siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Uploaded with ImageShack.us
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Uploaded with ImageShack.us
bence tasarım olarak clio 4 üstün. ama donanım olarak 208 i bilmediğimden birşey diyemem. Tercihim clio 4 olurdu.
Clio4 tercih ederdim benTasarım olarak çok daha iyi bence, yakıt tüketim vs değerler de iyi.. İç tasarım seçenekleri de güzel, canlı.. Peugeot 206/7 rc haricinde sevmediğim bir marka zaten
![]()
Tarafsız olarak söylüyorum ikisinin arasında seçim yapacak olsaydım 208 i seçerdim.
Logo ya araba takmışlar gibi duruyo clio nasıl bi logo la o
Ama tabiki araba alacak olsamda gidip o 208 ide almazdımÖnü balina ağzına benziyor tipsiz birşey oda sonuçta
![]()
Clio klasik Renault çizgisinin dışında, ilgi çekici olmuş. 208 ise bakar bakmaz klasik Peugeot dedirtiyor. Ben de Clio 4 tercih ederdim.
bu zamana kadar nerdeyse hiçbi renault modeli ilgimi çekmemiş olan ben cuna ramen clio derim...4 gerçekten çok güzel oldu.
bugün aynısını gördüm kırmızı çok iyi duruyordu fanatik pejocuyum ama clio iyi olmuş kırmızının tonuda çok iyidi
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
kızmızı ya da siyah bir clio 4 tadından yenmez. heleki siyahına kırmızı trim seçeneklerini eklediğinizde..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
208de güzel şirin tatlı bir araç ama clio daha bir heybetli duruyor kırmızısıda ledleri yanıkken bu ne arabası dedirtir insanlara eminim , clio 4 alırdım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)