User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
112 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sahibinden.Com Saçmalığı- desteğiniz istiyorum

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @onurgungor

çok merak ettiğim bir konu var çalışanlarla ilgili değil ama yayınlama sistemi ile ilgili,özellikle ticari araç katagorisinde bu çok fazla 2012 model ticari aratıyorum 90 sayfa ilan çıkıyor ama 1-80 sayfa arası aynı firma aynı fotolar aynı fiyat aynı ilan bakmaktan vaz geçip çıkıyorum bu bence ağır saçmalık ,tamam adam para vermiş ilanları için ama 80 sayfa sayfa başı yaklaşık 10 ilan desek 800 aynı ilan ,alıcı baygınlık geçiriyor bakarken küfredip sayfayı kapatıyor.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir galerici olarak söylüyorum
    fiyatları leş edende sahibinden.c
    pert piyasası yapanda sahibinden.c
    2.el işine balta vuranda

yapmaları gereken emsal bir değerci bulmak 10liralık araca 25 yazan üyenin ilanı red olsun.

Bir akıllı 5 parça boyalı 4 parça değişenli aracının manevi değerine bianen satar rakamı 25.000 tl iken 30.000 tl yazıyor sonra piyasa bilgisi buna emsal oluyor giren bir üye diyorki aaa onda 5 parça boya 4 değişsen km olmuş 300 bin benim araba 40 eder 2 parça boya var sadece diyor diğeri hiç boyasıza 45 bin diyor aaaaaaaaaaaaaaaaa bir baktık aracın sıfırı 44 bin
    Bunu ben uzun zamandır söylüyorum. Araçların fiyatları uçtu gitti. 2 sene önce baktığım araçlar, yaşlandığı halde şu anda fiyatları dahada uçtu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    son yıllarda araba sektöründe ikinci el piyasasının artmasının nedenlerinden biride inşaat sektörünün yükselişidir şahsi fikrim.. tabi son yıllarda çok ciddi bir atılım yapamayan araba sektörüde ikincil neden olabilir..
    burda inşaat işi yapan arkadaşlar yada satış yapan arkadaşlar varsa bilir takasa gelen her 10 şeyden rahat sekizi araba oluyor bize.. insanlar bence bu konuda bilinçlendiler 100-150 bini arabaya yatırıcağıma 40-50 bine ikinci elde aynı ayarda denginde alırım arta kalanıda eve arsaya yatırırım 1+1 bile olsa gelirdir yatırımdır mantığı var bencede doğru bir mantık eskisi gibi para geldi 100 bin tl hop yatır mercedese mantığı kalmadı insanlarda.. bence ikinci elde talebin artmasının nedenlerinden biride bu şahsi fikrim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı şekilde satışta olan aracımın bilgilerini güncellemem gerekiyor. Ocak vergisinin yatırıldığını yazıp kmsi kullandığım için yükseldiğinden onu düzelticem ama benden 49lira para istiyor düzenlemek için. yeni ilan gibi algılıyor.

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu ben uzun zamandır söylüyorum. Araçların fiyatları uçtu gitti. 2 sene önce baktığım araçlar, yaşlandığı halde şu anda fiyatları dahada uçtu
    E adamın 5 parça boyalı arabası 30000 tl iken be galeriden 1 parça boyalı araca 25000 ilan koyunca alıcı düşünüyor ya 5 parça 30 sa 1 parça 25 galerici bide bu kesin perttir motoru bozuktur vsvs...

Sahibinden.c şu an piyasada allak bullak hava estiriyor

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan abi seni baya kızdırmışız be abi ama sakin ol vardiya'da yoktum fakat o.güngör yardımcı olmuş zaten...
    Güngörün'de dediği gibi bazı aksaklıklar illa'ki olabiliyor bunları biz elimizden geldiği kadar aza indirmeye çalışıyoruz...Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son yıllarda araba sektöründe ikinci el piyasasının artmasının nedenlerinden biride inşaat sektörünün yükselişidir şahsi fikrim.. tabi son yıllarda çok ciddi bir atılım yapamayan araba sektörüde ikincil neden olabilir..
    burda inşaat işi yapan arkadaşlar yada satış yapan arkadaşlar varsa bilir takasa gelen her 10 şeyden rahat sekizi araba oluyor bize.. insanlar bence bu konuda bilinçlendiler 100-150 bini arabaya yatırıcağıma 40-50 bine ikinci elde aynı ayarda denginde alırım arta kalanıda eve arsaya yatırırım 1+1 bile olsa gelirdir yatırımdır mantığı var bencede doğru bir mantık eskisi gibi para geldi 100 bin tl hop yatır mercedese mantığı kalmadı insanlarda.. bence ikinci elde talebin artmasının nedenlerinden biride bu şahsi fikrim..
    İnşaat işimde var galeride ancak şunu söyleleyim satılan araçların 1500 de 1 i inşaata takastır ve bir inşaatçı o malın hesabını yabmadan almaz 3 5 lirayada bakıp elinde 50 100 bekletmez satar sermaye yapar.

