50bin tl param var ve iş yapmak istiyorum aklımda oto aksesuarcı tarzı bi yer var tuning shop gibi bir yer yada başka iş öneriniz var mı ? Neler yapabilirim ?
50bin tl param var ve iş yapmak istiyorum aklımda oto aksesuarcı tarzı bi yer var tuning shop gibi bir yer yada başka iş öneriniz var mı ? Neler yapabilirim ?
tuning piyasası bitik aga bence gıdaya doğru yönel derim insanlar artık sadece karnını doyurmak için para harcıyor
Türk mantığına ve alışkanlıklarına pek uygun olmasada, yıllık kar ortaklıklarına bakmanı tavsiye ederim.
Açıkçası sen ne bekliyorsun bu sermayeden. Adresim belli olsun mu? yoksa bu gün 50 koydum seneye 60 olsun mu ?
İçecek işine gir. Şu anda en büyük kar marjı kahve grubunda var. 50 TL zor ama 100K ile rahat yaparsın. Önemli olan yapacağın yer ve kira.
Gıda işi olabilir. En önemli konu ahçılık, eğer lokanta - restoran tarzı bi iş düşünüyorsan önce yemekleri kendin yapmayı öğrenmeni tavsiye ederim. 1.500 -2.000 tl maaş alıyor bir ahçı üstelik elinde hep bırakma kozu oluyor. Üstelik ahçılığın iyi olursa ustaya yemekler konusunda tavsiyede verebilirsin.
biz hem toplu yemek hemde alakart restaurant işiyle ugrasıyoruz istersen yardımcı olurum ama bilmedigin bi iş dalına girme derim aşçıya garsona muhtaç olup devleti ortak alıcaksın illalah edersin diye düşünüyorum![]()
kardeş yanlış anlama ama aksesuar işi sadece çevre ile bitmiyor cam filmini sorunsuz çekmek devir göstergesi bağlayabilmek xenon montajı yapmak hepsini yapabilceğinden eminsen neden olmasın![]()
orta hallı bır cafe acmanın malıyetı nedır pekı arkadaslar ?
veya 50 bın tl ye bu tarz bı ıse gırılırmı ?
Şu devirde küçük sermayeyle yapılan tüm işler marka aracılığıyla iş yapıyor..Benim tavsiyem franchise araştırın,Kahve dünyası anahtar teslim 100k a franchise veriyor..bolulu hasan usta 30 k ciarında..daha bir çok marka.. Ama unutmmak lazım bu tür işler arz talep meselesi,belirlenen işi yapmadan önce iyice araştırılması lazım ( yapılan işin kime hitap ediceği,insan sayısı,yaş ortalaması, vsvs) Ama marka önemli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)