lojistik şirketi sigortalıdır zaten. opel parasını alır araçlar,sıgorta'ya kalır sigorta da araçları açık arttırma usulu satar genelde böyle oluyor. Plaza boyalı kazalı aracı 0 dıye satmazmı ? Onu da yapanlar var ama o hasar plaza'ya ulaştıktan sonra aracın başına bişey gelirse oluyor. Plaza müdürleri eğer üç kağıda yakınsa 0 araç dıye satıyor
burda sıfır alınan siyah polo gti 'da muhabbet esnasında boyacı arkadaşın gözüne takılan bi hata sonrası inceleyince 4 parça boya çıktı.
siyahı verdiler beyaz aldılar![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Opel daha önce de yaptı opel forumlarında görürsünüz hatta bikaç kişi davalık oldu ve mahkemeyi kazandı filan çok çetrefilli işler.
Paza günü istanbul yolundaki opisdeydim. Girişte sağda beyaz bir insignia vardı sol ön kapı boyalıydı bariz belli. Sormadım kaça sattıklarını normalden ucuz olup olmadığını ama. Sıfır alırken opele dikkat etmek gerek.
astra sedanlar gitmiş walla
Golf MKVII 1.6 Tdi
al tarafı 5-6 araba gitmişteste sokcak bi durum yok her alınacak opeli
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Vay arkadaş içim acıdı resmen izlerken.. O arabaları 36 ay 60 ay vade ile gıdı gıdına ödeyerek alan, evlat yerine koyan aileler var ülkemizde tek seferde ne hale gelmiş arabalar..
o arabayı sıfır satacak değil ya.araçlarda çiziklik durumda yok zaten.pert desen yeridirkonu için teşekkürler tabi
![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
uzun süredir forumları takip ederim diger markalarda görmüştüm dedigim gibi opelde görmemiştim zaten yazdıgımı iyi okursanız yok kesinlikle satmaz demedim görmedim dedim verdiginiz linke baktım varmış olabilir, boyalı araç satan aklımda kalan bi kaç firma söyledim doguş grubu dedigimi nerde okudunuz,tabiki herkese özel tır getirilemiyecegini biliyorum bende otomativ sektöründe çalıştım fakat ben aracımın siparişli verirken söyledim aracım gelicegi zaman görmek istiyorum ve bana aracım gelecegi zaman yarın aracınız 2 civarı gelicek görmek isterseniz bekleriz diye bende geldiginde gördüm indirilirken hatta oturdum içine çalıştırdım baktım inceledim bilirsinizki tırlardan gelen aracın genelde sahipleri vardır benim ki için böyleydi, diger bahsettiklerinizle ilgili zaten yorum yapmadım dedikleriniz olabilir ama kimseyi yanlış bilgilendirdigimi düşünmüyorum...
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)