2004 eski kasa honda sedana ilanda 27 28 isteyen ancak 2007 sini 30 liraya almaya çalışan bir milletin ilan piyasası öldürdü rakamları.

Emsal rakam yok! esas sıkıntı bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @onurgungor

çok merak ettiğim bir konu var çalışanlarla ilgili değil ama yayınlama sistemi ile ilgili,özellikle ticari araç katagorisinde bu çok fazla 2012 model ticari aratıyorum 90 sayfa ilan çıkıyor ama 1-80 sayfa arası aynı firma aynı fotolar aynı fiyat aynı ilan bakmaktan vaz geçip çıkıyorum bu bence ağır saçmalık ,tamam adam para vermiş ilanları için ama 80 sayfa sayfa başı yaklaşık 10 ilan desek 800 aynı ilan ,alıcı baygınlık geçiriyor bakarken küfredip sayfayı kapatıyor.
    Haklısınız..Bu konuda gerekli departman çalışmalarını zaten yapıyor fakat o kadar çok kullanıcı açılan mağazayı kötüye kullanıyor'ki yeri geliyor bu tarz aksaklıklar yaşabiliyor..
    Bu konuda sürekli olarak bu tarz ilanlar zaten kaldırılmakta en kısa sürede söylediğiniz kategoride iyileşiçektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FB10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan abi seni baya kızdırmışız be abi ama sakin ol vardiya'da yoktum fakat o.güngör yardımcı olmuş zaten...
    Güngörün'de dediği gibi bazı aksaklıklar illa'ki olabiliyor bunları biz elimizden geldiği kadar aza indirmeye çalışıyoruz...Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim..
    Sizler gibi çalışsa herkes diyecem daha iyi olur, bir yandanda herkes bizler gibi iyi niyetli ilan vermiyor ve çok aşırı yoğunluk var. Ama genede bir yerlerde müşteri memnuniyeti sağlanması gerekli Bizde çok sıkarlar müşteri memnuniyeti için ve bu tarz cevapler pek veremediğimiz için ve müşterilere çok ilgili davranma gerekliliği olduğu için bana ters geliyor

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşaat işimde var galeride ancak şunu söyleleyim satılan araçların 1500 de 1 i inşaata takastır ve bir inşaatçı o malın hesabını yabmadan almaz 3 5 lirayada bakıp elinde 50 100 bekletmez satar sermaye yapar.

2004 eski kasa honda sedana ilanda 27 28 isteyen ancak 2007 sini 30 liraya almaya çalışan bir milletin ilan piyasası öldürdü rakamları.

