User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kazasız Araca Kaza Kaydı Girilirmi?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kazasız Araca Kaza Kaydı Girilirmi?

Arkadaşlar yardım; bayan bir arkadaşımıza araç alacağız bu ilanla karşılaştık bu şahsın dediği ne kadar mantıklı ?

ARACIM 63.000 KM DE ...LOKAL BOYA DAHİ YOK..ABS,ESP,PARK SENSÖRÜ,KLİMA,ÇELİK JANT V.S.. 4 ADET KIŞ LASTİĞİ YENİ TAKILDI..ANKARA NEW COMPUTEST SERVİSİNDEN EKSPERTİZ RAPORU VAR SERVİSEDE GÖSTERDİM ALIRKEN.. AMA NASIL OLDUYSA ÖNCEKİ SAHİBİYLE SİGORTA ARASINDA BİRŞEYLER DÖNMÜŞ ANLAYAN ANLAR..BEN ALIRKEN HİÇBİR ŞEY YOKTU..ARACA SONRADAN HASAR KAYDI GİRİLMİŞ. İSTEDİĞİNİZ SERVİSE USTAYA GÖTÜRÜN GÖSTERİN KAPORTA BOYA MOTOR MEKANİK EN UFAK BİR KUSUR YOK..

Volkswagen Polo 1.4 Trendline 2005 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 103813031

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç mantıklı değil alttan hasar almıştır.... çünkü zaten istediği fiyat çelişkili böyle bir araç bu piyasa şartlarında 23 25k tl arasındadır....

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar kaydı sonradan girilir mi bilmem ancak sigorta/kasko durumu söz konusu olursa Riskli göründüğünden fiyat farkı olacaktır diye biliyorum.
    Yani adam pekte emin konuşmuş muhtemelen hasarı görünmeyecek bir bölgededir.Altta felan .Yoksa durduk yere kim benim arabama hasar kaydı girebilir ki ? :S
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç mantıklı değil alttan hasar almıştır.... çünkü zaten istediği fiyat çelişkili böyle bir araç bu piyasa şartlarında 23 25k tl arasındadır....
    aynen öyle
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğiniz gibi piyasa 23-25 arası o kadar güveniyorki istediğiniz servise götürün servis parası arıza çıkarsa o parayı hepsini karşılarım diyor !!!

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talihsizlik olabilir ama insanlara güven bitmiş artık ben işkillendim arabadan fiyatı ucuz neden ucuz diye sorular geldi aklıma
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sel hasarı varsa hiç bişey anlayamayabilirsiniz. ve ilerde bol bol sorun çıkartır. bence pek güvenmeyin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sel hasarı varsa hiç bişey anlayamayabilirsiniz. ve ilerde bol bol sorun çıkartır. bence pek güvenmeyin.
    benimde aklıma bu geldi bide arkadaşlar yukarda demıs alttan kazası da olabilir benım bı arkadasda 2003 3.16 vardı bodroya vurdu arabadakı tüm airbaglar acıldı mesela

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dukkanda aynı o sekılde bır arac var 2 aırbag acık sag teker hasarlı ama gram boya yok araba dısarıdan orjınal saselerde sıkıntı yok.
    airbaglar degısıcek anlamayan adam kazasız dıye alabılır sahsen bana sorarsan araba temız aırbaglar darbe sensorune yakın yerde yanı tekerde oldugu ıcın acılmıs alınırmı alınır arac.bınılırde.
    polo ıcınde buna benzer bır hıkaye vardır hasar kaydı vardır ama boya yoktur.

araba alıcak kısıler ıcın bnce boya en son tercıh olmalı .
    aracın alttan hasarı olup olmadıgı.saselerının kaynaklanmamıs olması daha onemlı. yoksa camurluga gelen darbeden hıcbısey olmaz boyansın parca degıssın bnce onemlı deıl.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım öylebir astra aldı sel hasarı var değişen hiç bir şey yok araba giderken birden stop ediyor derdini anlayan çıkmadı

