User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sahibinden.Com Saçmalığı- desteğiniz istiyorum

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahibinden.Com Saçmalığ-ıSorun Çözüldü

Buna benzer bir konu var ama iyice sinirlendirdikleri için ayrı konu açmak istedim ve Buğra abi (ef186) izin alarak konuyu açtım.

Sitemiize üye ve sahibinden.com çalışanları arkadaşlar kusura bakmasın, keşke tüm çalışanlar onlar gibi olsa,site şu an daha iyi yerlerdeydi. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum

Sahibinden.com' üzerinden bir çoğumuz alış satış yapıyoruz.

Sahibinden.com'da her ay ilanlarımızı yayından kaldırdıklarından güncelliyoruz

Bildiğiniz üzere lada Vega aracım satışta ve Ağustos ayında ilan vermiştim

Defalarca yayına alınan ilanım (arada güncellemeler yaptığım için )

En son yılbaşından önce yayından kalkan ilanımı güncellemdiler. Nedenleri ise benim galeri olduğumu iddai etmeleri. Destek ekibindeki yazışmalarımı görseniz sizde benim gibi sinirlenirsiniz. Kanıtlayın benim galeri olduğuumu diyorum onada cevap yok.

Az çok ne iş yaptığımı biliyorsunuz. Bu nedenle bu olaya taktım. Çünkü galeri'den diye ilan verdiğimde bir çok kişi alıcı olsada vazgeçecek GALERİ ifadesi geçtiği için. ben şahsengaleriden olan araçlara bakmamaktayım.

Şikayet sitesine yazdım ve hem bu konuyu okuyup bahsi geçen sitenin ne kadar müşteriye önem verdiğini görebilmenizi ve bana destek vermenizi istedim

Sahibinden.com İlanım Devamlı Askıya Alınıyor!

Bu arada Facebook-Tweeter gibi sanal ortamlarda paylaşıp mümkün oldukça insanları haberdar etmeniz ve şikayet sitesi üzerinden bana destek vermeniz. (altta sahibinden.com cevabının yanında beğenmedim işaretlemeniz)

Adamları tek dertleri bence ücretsiz ilanları kesip ücretlilere yönlendirmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda destek ekibiyle yapptığım yazışmalar. İnsanı delirtmek için birebir

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 31 12 2012 18:35
    İyi Çalışmalar

97475998

İlanım askıya alındı.

"Sahibinden.com olarak yaptığımız kontroller sonucu sizin “ticari kimlik” sahibi bir kullanıcı olduğunuzu görmekteyiz. Vermek istediğiniz ilanınızın “kimden” alanında ‘sahibinden’ olarak belirtmeniz ve yanıltıcı bilgiler içeren bir ilan vermek istediğinizden ilanınızı yayına alamıyoruz. " şeklinde bir uyarı geldi.

Ben maaş ile bir şirkette çalışıyorum ve alım satım herhangi bir bağlantım yok. Araç kendi üzerime kayıtlı ve şu an model yükseltmek için satışa koyduğum aracımdır.

Yani bu durumun hemen düzeltilmesini istiyorum
    Müşteri Temsilcisi Esra Kürekçi 01 01 2013 14:41
    Sayın Üyemiz,

Üyeliğinizde yer alan ticari bilgilerinize istinaden ilanınız yayına alınamamaktadır.Kimden seçeneğini galeriden olarak işaretlemenizi rica ederiz.
    Saygılarımızla,

sahibinden.com Destek Ekibi
    Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 01 01 2013 16:04
    Yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. Galerim yok. Ticari bağlaantım yok. İyice okuyup adam gibi düzgün bir cevap bekliyorum
    Müşteri Temsilcisi Selin Ercan 01 01 2013 20:53
    Sayın Üyemiz,

Üyeliğinizde yapılan kontrollerde ticari bilgilerinize ulaşıldığı için ilanınız yayına alınamamaktadır.Kimden seçeneğini galeriden olarak işaretlemenizi rica ederiz.
    Saygılarımızla ,

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 02 01 2013 09:05
    Aloooooo kimse yokmu ???? Karşımda bir insan istiyorum robot değilllllllll
    Müşteri Temsilcisi Esra Kürekçi 02 01 2013 10:13
    Syaın Üyemiz,

Yeni üyelik üzerinden ilan verme işlemlerinize devam etmenizi rica ederiz.
    Saygılarımızla,

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 02 01 2013 13:06
    Bravo sizlere. Çok iyi bir sonuç buldunuz. Yani kısacası git başka siteye üye ol oradan satış yap ???
    Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 03 01 2013 14:04
    Dediğinizi yaptım.