Emsal rakam yok! esas sıkıntı bu.
    Aynen öyle. Değerler bence milletin kafasına göre olmamalı. Mantık çerçevesinde olmalı.
    Sırf bu yüzden araba alamıyorum, mağdur kalıyorum, üstüne üstlük almaya kalksak, değeri etmeyen arabalar var, insan memnun kalmıyor.
    Ama eğer böyle devam ederse, şimdiki sahip olduğum aracın piyasa değeri 17.000 Tl, ama ben 20.000 Tl yazıcam. Millet yazarken iyi oluyor da, ben yazınca kötü mü olacak?
    Düzelirse piyasalar, bende düzeltirim.
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle. Değerler bence milletin kafasına göre olmamalı. Mantık çerçevesinde olmalı.
    Sırf bu yüzden araba alamıyorum, mağdur kalıyorum, üstüne üstlük almaya kalksak, değeri etmeyen arabalar var, insan memnun kalmıyor.
    Ama eğer böyle devam ederse, şimdiki sahip olduğum aracın piyasa değeri 17.000 Tl, ama ben 20.000 Tl yazıcam. Millet yazarken iyi oluyor da, ben yazınca kötü mü olacak?
    Ben ilk arabamı iş yerinden arkadaştan aldım. Nice ilanlar vardı. Bu arabayı direk iş yerinin ikinci elinden aldım. Bunu satabilirsem bir arkadaşın arabası var onu almak istiyorum. İlanlarda ne arabalar var fiyatı şişirilmiş, haşat hurda. Tabiki buna sitenin pek yapabileceği bir şey yok o ayrı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kaçda kaçı onu bilmem ama bize son iki yıldır şakasız takasa gelen araç sayısı 300-400 ü geçmişdir z4 mü istersin yeni kasa e mi istersin daha 2 gün önce 2011 a6 vermeye kalkdılar ondan önce adam sıfır captiva almış onu vermeye kalkdı 300c vermeye kalkdılar biz almıyoruz artık bize bu kadar geldiyse bunu genel bir inşaat sektörüne vursak onbinlerce araç eder buda az rakamlar değil..olay üç beş olayı değil bu insanlarla sohbet ediyorum muhasebedeyim adama sorunca bu kadar güzel araç verilirmi tarzında sorular alırız ikinci elden bir şey önemli olan ev lafını çok duyuyorum.. buda ikinci ele bir talepdir neticede ben böyle düşünüyorum en azından..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizler gibi çalışsa herkes diyecem daha iyi olur, bir yandanda herkes bizler gibi iyi niyetli ilan vermiyor ve çok aşırı yoğunluk var. Ama genede bir yerlerde müşteri memnuniyeti sağlanması gerekli Bizde çok sıkarlar müşteri memnuniyeti için ve bu tarz cevapler pek veremediğimiz için ve müşterilere çok ilgili davranma gerekliliği olduğu için bana ters geliyor
    Hakan abi bu konuda tamamen aynı fikirdeyiz o.güngörün'de bu düşüncede olduğunu biliyorum..Tabi'ki bizlerde aldığımız hizmetin her zaman iyi olmasını isteriz..
    Bu konularda bazen yetersiz kaldığımızı bizde düşünüyoruz illa'ki eksiklerimiz olabiliyor ve bu müşteri tarafına yansıyınca böyle sorunlar patlak veriyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk arabamı iş yerinden arkadaştan aldım. Nice ilanlar vardı. Bu arabayı direk iş yerinin ikinci elinden aldım. Bunu satabilirsem bir arkadaşın arabası var onu almak istiyorum. İlanlarda ne arabalar var fiyatı şişirilmiş, haşat hurda. Tabiki buna sitenin pek yapabileceği bir şey yok o ayrı
    Milletin iş-güzarlığı ve milletin kendini 40 yıllık galerici, otomobil satıcısı sanmasından ileri gelen birşey.
    Yahu gözümle gördüm Adam Renault 12 Toros TSW'ye 12.000 TL yazmış. El insaf be arkadaş!
    Ben 5.000 TL'ye sattım 3-4 sene önce aynı model daha temizini. Burada ben mi enayi oluyorum?
    Ne diyeyim be abi bilende yapıyor bu işi, bilmeyen cahilde. Kendi arabasını adeta Mercedes sananda yapıyor..
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şöyle söyleyeyim sıfır araçta alımda %18 kdv ödenir yani 40000tl aracın 8000 tlye yakını kdvdir.
    Bu araç bayiden çıksın geri arka kapıdan girsin satın alın deseniz -kdv ile alırlarki mantıken %18 devlet kesesindedir.
    Sahibinden.c bir bakıyoruz adam ilan vermiş beyaz civic sadece 3000 kmde sıra beklemeyin diye 46.000tl bayiden fiyat al sıfırı 45.500 tl.
    Kişi araç almış binmiş 50000 km hatasız boyasız günde 2 sefer ankara istanbul yapmış sahas 3 ay olmamış aracı alalı ama araç gerçekten kusursuz sıfır fiyatı 40000 tl sadece 3 aylık araç 38000 tlye buda başka ilan.
    Yada içinde küfür edilmemiş doğan slx 15000tl !

5-10 exper birleşir emsal rakam koyar şu ve şu rakam arasında diyeki bu şahısların satış sistemi ile gerçekten mümkün değil yurtdışında araba satıcısı olarak belirlenen kişiler sadece araba satabilir bunu geri dönüşü ise faydalıdır.
    Alım yapılan yer satılan maldan ve her bilgiden sorumludur cayma hakkı vsvs.

