kahve dünyası franchise olarak 100k - 150k istediklerine eminmisiniz?.. sdece isim hakkı veriyor olmasın ?
Ergin ORANLI
Emin olun vermiyorlar. Bu zamana kadar sadece 1 tane verdiler. Onu da geri aldılar. Şu an zaten en büyük ortakları Doğuş Grubu. Franchise ile değil kendi yatırımları ile büyümeyi hedefliyorlar. Nerden biliyorsun derseniz , bu firma bizim rakip firmaAyrıca dükkanımın yanında en büyük şubeleri var.
abi tuning işi zor çevre lazım bide sen kendıne ne kadar güveniyosun orası da var adam şahinle doğanla gelecek abuk subuk konuşucak sabırlı mısın buda önemli dükkanın yeride önemli pes cafe olabılır belki yada kücük bi lokanta
araba alım satımı yap..netten kovala uygun acil vs. olunca al sonra piyasa fiyatına 3 4 ayda sat..arkadaşım böyle başladı çok güzel paralar kazandı dışardada maaşla çalışıyor ama kafası esince 50 60 lık arabayı rahat şekilde peşin para alabiliyor..
2000 A3 8L
çay kahve yapan,ps pc içeren bir cafe olabilir.ps4 ne zaman çıkacak onu araştırmak lazım.
yada araç al sat.ikisi bir yürür gerçi![]()
lokanta ve cafe işi mantıklı gelmiyor şöyle gelmiyor bu paraya açamam gibi geliyor franc. çok pahalı geçenlerde penti iç çamasır çorap falan bu tip bi yer açalım dedik don çorap satıcaz sonuçta 250-300 bin maliyet çıkarıyorlar araba al sat işi mantıklı geldi yapılabilir gerçekten...
Frenchising bence ama o paraya biraz ekleme yapman gerekebilir,birde iyi araştırman gerekir en basitinden açmayı düşündüğün bir yerin önünde 2 3 gün takılcaksın bakıcaksın önünden gelen geçen sayısı,geçenlerin yaş ortalaması,alıcagın marka ordaki statüyü karşılar mı fazla mı gelir vs gibi. Yada giyim üzerine de düşünebilirsin.Dünyada bitmeyecek tüketimler:gıda ve giyim![]()
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
giyim üzerine düşündüm ama o kadar çok talep rekabet var ki belli başlı markaların türkiye pazarındaki fiyatlarını düşürmeleri bu işi bitiriyor ama bebek giyimi araştırıyorum...
abi alım satım işi yapacaksan çok iyi takip etmen lazım alacaıgn arabayı cok ıyı bakman lazım bide şu boya ölçer aletler varya onlardan al amcam 1.500 tlye mı ne almıstı oda al sat yapıyor çok iş görüyo piyasaya 100 150e de var yanlış ölcüyo onlar
arkadaşlar lokanta işi sizce basit mi? yapabilecek bir varsa hazır dükkanımı işleyen eksiksiz bir şekilde devir ediyorum.
lütfen hizmet işi dışarıdan gözüktüğü gibi değil unutmayın.
eğer haftanın 7 gününü bayramını, yazını, güneşini, uludağını, eşini, dostunu en önemlisi cenazeni önemsemiyeceksen ozaman ps3 cafe açın derim en azından baktın olmuyır makinaları elden çıkarır az bir zararla çıkarsın yoluna.
eğer geçim sıkıntın çok büyük değil ise sezonluk vur kaç operasyonu yap derim. açıklama istenirse bilgi veririm
GOT DİESEL&TORK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)