Merhaba arkadaşlar;
Babamdakı 66 model mustang ın kaportasını tamır edebılıcek, curuklerını onarabılıcek, hatta aracı komple soyup bastan sona yapabılecek ısının ehlı bır ustaya ıhtıyacımız var...
Yardımlarınızı beklıyorum
Merhaba arkadaşlar;
Babamdakı 66 model mustang ın kaportasını tamır edebılıcek, curuklerını onarabılıcek, hatta aracı komple soyup bastan sona yapabılecek ısının ehlı bır ustaya ıhtıyacımız var...
Yardımlarınızı beklıyorum
Büyük zaman, emek ve en önemlisi sabır isteyen iş gerçektende. Ankarada illaki yapan vardr, Ankaralı arkadaşlar yardımcı olur![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Var iyi kaportacilar ama istediginiz islemi ve araci duyduktan sonra bir kismi nazlanabilirzor is gercekten klasikle ugrasmak..bizdeki vosvos icin bikac ustayla konustum hicbiri yapmak istemedi
![]()
kaportacı bulunsunda ısınıde begenırsek nazlanması sıkıntı degıl ya. aracın butun parcaları var bızde arac zaten oyle cok kotu durumda degıl yatan arac degıl yanı ama curuyen kısımları var bızım ıstegımız arac komple kabuguna kadar kazınsın tekrardan yapılıcak yerler yapılsın yeterlı.
fatih oto kaporta sasmaz sanayi sitesi 3.5 sokakta fatih karaca.. İsimimi verirsen ilgilenecektir.. su an da zaten coupe bir impala topluyorr.. gidip inceleyebilirsin yaptıgı işi de..
bnm kaporta ustam aynı zamanda amerıkan restore edıyor.
ıstanbula getırırım dersen aracı burada yapabılır.
Baska oneride bulunabilicek biri yok mu? Sanayiye gitmisken onerilen yerlerin hepsine bakmak istyrm tek seferde.
bayram oto kaporta, şaşmaz 36. sokakta, eskiden araba toplamayla çok uğraşmış biri, şu an kabul eder mi bilmiyorum ama ultra yetenekli biri bi şansını dene nazif önerdi de...(nazif benim)
subi & suzi
Gür koparta var çok düzgün iş yaparlar. Ünsaldır ismi 88 sanayide. istersen telini yollayayım.
feel is everything
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)