User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Kazasız Araca Kaza Kaydı Girilirmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 bin mi yok artık. Altı üstü Polo Trendline. 25 bine bu aracı alacağıma gider Prime Golf V alırım.
    polo otomatik şu anda reşat altını niteliğindedir.... tercih meselesi ne alıp ne almamak

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tramer - Haberler

BURAYıda okumanızı tavsiye ederim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca kasko ile dümen yapanlarda olabiliyor bazı araçlar üzerinden aynı araçtan 1 tane daha kullanıp parayı cukka yapabiliyorlardı eskiden aracın birinde kaza olmasa bile kayıt çıkıyordu

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav biride bana yardım etsin meraklardayım.
    -Benim aracım 15.000 hasar kaydı gözüküyor.
    -Ancak heryere baktırıp tanıdıktan aldım zaten. Kaskodan alıp topladım sadece ön tampon gitmişti dedi.
    -İlk sahibini bulup aradım katakulle yaptılar 17 binlik aracıma 15 verdiler sevdiğim arabamdanda ettiler hiç birşeyi yoktu dedi.
    -- Ben uygun aldım iş için kullanıyorum. Ama merak ediyorum neden böyle birşey yapsın kasko şirketi. Sonuçta aracın sahibi istememiş böyle birşeyi. Küfürün bibi bi para.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracım 4,5 yıldır bende ve hasar kaydı sadece 2000 tl idi ve bu yıl başında birden parça parça 10 000 tl ye yakın hasar kaydı girilmiş ( geçmişe dönük birde 2006 ya ait ) trameri aradım kasko yu arayın dedi onu aradım bu seferde tramer dedi daha sonra ikisinide arayıp küfür edip kapadım uğraşamam diye ...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alıcak arkadaş araç sahibini arasın ben alıcıyım eğer dediğin gibiyse aracınada bu kadar güveniyorsan getir maslak doğuşa aracı ekspertize sokalım bir şey çıkmassa ekpertiz parasını ben öderim bir şey çıkarsa araçda sen ödersin der olur biter.. telefonda zaten araç sahibinin vericeği tepkiden her şey anlaşılır..

Ayrıca aracın hiç bir şeyi yoksa ekspertiz raporu alınır doğru avukata gider avukat o sigorta şirketine dava açar hata gazetelere tv lerede haber verilir çünkü haber değeri var.. o sigorta şirketinin marka değeri yerle bir olur ayrıca hakkında soruşturma açılır ayrıca araçdan maddi zararı olan araç sahibinede tazminat öder hemde epey tatlı tazminat öder alıcağı tazminatla araç sahibi 5 tane polo alır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıcak arkadaş araç sahibini arasın ben alıcıyım eğer dediğin gibiyse aracınada bu kadar güveniyorsan getir maslak doğuşa aracı ekspertize sokalım bir şey çıkmassa ekpertiz parasını ben öderim bir şey çıkarsa araçda sen ödersin der olur biter.. telefonda zaten araç sahibinin vericeği tepkiden her şey anlaşılır..

Ayrıca aracın hiç bir şeyi yoksa ekspertiz raporu alınır doğru avukata gider avukat o sigorta şirketine dava açar hata gazetelere tv lerede haber verilir çünkü haber değeri var.. o sigorta şirketinin marka değeri yerle bir olur ayrıca hakkında soruşturma açılır ayrıca araçdan maddi zararı olan araç sahibinede tazminat öder hemde epey tatlı tazminat öder alıcağı tazminatla araç sahibi 5 tane polo alır..

herşeyi gayet net olarak acıklanmıs

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mantara takmış olabilir alttan, sel hasarlı olabilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)