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden şikayet etmemiş tüketici haklarına o sigorta şirketini.dikkat ettıysenız ''ben alırken hiçbirşey yoktu sonradan girilmiş'' diyor.yani araba ondayken gırılmiş.kim başkasının hatası yuzunden 4-5 milyar zarar etmeyı göze alırki? bana hiç mantıklı gelmedi.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kararsız kaldık ya

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kararsız kalcak bişi yok. erkek olsa alın derimde. bayansa alma. bayanları bunaltır çıkabilme ihtimali olan sorunlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta hasar kaydı varsa , plaka değişimi yapmışlardır.. o arkadaşta eğer plakadan sorguladıysa bi süre kayıt görünmüyo..o esnada aracı almıştır.daha sonra baktığında kaydı görmüştür..

hatta geçen gün bi sigortacıyla konuşuyoduk..adamın söylediği , pert kayıtlı araçları , al sat al sat yaparak kaydı gizliyolarmış..çok fazla el değiştirdiğinde kayıt bir süre çıkmıyomuş..o arada pert araçları satıyolarmış..bunu buradan söyldim. iyimi yaptım bilmiyorum..fikir vermek gibi olmasın

sinan_aga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim Bu Araca Bakma Başka Araç Bak Kafan Rahat Olsun
    My Garage
    1 38 FH 839 İndigo 106 Gti
    2 38 EK 188 Opel Vectra A
    3 06 MMP 69 Cıvıc ej9 1.4
    4 38 SE 799 Şeytan Kırmızı 106 Gti
    5 38 BB 078 106 Quicksilver Yellow
    6 06 YUF 45 w124 E 200 Grey

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alttan darbe alan araç, ne kadar iyi toplanırsa toplansın yetkili servis expertizin de ortaya çıkar mı ? Arabamı takaslayacağım ama müthiş bir ikilemdeyim.Servis çözemez diye düşünen arkadaş olursa bana yol göstersin lütfen.Nedir bu işin formülü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçta hasar kaydı varsa , plaka değişimi yapmışlardır.. o arkadaşta eğer plakadan sorguladıysa bi süre kayıt görünmüyo..o esnada aracı almıştır.daha sonra baktığında kaydı görmüştür..

hatta geçen gün bi sigortacıyla konuşuyoduk..adamın söylediği , pert kayıtlı araçları , al sat al sat yaparak kaydı gizliyolarmış..çok fazla el değiştirdiğinde kayıt bir süre çıkmıyomuş..o arada pert araçları satıyolarmış..bunu buradan söyldim. iyimi yaptım bilmiyorum..fikir vermek gibi olmasın
    memlekette açık çok kaza yapan perte çıkan araç icin sigorta firmaları 45 gün süre istiyor o süre içinde aldın yaptırdın sattın bunu biraz önce anadolu sigortadan ihaleden pert araç alıp yapıp satan birinden öğrendim bu süre içinde servis kaydı gözükmüyor dedi

sonra neden insanlara güvenmek norveçte % 75 türkiyede % 15

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelleyelim:

İNSANLARA GÜVEN ORANI DÜŞÜK

64 kente dağılmış 2 bin 205 denekle görüşülerek gerçekleştirildiği bildirilen araştırmadan bazı sonuçlar şöyle:

'Türkiye, insanların birbirine en az güvenebildikleri ülkelerden biri. 'Genel olarak insanlara güvenilebilir' diyenlerin oranı Türkiye genelinde yüzde 12 seviyesinde tespit edildi. Güvenin en düşük olduğu bölgeler yüzde 7 ile Batı Anadolu ve Trakya, en yüksek olduğu bölge ise yüzde 16 ile Orta Anadolu oldu. Araştırmada, bu oran Danimarka'da yüzde 76 ile en yüksek seviyeye çıkarken, Arnavutluk (yüzde 11), Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti (yüzde 9) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (yüzde 5) rakamıyla Türkiye'nin gerisinde kaldı.'

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 bin mi yok artık. Altı üstü Polo Trendline. 25 bine bu aracı alacağıma gider Prime Golf V alırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)