User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2 hafta,2 yaya mevzusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 hafta,2 yaya mevzusu

Geçen pazar merkezde geziyorum hızım 30 fln trafik akıyo.adamın biri arabanın önüne doğru 1 adım attı bana yol ver gibisinde küçük gördü benide heralde.kilosu 100 ün üstünde sakallar aşırı fazla yaşı 30-35 fln.bende sağ sol yaptım ayna fln vurmasın diye ama sert yaptım aynaya bi baktım adam koşuyo arabanın arkasında ben direk ilerde ışıklar vardı camları kapadım kapılar hep kitli gezerim ztn.neyse baya bi koştu bıraktı.Bugünde üniversitede tümseğin birinden geçiyorum durdum 10 la fln geçtim yokuş aşağı saldım arabayı 30 fln oldu 2 tane yaya karşıdan karşıya geçiyolar 2-3 araba fln mesafe var önümde.biri durdu arabanın önünde bakıyo bana mal mal neyse gene sağ sol yaptım ilerledim aynadan baktım el kol yapıyo.ilerde çektim el frenini attı arkası arabanın gittim yanına.dedim ki hayırdır, dediki hızlıydın,dedim ki len 30 la gidiyorum ne hızlısı,hızlıydın hızlıydın fln diyo dedim ki in arabadan azını burnunu kır hiç kavgacı biri değilim.bende dedimki araba geliyosa karşıya geçmek için hızlanır yaya arabanın önünde durup beklemez dedim yok hızlıydın hala dio.he hızlıydım dedim çektim gittim.ne oluyo bu yayalara ya.bitek malatyadamı oluyo acaba?malatya insanları hepsine demiyorum ama %70 i leyla gibi mal gibi dolanıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayat şartları artık insanları olumsuz etkiliyor.. kafalarda geçim sıkıntısı onca dert bunların sebeplerinden bazıları belkide yayalar haklıdır her zaman he deyip geçmek lazım
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala yaya-araba ilişkisinde bende dahil olmak üzere genelde suçlu arabalardır diye düşünüyorum

kaldı ki 2 defa aynı olay başınıza geliyor yayalar farklı ama şöför aynı

biraz daha yavaş gitmeyi deneyin belki sorun çözülür ki türkiye haricinde neredeyse bütün ülkelerde üstünlük araçların değil yayalarındır

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşıdan karşıya geçmek için yola inmiş yayaya yol vermemenizdir belki sorunun kaynağı.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tümsekten geçtikten sonra gaza bastıysan az da olsa içerde km de 20 yazsada dışardakine 60-70 gibi batar o... Sen sen ol bulaşma kimseye kimin cebinden ne çıkacağı belli değil
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsane olan ilk olayda arabanın içine kitlemiş kendisini ama ikincide yayayı nasıl gözüne kestirdiyse arabadan inip yanına gitmiş.Erkek adamın hali bi farklı oluyor.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yayalarida foruma uye yapip onlarida dinlemek lazim
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün hatalar senden kaynaklanıyor... sonuçta o yol babanın malı değil, arab geliyor diye yayanın koşması gerekmiyor yaya geçiyor diye senin yavaşlaman hatta mümkünse tamamen durup yol vermen lazım, o arkandan koşan adam seni araçtan indirse yeridir yani...

bana bakmayın tüplü jip tüplü jip diye katliyam spec geziyoruz ama yayalar konusunda çok hassasımdır, kesinlikle yol kenarında durup karşıya geçmek için bekleyen insanlara özellikle durur yol veriririm, iyi bir şöföfrün yapması gereknede budur...

ha tek bir şeyi affetmem, ışıklarda yayaya kırmızı yanmasına rağmen inatla yola çıkıp ve aheste ahesta yürüyerek yeşil ışık yanan araç tırafiğini felç eden yayaya, bu asalaklarında %80'i kadın oluyor ve bende arabayı kesicide azcık bağıttırnca altlarına z.çıp kaçıyorlar hatta bitanesi kaldırıma takılıp yere düşmüştü oh olsun...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizdeki bütün yayalar mal yolun ortasından gider korna çalarsın el kol yapar.bilinçsiz olan yayaların alayına ne diyim ben insan değiller

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efsane olan ilk olayda arabanın içine kitlemiş kendisini ama ikincide yayayı nasıl gözüne kestirdiyse arabadan inip yanına gitmiş.Erkek adamın hali bi farklı oluyor.
    kızma ama adam doğru demiş

2 olay var birinde kendini arabaya kitliyon diğerinde adamın üstüne yürüyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha şunuda unutma o arabadan indiğin zaman sende yaya oluyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok arkadaş ben sinirlendim bu konuya valla.... tümseklerde aman arabaya bişey olmasın diye 10km hıza düşenler bi insan karşıya geçecek diye frene basmaya bile tenezzül etmiyor !!!!
    insanlıkmı la bu şimdi?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok arkadaş ben sinirlendim bu konuya valla.... tümseklerde aman arabaya bişey olmasın diye 10km hıza düşenler bi insan karşıya geçecek diye frene basmaya bile tenezzül etmiyor !!!!
    insanlıkmı la bu şimdi?
    +63owen63
    Vites düşerler, yavaşlamış olurlar... Hız kaybedilir mi ki hic yaya ugruna ??????
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler sızsız olun kader bu ama bırıne vurmayın kırın yeterkı vurmayın ben ablamın dugununde adama vurdum adam havaya uctu yaslı adamdı başım yanıcaktı ama atlattık allaha şüükür
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler sızsız olun kader bu ama bırıne vurmayın kırın yeterkı vurmayın ben ablamın dugununde adama vurdum adam havaya uctu yaslı adamdı başım yanıcaktı ama atlattık allaha şüükür
    aynen..yayaya vurmak çok değişik bir duygu...insanın eli ayağına dolaşıyor...geçen sene ölü noktadan kızın biri kendini yola attı, Allahtan yavaştım, direksiyonu kırdım ve sağ çamurlukla dokundum, ama o korku bana yetti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm ben suçluyum sizler hiç yayalara sinirlenmiosunuz değilmi sayın abilerim malatyaya gelirsiniz umarım ve anlarsınız beni,sağa sola bile bakımıyo çoğu ayrıca kapılar hep kitli geziyorum olay olsun olmasın 2.ci olayda adam durdu arabanın önünde mal mal bana bakıyo.arabanın geldiğini fark ettiğinde karşıya geçerken hızlanmasımı lzm yoksa arabanın önünde durması mı? tmm abilerim ben suçluyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +63owen63
    Vites düşerler, yavaşlamış olurlar... Hız kaybedilir mi ki hic yaya ugruna ??????
    sende ne yaptın ya adam akıllı bekliyosa karşıya geçmek için yol veririm.arabanın önüne atlayana kasıtlı olarak ,arabanın önüne atlayıp mal mal bakana niye yol vereyim ki?

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaya, bisikletli....
    Aman Allah korusun...
    Yol vermek ayıp deyil... Yol verin.. Trafikte bazı şeyleri düzeltmek için önce kendimizi düzeltmemiz lazım.
    Hadi el ele tutuşun ...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim malesef sen hatalısın. unutma trafikte yaya hep haklıdır. bizim ülkemizde bazen haksızda olabiliyorlar ama tüm dünyada genelleme olarak yaya haklıdır. araç kullanıcıları her zaman yol vermek zorundadır. gittiğin yol otoban değilse. şehir içinde kesinlikle yol verme mecburiyetin var.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)