Arkadaş büyük ihtimal kamerayı gördüğü için inat etmişO jantlara kar lastiği takmayı düşünemiyorum bile, olduğunu da sanmıyorum... Aracı karda çıkarmasaymış diyeceğim ama benim de başıma bir kez geldi, araba çıktığında kar olmayabiliyor etrafta, sonra yokuş çıkmak için şaklabanlık yapmak gerekebiliyor
![]()
zenginliği de taşımak lazım işte. adam inmiyor bile arabasından. benim m5'im kalsa orada iner iteklerim. ruhumuz amele ne de olsa..![]()
M. The most powerful letter in the world.
illa kış lastiğinede gerek yok spikes'ın spider serisi kaukçuk paletleri var takması 2 dakka sürmüyor janta tutturman yeterli madem kardada çıkıyorsun sürüyorsun 500 tl ye alıcan bagajda tutucan paletleri..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Vardır, doğrudur, ben zamanında M5e Michelin Pilot Alpine bulup takmıştım ama bulana kadar göbeğim çatlamıştıTabi günlük araçtı o, o yüzden takmam gerekiyordu, yoksa gerçekten karda biri gelip vurabilir o yüzden hiç trafiğe çıkmamak her konuda en mantıklısı...
Evet bu güzel bir çözümmüş...
denemiş bide o kadar![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Önce inat etti diyordum sonra ters yolada girince cahil diyesim geldi, ters yöne girdiğinde karşıdan birisi gelse ne yapacaktı merak ediyorum.
Evet bazen normalde çıkamadığınız yeri geri geri çıkıyor olabilirsiniz, ama bu önden çekişli araçlar için geçerlidir. Mantıkta lastiklerin daha çok tutunması için aracın ağırlık merkezini öne kaydırmaktır.
Sence camaro gücü yetmediği içinmi çıkamıyor burayı![]()
hahahahahahahaha.ekran bi gitti geldi ki araba geri geri geliyo hahahaha.tek gidecek yol oraydı demek ki.var gucuyle denedi..denesin gardaşım helalbnde olsam bnde denerdim oraya bırakıp gıdeceme
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)