User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: İzmir'de soğuk yay presleme ?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir bakla presslendi benim arabanın yaylar ancak usta yayları sökmeden aracın üzerindeyken ısıtıp düşürdü air süspansiyon var gibi birden bire pısstt düştü önler bu şekilde mi olmalı yoksa söktürüp de demi presslenmeliydi karar veremedim ama gayet hoşuma gitti amartisörde ne vurma var ne de sekme oluyor konforlu da anlam veremedim ustada mı maharet yoksa kadere kısmete mi böyle oldu daha önce press yaptıranlar ne diyorsunuz bu işe :?
    Soğuk pres yapılırken yaylar sökülüp milim milim ölçülerek işlem yapılıyor. Aracın üstünde sağı ve solu eşit nasıl bastı senin ustan? Isı yiyen çelik dayanımını kaybeder sen nasıl güvenip o yaylara canını emanet ediyorsun? Çukura düşmeyle bir kerede bişey olmaz belki ama o yay ters bir esnemede ısındığı yerden koparsa şaşırma.

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende anlamadım ölçtüm her iki tarafta eşit lastik çamurluk arası 1,5 cm.
    soğuk pressi ısrarla söyledim ama soguk presste ısıtma olmuyormuymus diye de dalgaya aldı beni.zararlı olduğunu bile bile coile ve ya yaya gecene kadar böyle kullanıyım dedim kendi kendime keşke öyle dşünmeseymişim buradaki yorumlardan sonra trafiğe çıktıgımda arabalara uzak gidiyorum yavastan yavastan.ya kırılırsa diye ön cama yazı yazdırmışım gibi hissediyorum direksiyona oturunca gözümün önünden gitmiyo bu. en kısa sürede yaya ya da coile gececem

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda uyguna soguk press yapan varmı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ae101 icin eibach 30mm diyorum konfor ve yol tutus cok iyi oldu + basilmak isteniyorsa arac yay veya markali bilindik bi coil olmali bence.presslettigim yaylarim bir ay olmamasina ragmen yamuk yumuk olmus.hayatinizi ve sevdiklerinizi riske atmayin forumdaslar.

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ae101 icin eibach 30mm diyorum konfor ve yol tutus cok iyi oldu + basilmak isteniyorsa arac yay veya markali bilindik bi coil olmali bence.presslettigim yaylarim bir ay olmamasina ragmen yamuk yumuk olmus.hayatinizi ve sevdiklerinizi riske atmayin forumdaslar.
    Bİr kişi daha doğru yolu buldu. Teşekkürler Nazım .
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash vardi ehliyeti ilk aldigimda isitip dusurmustuk onleri 2 yil sonra kirildi ama takla falan atmadim arabada yere dusmedi kirilirken seste cikmadi sonrasinda demir demire vurma sesi geliyor baktik yay kirilmis
    kadir gecesi doğmuşsun dostum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİr kişi daha doğru yolu buldu. Teşekkürler Nazım .
    Esas ben tesekkur ederim senden aldigim bilgiler sayesinde dogru yolu buldum

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 dizel için eibach 5cm aranıyor acilindeeeennn eski sahibi ısıtıp presslemiş yaylar yamuk yumuk korkuyoz binmeye!
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba kullanma keyfini sadece düz yolda gaza basarken alınan hazdan ibaret zanneden şoförlerdenseniz birşey diyemem. Ama virajda önüm arkam müsaitse bu güne kadar kullandığım tüm araçlarımın limitlerini zorlayan biri olarak iyi markaların(vogtland, eibach gibi) spor yayları yada koni vs. gibi markaların coilleri olmadığı sürece yay kesme ısıtma gibi işlemlere karşıyım.
    Hatta son aldığım araçta yaylar hem ısıtılmış hem kesilmişti, aracı tekrar yol tutar hale getirmek için orijinal yay bulana kadar akla karayı seçtim. Orijinal yaylarınız orijinal haliyle kıymetlidir, aracı düşürecekseniz bile orijinal yayları bir köşeye koyun ve spor yay yada coilover alın lütfen.
    ///M Rulez...

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmırde srk shop soguk press yapıyo beyler bız jazz yaptrdık gayet guzel

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soğuk pres adındanda anlaşılacağı üzere çeliğin ısıyla deformasyonunu engelleyen yeni bir yöntem. Yani yay boyu aynı kalıyor sadece özel bir ünite yardımı ile istediğiniz seviye kadar düşürülüyor. Taşıma kapasitesi yine aynı oluyor. Sökme takma dahil olduğundanda 250 tl bişey değil
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)