Neyse bende bir sahibinden.c kullanıcısıyım sistem çok iyi ama işlevde yanlışlık var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçda kaçı onu bilmem ama bize son iki yıldır şakasız takasa gelen araç sayısı 300-400 ü geçmişdir z4 mü istersin yeni kasa e mi istersin daha 2 gün önce 2011 a6 vermeye kalkdılar ondan önce adam sıfır captiva almış onu vermeye kalkdı 300c vermeye kalkdılar biz almıyoruz artık bize bu kadar geldiyse bunu genel bir inşaat sektörüne vursak onbinlerce araç eder buda az rakamlar değil..olay üç beş olayı değil bu insanlarla sohbet ediyorum muhasebedeyim adama sorunca bu kadar güzel araç verilirmi tarzında sorular alırız ikinci elden bir şey önemli olan ev lafını çok duyuyorum.. buda ikinci ele bir talepdir neticede ben böyle düşünüyorum en azından..
    Bu da ülkenin farklı bir yarası aslında tamamen farklı konu...
    Bir dairemi nakite ve araca bozdurmak için sahibinden.c sitesindeki range,x5,cayenne,a5 vsvs 50 araca mesaj attım geri dönüş yapanların çoğu aracın üstüne elindeki aracın yarı parasını nakit koyup daire alamadı...
    Otomobiller kredi ile alınıyor ve insanalr nakiti buraya bağlıyor.
    Herkes için geçerli olmasada takasa gelen 300-400 aracın çoğu bu olayı yaşamıştır diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin iş-güzarlığı ve milletin kendini 40 yıllık galerici, otomobil satıcısı sanmasından ileri gelen birşey.
    Yahu gözümle gördüm Adam Renault 12 Toros TSW'ye 12.000 TL yazmış. El insaf be arkadaş!
    Ben 5.000 TL'ye sattım 3-4 sene önce aynı model daha temizini. Burada ben mi enayi oluyorum?
    Ne diyeyim be abi bilende yapıyor bu işi, bilmeyen cahilde. Kendi arabasını adeta Mercedes sananda yapıyor..
    Mesajımda ayrım yada küçümseme yok ancak olayın tanımı şu.
    Bir brodway aracı olan hacı amca değerlenen arsasını satar sene 94 gider sıfır e200 alır o zaman o araba o arsaya eşdeğer şimdi ise o arsanın 1000 de 1 i fiyatta......

Satarken hala o aracı satar ister mercedes ister brodway ister toros senin aracın 5000 olur o araç 12000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyleyeyim sıfır araçta alımda %18 kdv ödenir yani 40000tl aracın 8000 tlye yakını kdvdir.
    Bu araç bayiden çıksın geri arka kapıdan girsin satın alın deseniz -kdv ile alırlarki mantıken %18 devlet kesesindedir.
    Sahibinden.c bir bakıyoruz adam ilan vermiş beyaz civic sadece 3000 kmde sıra beklemeyin diye 46.000tl bayiden fiyat al sıfırı 45.500 tl.
    Kişi araç almış binmiş 50000 km hatasız boyasız günde 2 sefer ankara istanbul yapmış sahas 3 ay olmamış aracı alalı ama araç gerçekten kusursuz sıfır fiyatı 40000 tl sadece 3 aylık araç 38000 tlye buda başka ilan.
    Yada içinde küfür edilmemiş doğan slx 15000tl !

5-10 exper birleşir emsal rakam koyar şu ve şu rakam arasında diyeki bu şahısların satış sistemi ile gerçekten mümkün değil yurtdışında araba satıcısı olarak belirlenen kişiler sadece araba satabilir bunu geri dönüşü ise faydalıdır.
    Alım yapılan yer satılan maldan ve her bilgiden sorumludur cayma hakkı vsvs.

Neyse bende bir sahibinden.c kullanıcısıyım sistem çok iyi ama işlevde yanlışlık var...
    Harbiden eksper şart bu siteye, yoksa paramızla rezil olmaya devam ededeğiz.
    Birde şu var, ben arabamın fiyatını piyasa fiyatı olarak yazıyorum, millet benim arabama bakmıyor da, daha pahalıya bakıyor, ilgi gösteriyor.
    Halbuki benim arabamda gram boya yok, harbiden garaj arabası, 3 senelik araba 15000 KM'de, Adamın arabası 3 parça boyalı, 105000 KM'de.
    Ne diyeyim artık. Takdir sizin.
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden eksper şart bu siteye, yoksa paramızla rezil olmaya devam ededeğiz.
    Birde şu var, ben arabamın fiyatını piyasa fiyatı olarak yazıyorum, millet benim arabama bakmıyor da, daha pahalıya bakıyor, ilgi gösteriyor.
    Halbuki benim arabamda gram boya yok, harbiden garaj arabası, 3 senelik araba 15000 KM'de, Adamın arabası 3 parça boyalı, 105000 KM'de.
    Ne diyeyim artık. Takdir sizin.
    Arkadaşlar tamam eksper şart diyelim, eksper olduğunu düşünün sitede atıyorum tamamen adam standart olarak aracınıza fiyat biçti fakat siz daha fazla istiyorsunuz bu sefer şikayetçi olmayacak mısınız?

Misal sizin arabanız tamamen orjinal boya yok,kaza yok,değişen yok, aynı arabanın boyalısı 20000 tl iken siz demez misiniz kardeşim bu araba 20 ediyorken benim arabamda nasıl 20 eder diye... İşte şuan ilan verenlerin tamamen mantığı bu şekilde işliyor malesef..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)