Bu yaz maddi sıkışıklardan dolayı malesef ilk sahibi olduğumuz 2004 eylülünde aldığımız civic'i satmak zorunda kaldık.. Çok sevdiğimiz bir araçtı sıfır kaza, sıfır boya ve 107.000 km'de iken satıldı.
Elimizde kalan az bir parayla ailemize uygun bir araç aradık, babamla konuşmalarımız sırasında 96 yılından beri japon arabası kullandığımız için yine bildiğimizden şaşmayalım dedik. Araştırmaya başladık ve neredeyse 10 kadar araç bakmaya gittik beğenmedik bir çoğunu. En sonunda bu araç denk geldi. Aracım hakkında biraz bahsetmek istiyorum..
Aracın ilk sahibi İstanbul'da bir bayan ( ulaştım kendisinede ), bu bayan aracı satılığa çıkarıyor araç 107.000km'de orjinal.Hatay Honda Motosiklet yetkili servisi satın alıyor aracı.(tahminimce uygun fiyatlı görüp direk aldılar) Plakayı falan değiştirmiyorlar ticari amaçla alıyorlar. Bende gidip Hatay'dan aldım. Yani kağıt üzerinde 3. gerçekte ise 2. sahibiyiz aracın. Biz aldığımızda 109.000km'de idi. Kilometresi Honda Bilgi Sistemi Tarafından Onaylı. Aracın bütün bakımları ve bütün değişen her şeyi yetkili serviste yapılmış 93 yılından bu yana. (tabi ki bu sistem 2001 yılında kurulduğu için biz 2001 e olan kadar kısmı görebiliyoruz) 2001'de araç 60.000km'de imiş.. Araç konusunda masraftan kaçmamış, kilometre bakımı gelmese bile mevsimlik bakımları tam yapılmış.(sistemden baktım hepsine tek tek) hiç tüp takılmamış. Ve en güzel yanıda araçta hiç sigara içilmemiş, ve bütün elektroniği sapa sağlam.. Şimdi de fotoğraflarını sizinle paylaşacağım. Önerilerinizi bekliyorum;
edit: bunuda evrakların arasında buldum
Son hali:
![]()