aracımda ön/arka 6cm'lik yaylar var ve gayet yüksek duruyolastiklerim 60 yanak önleri 55yanak yapıp ön yaylardan da 1cm soğuk press yaptırmak istiyorum.
izmirde soğuk press işi yapan tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
aracımda ön/arka 6cm'lik yaylar var ve gayet yüksek duruyolastiklerim 60 yanak önleri 55yanak yapıp ön yaylardan da 1cm soğuk press yaptırmak istiyorum.
izmirde soğuk press işi yapan tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
izmirde yay preslemezler direk keserlerAta sporudur izmirde yay kesmek
![]()
Ben soğuk pres yaptım fakat yapacak yer bulamadığım için kendim presledim.Tamircide söktürdüm sonra arka sokağındaki prescide presleyip taktırdım.
![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
3 sanayiye git eksozcu özkaya var sor gösterirler orda gerekeni yaparlar
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
İzmirde yaptıran olursa, yorum yapsın arkadaşlar iyi veya kötü diye. Bende kararsızım.. eibach leri 1,5 - 2 cm kadar presletmek istiyorum.
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
İzmirde bir yer söylediler tam adresini bilmiyorum 250-300 lira civarına soğuk pres yapıyormuş. Daha uyguna yapan yer var mı ? Cumartesi süründüreyim şu laneti.![]()
arkadaslar ben salı günü orjinal yaylarıma yaptırdım 9 cm civarı alcalttım gayet basarılı top gibi sekme yok 100 tl sadece pres için fiyat reklam olurmu bilmem srk shop yapıyor press
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)