User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: integra sorgulama

pusatbeyturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş anlamıyorum insanın sözüne tamah etmiyorsunuz ama nedense arabayi gormeden motorunun patlak oldugunu biliyorsunuz ayiptir arkadaslar ben arabanin yapim asamasini en yakindan takip edenlerden biriyim blokta catlak yoktur gomleklerin ust kisimlarinda dandik antifirizden dolayi curume vardi gomlerlek curukleri dolduruldu ust kapakta ayni sekilde cok fazla curuk olmadigi halde degisti gomlekte catlak nerdeymis ben duymadim ve gormedim aracin ici yasina gore cok temiz ozellikle koltuk dosemeleri sunroofta curuk var diyen arkadasin gozleri bozuk galiba su alma yok ozellikle dikkat ettim kaportada macun dalgasi yok boyasi gayet iyi durumda catlak vs. yok sunroofta gayet duzgun duruyor goren arkadas sunroof acikken filan gormus galiba bu arada aksarayli arkadas zihniyeti bozuk olmakla uyanik olmak farkli bisey bunuda belirteyim araci satan arkadas contasi yanik vaziyettede satabilirdi ama kul hakki olmasin diye motorunu yaptirip satiliga koydu senin uyanik olman nasil bilmiyorum ama bizimki senin dusundugun uyanik olmakla farkli.

ognylmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conta yanık ilana koysaydik bundan iyiymiş çünkü deveye diken insana siken
    CR-X

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler gerek yok atışmalara aracı bi çok teg kullanıcısı biliyor zaten orhanda gördüklerini yazmış bunda kızacak bişe yok yanlış görmüş doğru görmüş orasını bilemem ama siz burda sabaha kadar tartışın kavga edin değişen bişe olmayacak arabaya niyetli adam gider bakar hesabına gelirse uyar alır olay bukadar basit
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle.almak isteyen gelir istediği yere gösterir kafasına yatarsa alır götürür...
    CR-X

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş anlamıyorum insanın sözüne tamah etmiyorsunuz ama nedense arabayi gormeden motorunun patlak oldugunu biliyorsunuz ayiptir arkadaslar ben arabanin yapim asamasini en yakindan takip edenlerden biriyim blokta catlak yoktur gomleklerin ust kisimlarinda dandik antifirizden dolayi curume vardi gomlerlek curukleri dolduruldu ust kapakta ayni sekilde cok fazla curuk olmadigi halde degisti gomlekte catlak nerdeymis ben duymadim ve gormedim aracin ici yasina gore cok temiz ozellikle koltuk dosemeleri sunroofta curuk var diyen arkadasin gozleri bozuk galiba su alma yok ozellikle dikkat ettim kaportada macun dalgasi yok boyasi gayet iyi durumda catlak vs. yok sunroofta gayet duzgun duruyor goren arkadas sunroof acikken filan gormus galiba bu arada aksarayli arkadas zihniyeti bozuk olmakla uyanik olmak farkli bisey bunuda belirteyim araci satan arkadas contasi yanik vaziyettede satabilirdi ama kul hakki olmasin diye motorunu yaptirip satiliga koydu senin uyanik olman nasil bilmiyorum ama bizimki senin dusundugun uyanik olmakla farkli.
    Nurı ben yorumumu sıldım farkındaysanız olmadık bıse yazmadım yazmamda cokta konusmuyorum farkındaysanız ogunun hatrına. Gozu bozuk filan dıkkat et bıraz laflarına sunroofun etrafındakı boyalar gıtmısmı gıtmemışmı olay bu tamammı. Yapım asamasındada bulunduysan bıse demıyorum......
    Neyse ben yıne dıyorum yazmıyorum dahada sızde yazmayın öay kapansın ıtsın orhanda gormus zaten aracı.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes herkes konusuyor filan diyosunuz kendinizi çok önemli birisi filan mi zennediyosunuz ? kimsiziniz sizi konusacak herkes.
    adam sormus bilen bildigini soylemis daha ne kendi ustaniz soylemis bunlari daha burda gelip yaziyosunuz