Yeni üyelik alıp ilan verdim. Ama sizden değil. Diğer ilanlarımıda güncellemiyorum süreleri bitsin iptal edeceğim. ***** işinie gelmiyor uğraşmak istemiyorsunuz.

Diğer ürünlerimi başka ilan siteleri üzerinden'de satabilirim. GET ilan talebi olursa açıyorum ve sizde kazanıyordunuz ama bundan sonra olmayacak.

Buda yeni üyeliğim.

2001 model 118000 km

Hoş pek umursamayacaksınız ama
    Müşteri Temsilcisi Nuray Yıldız 03 01 2013 14:23
    Sayın Üyemiz

Üyeliğinizde galeri işi ile uğraştığınz tespit edilmiş olduğu için farklı bir işlem sağlanamamaktadır. İlan girişleriniz sadece "galeriden" seçeneği ile kabul edilebilecektir.

Saygılarımızla,

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 03 01 2013 15:29
    Size arabamın ruhsatınımı faxlayayım ? Yada maaş bordromu ?
    Müşteri Temsilcisi Çiğdem Yıldırım 03 01 2013 15:30
    Sayın Üyemiz,

Yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 03 01 2013 15:51
    Biliyordum zaten Sahibinden.com'un destek ve müşteri ilişkileri kısmı zayıf. Başka sitelerde hemen ilgilenildiği halde siz devamlı baştan sallıyorsunuz.

Sizlere iyi çalışmalar. Bu arada benim galeri olduğumu kanıtlamanızı ve elinizdeki kanıtları sunmanızı istiyorum. Gerekli yerlere bunları yazıp bu yaptığınız acemiliği herkeze duyuracağım

Müşteri Temsilcisi Çiğdem Yıldırım 03 01 2013 15:53
    Sayın Üyemiz,

Sistemimizde ilan verme kuralları gereği galeri bilgisi bulunan ilanlar kabul edilmemektedir.

Saygılarımızla,

Kullanıcı Hakan ATAMAN (ataman_74) 03 01 2013 16:18
    Bana sorduğum soruyu cevaplayın. Benim ilanlarımda yada herhan bir yerde galeriyle alakalı bir bilgi gösterin.

Ayrıca galeri ile alakalı olduğumu nasıl tespit edipte bu engellemeyi yaptınız bunların bilgilerini, kısacası kanıtlarınızı istiyorum

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah Hakan abi ah
    -söylemezsin bana, sinirleniyorsun sonra... Stres, sıkıntıya gerek yok be abim.

saygılar.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeeşiim Sen çok yardımcı oldun ama sistemde sıkıntı var bence

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur keşke herkes senin kadar işine özen gösterse. Daha geçen gün aylardır yayında olan ilanım güncelleme sırasında reklam var diye askıya alınmıştı hatırlarsın. Çalışanlar gerçekten çok zayıf,ilgisiz ve dikkatsizler bu kadar olmamalı. Ne diyelim Hakan abi resmen terbiyesizlik şaka gibi.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aklıma şöyle bir şey geldi bence sistemde otomatik atıyorum ayda 5 yeni araç ilanı açanlar için uyarı olabilir ve galeri olarak algılanıyor olabilir , bununda tek tek peşine düşemeyecekleri için hangisi galeri hangisi şahıs diye , galerilerden kazancı kaybetme riski yerine şahıs kullanıcılarını kaybetmeyi tercih ediyorlar
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aklıma şöyle bir şey geldi bence sistemde otomatik atıyorum ayda 5 yeni araç ilanı açanlar için uyarı olabilir ve galeri olarak algılanıyor olabilir , bununda tek tek peşine düşemeyecekleri için hangisi galeri hangisi şahıs diye , galerilerden kazancı kaybetme riski yerine şahıs kullanıcılarını kaybetmeyi tercih ediyorlar
    Ücretsiz olarak tek ilan açabiliyorsunuz. Mağazanız vs yoksa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim şu an 6 adet ilanım var yaklaşık , bahsettiğiniz otomobil kategorisinde mi
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah arkadaşlar.. Keşke tüm çalışanlar Onur kardeşim gibi olsa ve çabalasa inanın çok daha farklı olacak. Ben çok önce şikayetlerim olackatı ama Onur kardeşim hep işimi halletti.

