User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2 hafta,2 yaya mevzusu

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malatya da yaya yaya yürütürler seni bu kafayla yakındır.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izmirlicem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende ne yaptın ya adam akıllı bekliyosa karşıya geçmek için yol veririm.arabanın önüne atlayana kasıtlı olarak ,arabanın önüne atlayıp mal mal bakana niye yol vereyim ki?
    Senin durum için degil, genel olarak demiştim ben.zaten başkasının mesajını alıntıladım..

Ha öyle mal mal bakana niye yol vereyim, diyorsan Allah korusun bir gün o mallardan birisi gereksiz yere başına bela olabilir. Hata da olsa mallık da olsa, herşeyi düşünmek gerek.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün hatalar senden kaynaklanıyor... sonuçta o yol babanın malı değil, arab geliyor diye yayanın koşması gerekmiyor yaya geçiyor diye senin yavaşlaman hatta mümkünse tamamen durup yol vermen lazım, o arkandan koşan adam seni araçtan indirse yeridir yani...

bana bakmayın tüplü jip tüplü jip diye katliyam spec geziyoruz ama yayalar konusunda çok hassasımdır, kesinlikle yol kenarında durup karşıya geçmek için bekleyen insanlara özellikle durur yol veriririm, iyi bir şöföfrün yapması gereknede budur...

ha tek bir şeyi affetmem, ışıklarda yayaya kırmızı yanmasına rağmen inatla yola çıkıp ve aheste ahesta yürüyerek yeşil ışık yanan araç tırafiğini felç eden yayaya, bu asalaklarında %80'i kadın oluyor ve bende arabayı kesicide azcık bağıttırnca altlarına z.çıp kaçıyorlar hatta bitanesi kaldırıma takılıp yere düşmüştü oh olsun...
    araba geliyor diye yayanın koşması gerekmiyor?iyi keyfini beklerim bundan sonra.buranın insanı aheste takılıyo abi bende durup duruken konu açmak istemezdim ama koşmasa bile hızlı adım atması gerekmezmi?yok yanındakiyle muhabbet eder sağa sola bakmaz yeter ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizdeki bütün yayalar mal yolun ortasından gider korna çalarsın el kol yapar.bilinçsiz olan yayaların alayına ne diyim ben insan değiller
    Keşke kullanıcı adını araba kullanırken alaydın :/ ;( ;-(

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke kullanıcı adını araba kullanırken alaydın :/ ;( ;-(
    neyse abiler konu silinebilir.bir gün umarım misafirim olursunuz sizi bi dolaştırırım beni çok iyi anlayacağınıza eminim ki bu yaya olayı bitek malatyada var.izmirdede geziyorum ediyorum arabayla hiç böyle bişey olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malatya mobese komik kaza - YouTube ah işte malatyaya özgü bi olay

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda var bayağı; arabayla giderken geçiyo önüme, yavaş yavaş yürüyo, ve suratıma bakıyo, sıkıyosa sür der gibi. Sabır kazandım burda.

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen geliyosun diye hızlı adım atması gerekmez.Bisey takılıp dusse sende kosuyo diye gaz kesmesen nolcak?
    Yaya kaldırımdan asfalta adım attıgı anda durman gerek.
    Birde Malatya ile Elazıg aynı gibi diye soyluyorum.Elazığda araba sürmek zor iş yayalar fazla arabaya veya hıza alıskın degil hızını kestirememesi normal.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaya, bisikletli....
    Aman Allah korusun...
    Yol vermek ayıp deyil... Yol verin.. Trafikte bazı şeyleri düzeltmek için önce kendimizi düzeltmemiz lazım.
    Hadi el ele tutuşun ...
    bu konuda sakarya efsanedir arabaya atar yapan insanlar var bir kere haberlere çıktı dar sokakta sokak ortasında yürüyen apaçileri adam arabasıyla dövmüştü burda

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahhahaha çok iyi ya alem adam vallaha amca ahahhahah müziklede tam uyum içinde
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem anlatamadığımız şey şu. bak haklısın mantıken ama bak ne diyoruz mantıken yani mantığı olan insan araç gelirken biraz hızlı yürür koşar karşıya çünkü aracın freni patlar bişey olur yol vermesi gerektiği halde veremez gelir ezer.

yayalar bilinçli olsa bunu düşünür zaten hızlı olurlar biraz. ama nerde o kafa çoğu anlamaz.

ancak seninde anlaman gereken şu var. kanunen haksızsın. inip o adamla tartışırsan şikayetçi olursa suçlusun. sen sorun yaşama diye anlatıyoruz bunu.

kanun diyorki yaya ya yol vericeksin. vermek zorundasın. mecbursun. bunu söyleyen kanun ben değilim. yani elinden geldiğince sakin kal hep yol ver. o düşüncesiz davrananlarda bi gün freni patlayan bir arabanın altında kalırlarsa da onlar düşünücek artık orasını. ama durabiliyorsan durmak zorundasın. bunu forumdakiler değil kanun söylüyor olarak anlamalısın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba geliyor diye yayanın koşması gerekmiyor?iyi keyfini beklerim bundan sonra.buranın insanı aheste takılıyo abi bende durup duruken konu açmak istemezdim ama koşmasa bile hızlı adım atması gerekmezmi?yok yanındakiyle muhabbet eder sağa sola bakmaz yeter ama.
    hiçbir şekilde hızlı adım atmak zorunda değil, sen beklemek zorundasın önce bunu bi öğren, ayrıca o karşıya geçen adamın biyerleride sakat olabilir koşamıyor olabilir, olabilir oğlu olabilir yanı, sen malatyadan bahsediyorsun ben istanbul trafiğinde herkeze yol veriyorum orayla burayı sakın ola bir tutma....

