi ? Şöyle söyliyebilirim sağdan direksiyon ile soldan direksiyon arasında 6 bin leva(7200 Tl) gibi bir rakam oynuyor ??
    eğer elinde parçalarıda yoksa ve 7200 TL ye maal olur deselerde yılda 2 ay için 1 ay aracının yapılmasını beklememeni öneririm,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı car wolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 araç aldım gümrükten ikisinide sorunsuz şekilde sola geçirdim bazı yerde ustalık bitiyor zekanızı da kullanmanız gerekiyor ilk defa yapacaksanız bir bilenden yardım alın öyle 2.500 TL ye parça ve işçilik içinde yapan adam varsa ben hep alıp ona götüreyim... boş muhabbet onlar.. bazı araçlarda saç duvarında sola almak için orjinal yerleri duruyor ya tıpalıdır yada delik yeri hazırdır siz delersiniz kimi usta tesisat değişecek desede sakın değişme yönünü çevir hatta çoğu kablon uzun bile gelecek sen sadece 3-5 ek kablo yapacaksın ve daha bir çok parça ve detaylar var burada yazsam uzaaaar gider şimdi sana çoğu usta diye geçinen adam ben yapamam diyecek yapan nadir bir kaç adam çıkacak onlarda güzel bir işçilik fiyatı çeker haberin olsun malzemeni toplu bir yerden al hatta hurda ucuz araç bulursan hemen kap hiç uğraşma yan yana çek araçları sök tak en basit en kolay işlem bu dur.. özelden mesaj atıp dahada detaylı konuşa biliriz..
    alman grubu arabada yapmissin isi ama hakim olmadigin arac hakkinda yanlis bilgi veriyorsun, subaruda islem alman grubuna gore cok daha zor, cunku alman grubunun tasarimi soldan direksiyona goredir sonradan sagdan direksiyon yapilir, subarunun esas tasarimi sagdan direksiyona gore arabanin asli sagdan, o yuzden butun parcalar degisik, tesisat farkli subarunun beyninin yerini bilsen tesisat konusunda zaten yorum yapmazdin emin ol med beyin de kablo kisa uzun gelebilir ama subaruda o is oyle olmaz.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı araçlar da yerleri var diye yazdım.. arkadaşın yapıcağı en güzel iş "hurda" bulup bir birine aktarmak olacak mesela vectra da saç değişmedi , passat ta saç değişti ama golf te saç vidalı passat ta kaynaklı kendi içlerinde bile modeller arasında farklılık var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen oyle olur ama onada degmez wrx icin
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)