slx arka tampon nasıl oluyor tam olarak?Ayrıca farlara dokunma derim senin sinyallerin turncuları var piyasada onlardan takarsan güzel olur.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Teneke spec iyiymiş maşallah.![]()
enough ?
maşallah kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah kazasız belasız günlere , weberler canlı duruyordur motorda bi foto koysan da şenlensek
bir kaç sorum olacak ,
-4'lü weber de km de ne kadar yakıyor ,
-krank , egzantrik ne marka kullandınız acaba ,
-61 lik boru atmosferik bir motor için fazla değilmi ? tofaşlarda atmosferikte 51 likten büyükler çekişte düşme yapıyor diue biliyorum ?
-Birde 2.0 tipo diskler işlemden geçtimi yoksa sorunsuz montaj yapılabildi mi ?
Plakalar çok kötü duruyor onun dışında çok güzel Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
[QUOTE=Etu55;6503092]
Ben kendi aracımda 51 lik kullanıyorum . Antalya İzmir ve Isparta dan konuştuğum egzoz işi ile uğraşan arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre atmosferik motorda en ideali 51 lik boru. 51 den yukarı çıktıkça çaplar, aracın özellikle de yokuşlarda çekişi hissedilir biçimde düşüyor.61/62 lik boruları bmw lerde özellikle e30 larda kullanıyorlar diye biliyorum.2000 cc ve üstü.
toparlarsak normal kullanımda orjınal boruyu düz yapmak ( 48 lik ) , atmosferikte ve manifold modifiyelerinde ( headers ) 51 lik boru.
maşallah acil app plaka istiyor + tenekelerle biraz daha basılsa çok daha iyi durur kazasz belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)