Geçen pazar merkezde geziyorum hızım 30 fln trafik akıyo.adamın biri arabanın önüne doğru 1 adım attı bana yol ver gibisinde küçük gördü benide heralde.kilosu 100 ün üstünde sakallar aşırı fazla yaşı 30-35 fln.bende sağ sol yaptım ayna fln vurmasın diye ama sert yaptım aynaya bi baktım adam koşuyo arabanın arkasında ben direk ilerde ışıklar vardı camları kapadım kapılar hep kitli gezerim ztn.neyse baya bi koştu bıraktı.Bugünde üniversitede tümseğin birinden geçiyorum durdum 10 la fln geçtim yokuş aşağı saldım arabayı 30 fln oldu 2 tane yaya karşıdan karşıya geçiyolar 2-3 araba fln mesafe var önümde.biri durdu arabanın önünde bakıyo bana mal mal neyse gene sağ sol yaptım ilerledim aynadan baktım el kol yapıyo.ilerde çektim el frenini attı arkası arabanın gittim yanına.dedim ki hayırdır, dediki hızlıydın,dedim ki len 30 la gidiyorum ne hızlısı,hızlıydın hızlıydın fln diyo dedim ki in arabadan azını burnunu kır hiç kavgacı biri değilim.bende dedimki araba geliyosa karşıya geçmek için hızlanır yaya arabanın önünde durup beklemez dedim yok hızlıydın hala dio.he hızlıydım dedim çektim gittim.ne oluyo bu yayalara ya.bitek malatyadamı oluyo acaba?malatya insanları hepsine demiyorum ama %70 i leyla gibi mal gibi dolanıyo.