coupe accordu kardeşime verdikten sonra 94 model olan euro accord bakmaya başladım kasa olarak daha geniş gibi hemde çok gözününde olmayan yapılmamış bi araç olması biraz cezbetti açıkcası ama sonuç hep hüsran oldu. gel zaman git zaman belkide 20 tane araç baktım hatta ümidimi kesip mazda toyota gibi japon araçlarıda baktım ama hiç biri hondanın verdiği ruhu yanstmadı bana. Birgün nöbette araba bakarken çokta alaklaı olmayan bi araç g5 prelude buldum 97-98 kasa olanlardan fiyattada anlaştık ama araç sahibinin nazı yüzünden vazgeçtim o araçtanda. Bunun üzerine bu sinirle ***** sitedeki accordların hepsine salça olmaya başladım taki bu accorda kadar Sahibi Allah razı olsun çok delikanlı adam çıktı söyledikleri harfi harfine çıktı ve bizde sağlam bi pazarlıkla ortayı bulup aracı almış olduk Elimde çok bir fotoğraf yok ama zamanla daha güzel şeyler yapabildikçe sizlerle paylaşmaya çalışacağım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim ...
birazda özelliklerinden bahsedersek full deri koltuk , koltuk ısıtma, elektrikli koltuk, dijital klima, sunroof , 4 airbag , cruise kontrol 2.0 sohc vtec 147 hp ...
[/quote]