Bu arada zaten tek araç ilanı verebiliyoruz. Kendi aracımdan önce bir arkadaşın aracın ilanı vardı oda bir kaç ay kaldı ve aracı satmadan kaldırmıştım. Yani öyle devamlı ilanda vermiyorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim şu an 6 adet ilanım var yaklaşık , bahsettiğiniz otomobil kategorisinde mi

otomobilde aynı ay içinde ikinci ilan açamıyorsunuz. Hatta ilanınızı kaldırın aynı araç için açmak bile isteseniz kabul görmüyor. Bunu bir nebze anlıyorum ticari işler olmasın diye ama bir kişinin yada şirketin bir kaç aracı var ve satmak istersede sorun olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç satmak olarak bahsediyorum abi. Bir üyelikten ücretsiz olarak 1den fazla ilan veremiyorsun. 30 gün geçmesi lazım bir de bir ilanından sonra. Paralıya çeviriyorlar iyice yani

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlanın fiyatı güncelliyorsun askıya alıyorlar
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeeşiim Sen çok yardımcı oldun ama sistemde sıkıntı var bence
    Abi, sağol takdirine kurban. Da, sen niye stres yapıyorsun 3 günlük dünya, söyle bana olsun bitsin haberdar edin. Personeli savunmuyorum ama, illaki hatalarımız oluyor. Düzeltmek lazım. Farkında olmayabiliyoruz. İş körlüğü oluyor bişeyler vs.
    Ben mahçup oldum şimdi.

Onur keşke herkes senin kadar işine özen gösterse. Daha geçen gün aylardır yayında olan ilanım güncelleme sırasında reklam var diye askıya alınmıştı hatırlarsın. Çalışanlar gerçekten çok zayıf,ilgisiz ve dikkatsizler bu kadar olmamalı. Ne diyelim Hakan abi resmen terbiyesizlik şaka gibi.
    Ama, ben burdaki tansiyonu tartmaya/karşılamaya çalışıyorum. bişey olduğu zaman kendimmiş gibi ilgileniyorum.
    Saygılar Kardeşim.

Zamanında, Hakan abi ile görüşülmüş ama Galerici değil olarak not alınmış. Hata destek talebini karşılayan personelde... Durum bu

Durum farklı Melih..
    Saygılar.
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben açıkcası kızmıyorum ilgili siteye. Çok fazla talep var, aşırı yoğunluk var. Düzenin tam olarak sağlanmamasını abes görmüyorum. Bu site dışında, hiçbir site otomobil satış konusunda başarılı değil. Yaşınız büyük yanlış anlamayında, küstüm oynamıyorum derseniz ilgili sitenin birşey kaybedeceğini zannetmiyorum ama sizin, yaparsanız eğer satışınız çok yavaşlar diğer sitelerde
    .

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir daire ilani vermistim yapan firmanin adini yazdim iste su insaat tan diye beni emlakci sanip benden evin tapusunun faxini istediler s.....r i cekip kapadim teli bidaha da ilan koymadim...sacma sapan ebay dan gorup tr ye uyarlanmis sonrasinda da ticarete dokulmus bi platfofm hatirliyorumda ilk zamanlarinda.....neyse
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomobilde aynı ay içinde ikinci ilan açamıyorsunuz. Hatta ilanınızı kaldırın aynı araç için açmak bile isteseniz kabul görmüyor. Bunu bir nebze anlıyorum ticari işler olmasın diye ama bir kişinin yada şirketin bir kaç aracı var ve satmak istersede sorun olur.
    Bu yeni bir uygulama o zaman geçen ay şirketin 2 aracını aynı anda ilana koyduk , kişisel şahıs üyeliğimizden ... gerçi birisi kamyonet birisi binek idi belki ondan olabilir.

