Vazgeçildi konu silinebilir.
Vazgeçildi konu silinebilir.
İlgilendiğim araç olduğun da motor ve şase no'yu bende isterim bir sıkıntı olabileceğini zannetmiyorum rs oldukça iyi duruyor,hayırlısı olsun![]()
RS Hiç Hoşuma Gitmedi Orjinal ve Düzgün Durmuyor , Tertemiz Dolu Dizel Sorunsuz Bir Aracınız Var Daha Temiz Araçlara Bakmanızı Öneririm.
İlker hocam sorgulattım tramerde bi sıkıntısı görünmüyor rs in.Muayene raporlarında da bi sıkıntı görünmüyor "gibi" en son 2010 da olmuş 71.000 küsür km lerde görünüyor.En son muayene tarihi kaydedilmemişse eğer muayenesi geçmiş demektir aracın.Peki aracımın geçmişini/detaylı bilgilerini peugeot yetkili servisinden telefonla öğrenme şansım var mıdır?
Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Nedense Araç Hoşuma Gitmedi Artık Janttanmı Yandaki Marşbiyeldenmi Yoksa Ön Tampondaki Parçanın Griye Boyanmasındanmı Isınamadım Yani Mesala Şu İlandaki RS Gibi DurmuyorRenault Megane 2.0 RS 2005 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 99661993 Şimdi Diyiceksiniz Arada Fiyat Farkı Var Onlarda Halledilmiyecek Şeyler Değil Ama Olucaksa İyisi Olucak Yoksa Aracımla Devam Ederim
![]()
Rıdvan, linkteki araç gayet iyi görünüyor.Önce kendi aracımı sorgulatayım da ona göre hareket edeyim.
Ayrıca herkesin önerisi ve uyarısı benim için önemli, eyw.
araç düzgün duruyor. hem ilandaki değil orjinal jantlarıyla vericekmiş aracı. yani görüntü çok değişir orjinal jantlarıyla vericekse.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Değerli yorumlar için teşekkürler ancak bu durumda saçma olabilir ama sormak istiyorum yine de agresif ve sakin kullanımda 100 km de kaç lt yakar?
sakin kullanımda 6.5lara kadar düşürebiliyordum ben 80 civarı giderek. genelde 8-9 civarı yaparsın. çok gazlarsan 10 12 arası.
bu arada aracın eski plakası 34 ds 7412 ve eski sahibi foruma üyeydi ama rsden sonra pek girdiğini görmedim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
dün girmiş araç bu
http://www.techturkey.com/forum/otom...megane-rs.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)