Arkadaşlar, abiler herkese selamlar.
Çoğu kişinin bildiği gibi anneye(sultanım diyeceğim bundan sonra) araba bakıyorduk. O mu bu mu derken ilk önce EG'lere baktık. Beğendi bir tanesini sultan ancak araba pertten dönme çıktı. Sonra gittik bir tane E36 318i bulduk. O da resimlerden ok gibi yanına gidince çok kötü çıktı.
Tam ümitleri kaybetmişken tamamen tesadüf eseri Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki Chery bayisinde bulduk kendimizi. Orada karşılaştık kendisiyle. Sultan aşık oldu diyebilirim. Hem otomatik olması hem de 2011 model, 45k km'de olması, kazasız, 7 yıl daha devam eden garanti ve full+full olması
bizim sultanın aklını çeldi. E tabi fiyatı da bayağı uygun geldi. Son sahibi olur muyuz bilmiyorum ama sultan ömürlük kullanacaktı.
Bugünde aldık aracı. Bayağı kullandım yaklaşık 100 km kadar. Araç benzinli ve otomatik olmasına rağmen ciddi az yakıyor. Sadece şanzımanına alışmak gerekiyor. Sapıtık yerlerde(dik yokuşlarda ve az akan trafikte) saçma vites atışlarını saymazsak şu anlık sorun yok. Tavsiye ederim tüm bayanlara ama bize gelmez kesin ve net![]()
Neyse ya çok konuştum aha bizim Kimo! Bu arada bende arada faydalanacağım tabi kiTrafikte küçücük bir Kimo'nun içinde koca bir adam görürseniz o benim işte
Bu aracın da bir konusu olsun istedim...
![]()