Neyse ben konuyu değiştrmiş olmayayım , en kısa sürede satılır aracınız inşallah
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben açıkcası kızmıyorum ilgili siteye. Çok fazla talep var, aşırı yoğunluk var. Düzenin tam olarak sağlanmamasını abes görmüyorum. Bu site dışında, hiçbir site otomobil satış konusunda başarılı değil. Yaşınız büyük yanlış anlamayında, küstüm oynamıyorum derseniz ilgili sitenin birşey kaybedeceğini zannetmiyorum ama sizin, yaparsanız eğer satışınız çok yavaşlar diğer sitelerde

Yok canım küstüm oynamıyorum değilde bu durumun düzeltilmesi. Sonuçta başka kullanıcı adı alabilirimki Onurda bilir ayrı bir kullanıcı ismim daha var. Ama ben bu hesaptan ve sahibinden'den olmasını istiyorum, ben gibi bir çok kişi galeriden araba almayı pek istemediği galeri seçeneği benim için olmyor.

Başka siteye ilan verdim ama bakmadım bile çünkü sahibinden kadar etkili hiç birisi yok. Zaten ilanım aylardır yayında. Daha öncede sıkıntım olmadı kaç yıllık kullanıcıyım

Birde kızdığım isterseniz Maaş bordromu yollayım yada arabamın ruhsatını yollayım diyorum yapacak bir şey yok gibi cevap alıyorum. Düzeltilebilir şeyler olması gerekli. Sizlerde iyi biliyorsnuzki bir çok abes ilan dolanıp duruyor. Birbiriyle alakası olmayan katergorilerdeki ilanlar onaylanıyor. Aynı aracç yada üründen bir kaç ilan oluyor (şahsi kullanıcıdan) onlar onaylanıyor ama tamamen temiz ilan ve profil bu sorunu yaşıyor

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi senin die-cast'lari gerçek araba sanmış bunlar heralde sıkma canını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızın abi Hata var ki, düzeltilmesi lazım

Alıntı sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bir daire ilani vermistim yapan firmanin adini yazdim iste su insaat tan diye beni emlakci sanip benden evin tapusunun faxini istediler s.....r i cekip kapadim teli bidaha da ilan koymadim...sacma sapan ebay dan gorup tr ye uyarlanmis sonrasinda da ticarete dokulmus bi platfofm hatirliyorumda ilk zamanlarinda.....neyse
    Aynı psikolojiyi bende uygulardım kusura bakmayın. İnşaat vs. gibi durumlar olunca affetmek imkansıza yakın oluyor. İspatlamak için belge sunmanız gerekir.

Saygılar.

Yok canım küstüm oynamıyorum değilde bu durumun düzeltilmesi. Sonuçta başka kullanıcı adı alabilirimki Onurda bilir ayrı bir kullanıcı ismim daha var. Ama ben bu hesaptan ve sahibinden'den olmasını istiyorum, ben gibi bir çok kişi galeriden araba almayı pek istemediği galeri seçeneği benim için olmyor.

Başka siteye ilan verdim ama bakmadım bile çünkü sahibinden kadar etkili hiç birisi yok. Zaten ilanım aylardır yayında. Daha öncede sıkıntım olmadı kaç yıllık kullanıcıyım

Birde kızdığım isterseniz Maaş bordromu yollayım yada arabamın ruhsatını yollayım diyorum yapacak bir şey yok gibi cevap alıyorum. Düzeltilebilir şeyler olması gerekli. Sizlerde iyi biliyorsnuzki bir çok abes ilan dolanıp duruyor. Birbiriyle alakası olmayan katergorilerdeki ilanlar onaylanıyor. Aynı aracç yada üründen bir kaç ilan oluyor (şahsi kullanıcıdan) onlar onaylanıyor ama tamamen temiz ilan ve profil bu sorunu yaşıyor
    Pazartesi inş bişeyleri BEN değiştiricem abi

sevgiler saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)