eskişehirde ise durum çok çok içler acısı, insanlar okadar öküz araba kullanıyorki sanki önünde insan yokmuşçasına üzerine üzerine sürüyor arabayı kaçmazsan %4323423 ihtimal girecek kaç kere zor attım kendimi... istanbulda bu tarz öküzler fazla yok taksiciyle dolmuşçular dışında allahrtan ancak yaya olan adamın gözü öyle bir korkmuşki eskişehirde, adama yol veriyorum adam dik dik bana bakıyor napıyor bu diye elimle buyrun geçin diye işaret etmesem hala duracak orada, ve dikkat ettim hakkaten yayaya tek yol veren ben varım....

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yola atlayana , araba nasıl olsa s*ke s*ke duracak zihniyetinde olana yol vermiyorum ben...Ama yaya geçdinde falan olursa mutlaka durur yol veririm...Gerçi bizim buradaki yayalarda alışık değil öyle kendine yol verilmesine falan , ben yol verince şaşıırıyorlar
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda sakarya efsanedir arabaya atar yapan insanlar var bir kere haberlere çıktı dar sokakta sokak ortasında yürüyen apaçileri adam arabasıyla dövmüştü burda
    Aynen öyle...
    Hatta burda paylaşılmıştı. (Beyaz FD6 Civic)
    Hiç unutmuyorum ışıklarda bi teyzeye yol verdim diye sövmüş,dövmediği kalmıştı.
    Sakarya da yol verilmez...Yol alınır mantığı ile özdeşleşmiş bir yer.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yıl ingilterede yaşadım bu olay ingilterede olsa o kamyon şöförünü ne yaparlar biliyormusun sen

daha ingilterede 1. ayım, normal bir kaldırımda yürüyom, bitane dev gibi çimento kamyonu bir evin garajına girmiş bir kısmı dışa taşmış yaya kaldırımını kapatıyor, inanırmısın kamyonun şöförü benim geldiğimi görünce aracı çalıştırıp geri aldı ben geçeyim diye başta inanmadım ama ben geçerkende adam bana bakıp gülümsedi ve buyrun diye eliyle işaret etti.....

buda bizi avrupa birliğine almama nedenlerinden biri işte öküz geldik öküz gidiyoruz....

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende ne yaptın ya adam akıllı bekliyosa karşıya geçmek için yol veririm.arabanın önüne atlayana kasıtlı olarak ,arabanın önüne atlayıp mal mal bakana niye yol vereyim ki?
    ez o zaman mınıyiyim
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yola atlayana , araba nasıl olsa s*ke s*ke duracak zihniyetinde olana yol vermiyorum ben...Ama yaya geçdinde falan olursa mutlaka durur yol veririm...Gerçi bizim buradaki yayalarda alışık değil öyle kendine yol verilmesine falan , ben yol verince şaşıırıyorlar
    Yaya geçidindekileri yol verirken arkadan korna yemeye bayılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbir şekilde hızlı adım atmak zorunda değil, sen beklemek zorundasın önce bunu bi öğren, ayrıca o karşıya geçen adamın biyerleride sakat olabilir koşamıyor olabilir, olabilir oğlu olabilir yanı, sen malatyadan bahsediyorsun ben istanbul trafiğinde herkeze yol veriyorum orayla burayı sakın ola bir tutma....

eskişehirde ise durum çok çok içler acısı, insanlar okadar öküz araba kullanıyorki sanki önünde insan yokmuşçasına üzerine üzerine sürüyor arabayı kaçmazsan %4323423 ihtimal girecek kaç kere zor attım kendimi... istanbulda bu tarz öküzler fazla yok taksiciyle dolmuşçular dışında allahrtan ancak yaya olan adamın gözü öyle bir korkmuşki eskişehirde, adama yol veriyorum adam dik dik bana bakıyor napıyor bu diye elimle buyrun geçin diye işaret etmesem hala duracak orada, ve dikkat ettim hakkaten yayaya tek yol veren ben varım....
    çoğu zaman bende yol veriyorum, ama benim açımdan bak birde.arabanın önüne bilerek atlıyo diğeri arabanın önünde duruyo mal mal hızlı koşmayıda geçtim insan gibi yürüse onada tmm kaplumbağa gibi yürüyolar ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaya geçidindekileri yol verirken arkadan korna yemeye bayılıyorum
    yaya geçidi olursa bende duruyorum hatta 1 defa arkadan vurdular bu yüzden bana 2 kerede gene ben durdum yol vermek için arkamdakide durdu onun arkasındaki öndekine vurdu 2 defa şimdi gene bende suç bulcaksınız.kim bilir nasıl fren yaptın diye ya hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)