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç Antalyadan LPG ustası Mehmet Alinin arabaydı vede kendiside aldığında arabada motordan yana büyük bir sıkıntısı yoktu,Integra sorgusunu yaparken çokta geçmişine gitmemeli bence çünkü çok el değiştiriyor bu arabalar , araç ilk istanbuldaydı evet ama önemli olan son sahibinin kimden aldığıdır çünkü çok eskiye gidildiğinde kafalar karışabilir

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum arabanın boyasının zaten duzgun olması lazım gecen sene 2 kere komple boyandı
    sunroofta bız bı gece gazlarken şansa uctu gıttı ist.sütlecede.

ama soyle bı durum war sonucta bunlar 20 yasında araba 4-4lukte olmuyo.
    eger şuankı sahıbı ızın verırse 1-2 resım koyarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cebinde parası olan gelir bakar alırsa alır almazsa gider kimseye zorla araba satmıyoruz uzatmanın alemi yok herkes işine baksın.
    CR-X

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koyabilirsin fotoğraf tabi
    CR-X

pusatbeyturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes herkes konusuyor filan diyosunuz kendinizi çok önemli birisi filanmi zennediyosunuz ? kimsiziniz sizi konusacak herkes.
    adam sormus bilen bildigini soylemis daha ne kendi ustaniz soylemis bunlari daha burda gelip yaziyosunuz
    1.biz senle kardes filan degiliz
    2.burdaki kimse kimseden farkili degil bende cok ozel biri değilim
    Benim bahsetmek istedigim tek sey su arabayi hurda ettiniz okadarda değil 20 yasinda bir arabadan bahsediyoruz 2yafa 3 yaşında bir araba değil kaborta sorunu olabilir motoru da ustası söylediyse banadan söylesin madem okadar kötüymüş niye yapmış ben yaptığı fiyata motor bulurdum yapan usta bunu biliyor madem durum okadar vahimmis neden söylememiş ki onuda geçelim blokta sorun olduğunu usta bize soylemedi duyanlar nasil duyuyor bilmiyorum kaldiki usta çok iyi birisi öyle bişey uyduracagini sanmıyorum

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu kadar gerginliğe gerek yok... sadece araç hakkında bilgi almak istedim... herkes bildiklerini anlattı kafama yatmadı ben araç sahibine gerekli msjı attım... aracına diyecek lafım yok uraşmış emek harcamış onuda görmekten gerlmek olmaz umarım istediği fiyata istediği şartlarda satar hayırlı satışlar diliyorum...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah sağolasın...
    CR-X

ozcan_can
    Misafir
    aracı kim alacaksa gelmeden önce anafartalar zaferin yanına uğrasın motor için konuşuyorum yapılanların faturaları mevcut fiyat vs ortada incelesin göz atsın araca bakmaya gelsin aracın şimdiki durumuna bakmadan görmeden çamur atmayın sizdeyken sorunsuz sıkıntısız bizdeyken pert yok öle bi dünya(piyasada o kadar çok araba varki hurdalıktan çıkartılıyo toplanıyo hatasız boyasız diye satılıyo)vay blok dikişliymiş vs boş laf yapmayın dikişli diye duyduysanız bakmayın bile araca piyasada daha uygun 5 6 binlere teg ler var onlarla ilgilenin...araca bende niyetlendim ama aile biraz karşı çıkınca olmadı neyse aracın kasası olsun içinin temizliği vs olsun özellikle sunroff üzerine konuşuyorum gram su alma yok ben araca bakmaya gittiğimde hava aşırı yağmurluydu içinde oturduk damla su girmedi yaşına göre çok diri motorundan bahsetmiyorum bile yapılanları bende biliyorum bizzat bende ordaydım kardeşimin arabası diye demiyorum övmüyorumda zaten aman aman hadi satılsın diye kaidemizde yok...ilgilenenlere fiyat onbeşbinlira...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim sağolasın...
    CR-X

ozcan_can
    Misafir
    çek fiyatı 17.500 e satılmazsa satılmasın aracın ne oldugunu bilen biliyo...bilmeyen zaten boş konuşup çamur atıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer arabamı aldığımda satılmazsa koyacam zaten kapıya biblo gibi dursun
    CR-X

ardaydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29416786/detay
    Araç Hakkında Bilgisi Olan Var'mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)