"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
bende bursa dönüşü megane'ları görmüştüm aynı şekilde pert, ne olacak şimdiumarım satmaya kalkmıyorlardır...
bence bunları yapıp satarlar yapmadıkları şey değil
yazık lan para verirdi onlara... Bu araçlar sigortalımı galerilere giderken ?
Umarım toplayıp 0 km diye satmaya kalkmazlar bi kaçını.Çünkü ford'da böyle bir olay yaşandı diye hatırlıyorum.Opel yapmasa bari![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
taşıma sigortası var diye biliyorum.
kusurlu araç olarak satılırlar en kötü 3-5 lira daha uygun fiyattan![]()
Sigortadan alırlar parasınıBunları da toplayıp satarlar yada sigortaya bırakırlar ihaleye çıkarlar.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bunları sigorta satıyor. 0 km araçlarda boya mevzusu showroomda yada tırdan inerken ,serviste vs hasar gören araçlarda oluyor.
komançero garage
bende birkaç kez şahit oldum, 0 araçların hasarları giderilip satılıyor
edit: sigorta hasar alan araçları satıyor diye biliyorum
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
bakalım kime patlayacak araçlar![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Emniyet kemeri takılmadan hava yastığı acılmaaz diyenlere kontak yokken açılan hava yastıklarını gösteriyorumolmasymış ama kısmett
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
toplayıp satılıyor bir arkadaşım sıfır km golf4 almıştı aracı satarken sağ arka çamurluğun değişik ve boyalı olduğunu öğrendi meğersem aracı tırdan indirirken hafif yan yatırmışlar
sonuç mehkeme 2 sene kadar sürdü ve o sırada satılan aynı donanımdaki aracın ücretini geri aldı eskiaracınıda geri verdi
Eskidendi o boyalı otomobili itelemeler. Artık bütün otomobil taşıma firmaları araçları sigortada "All Risks" denen sigorta sistemiyle sigortalatıyorlar. Yaşadıkları iş kaybına kadar ödüyor sigorta firmaları. Yani o araçların hepsini sigorta alacak tüm masraflar bayiye ödenecek ama sigorta elbet birine rücu edecek, o kişiye geçmiş olsun asıl.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)