YENİ FOTOĞRAF Sayfa 2 - Lipimizi aldık.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 3 - Lipimizi taktırdık, gündüz ampulunü boyattık.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 3 - Gündüz temiz ve net fotoğraflar.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 4 - 24 Şubat İstanbul Park buluşması.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 5 - Güzel bir park anısı
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 5 - Park ampulu + yıkamayla güzel bir iki kare
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 6 - 11 Mart Stres gecesi - Sultanahmet meydanı
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 7 - Vag-com - app plaka - arka difizör kaplama - harici güzel kareler.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 7 - Basıldık...
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 8 - Ayna kapaklarımız boyandı.
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 9 - Güncel fotoğraflar..
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 10-Güncel fotoğraflar...
YENİ FOTOĞRAF Sayfa 11-Güncel fotoğraflar...
Artık benim de aracımın bir konusu olsun istedim.
Öncelikle leon'u almadan önce başımızdan geçenleri anlatayım, Ekim'in son günleri bayram arifesi arkadaşlarımla beraber bir gece yarısı karnımız acıktı diyerek meşhur Unkapanı pilavcısına gittik karnımızı bi güzel doyurduk... Oradan çıktık Zeytinburnu sahiline.. ben Samatya tarafına çıkacaktım muhabbet sohbet koyu olunca çıkışı kaçırdım bir sonrakinden girerim diyerek devam ettim.. Zeytinburnu Abdipekçi Sahasının 1 alt kavşağında 4 yol ağzı gece saat 2 yavaşladım selektör attım ben anayoldayım, baktım hareket yok hızlandım kafayı çıkarttığım anda airbagi suratımda hissettim. Sağ tekerlekten girmişti bana bi araç ama ilk kazam olduğu için biraz sinirlendim arabayı,arkadaşları geçtim evdekilere ne hesap verecektim, çünkü evden çıkarken bana dedikleri laf şuydu; Oğlum bu gece çıkmayın hafta sonu iti var uğursuzu var sarhoşu var.. Biz tabi kendi bildiğimizi okuyacağız ya büyük sözü dinlemedik ve Şekil A Buyrun;
Olan oldu günler geçti kaza da haklı çıktık.Ekim'den Ocağa kadar Eksper raporlarını bekledik. Ben o sırada araba arıyorum tabi sigorta şirketinden para gelecek ya haklıyız ya kaza da..Aracın Pert olduğu haberi geldi. Focuslar mondeolar megane ler neler neler. Çok sevdiğim öz abimden daha yakındır Emin abim forum'a da üye nickini bilmiyorum ona buradan çok teşekkür ederim kafama Leon FR'ı soktu. Oğlum araba böyle araba şöyle eray bi bak eray bi et. Sigorta şirketinden alacağımız para kesinleşti babamı ikna aşamasıBagajı küçük oğlum bu bize hızlı oğlum derken bi anda kendimizi Gaziosmanpaşa Seat bayii sinde bulduk FR'ı detaylı bi şekilde inceledik. Sunroof'lu model hiç bir yerde yoktu, 2012 kasası 2013 kasasına göre benim daha çok hoşuma gidiyordu babamında onayı ile Güneşli Basın ekspres yolunda ki Altur'dan aracı aldık. Bundan sonra resimlerle devam etmek istiyorum çok kafanızı şişirdim
Sağolsunlar bizimle çok ilgilendiler ALTUR Otomotiv'de.
Aldığımız araç Seat Leon FR 1.4 TSi.
Görevli abi aracı anlatıyor, araç hakkında bilgi veriyor benim ağzım kulaklarımdaAilede ilk defa bir spor otomobil bi yandan da yapacaklarım la ilgili hayaller kuruyorum.
İlk mahalleye girişim annem sağolsun fotoğrafını çekmişTabi fotoğraflar çok net değil cep telefonu ile olduğu için.
Araç gelecek diye park yerini gündüzden hazırlamıştık
Buda bonus olsun araba yeni fotoğraf çekilmemek olmaz
Sabah oldu gözlerimi açar açmaz mahallenin camından arabaya baktım gidip hemen bi fotoğrafını çektim heyecan çokBabam arabayı yan tarafa çekmiş ben uyurken okulun önü olduğu için.
Araca boya koruma yaptırmam gerekiyodu biran önce aracın çizilmeden götürmem gerekiyodu buradan aracıma boya koruma yapan aliergun nickli Ali abime çok teşekkür ediyorum yardımlarından dolayıOnun yeri Erenköy'de ben Eyüpsultan'daydım. Karşı'ya geçmem gerekiyordu köprü için ogs miz yoktu bizde köprü girişinde yeni sistem Hgs'yi aldık.Fotoğraf çekmeyi ihmal etmedik Boğaziçi köprüsü girişi.
Bizi bekleyen bi süpriz vardı... Aracı çiziksiz zannederken araca ışık tuttuğumuzda aracı aldığımız yerdeki abilerin araca fırçayla girişmeleriydi. Çünkü ben arabayı hiç yıkatmadım... Öyle girişmişlerki derin derin çizikler vardı sıfır araçta.. Neyse dedik ilk önce çizikleri yok edelim Ali abim sağolsun üşenmedi aldı eline makineyi başladı çizikleri yok etmeyeFotoğrafları telefonum garantide olduğu için dandik telefonla çektim.
Önce aracı hazırladık.
Yapılan yerle yapılmayan yer arasındaki renk farkı bariz ortada araç sıfır olsa bile...
Sağolsun Ali abi kaliperleride boyamıştı benim için.
Araç boya korumadan böyle çıktı 1 hafta böyle gezdim.
Dedim değişiklik yapmam lazım benim boş boş oturmak olmuyor daha öncede yapmaya çalıştığımız ama beceremediğimiz tampondaki ızgaranın altına folyo olayını bi abimin tavsiyesi üzerine gittiğim bi yerde yaptılar çokta hoşuma gitti
Hemen telefonla bi resim çektim kesmedi eve çıktım makineyi aldımbu arada plakaları da yapıştırdım ama çok sağlıklı olmadı plakalar konusunda da Emin abime çok teşekkür ederim
Aracın en güncel hali budur.
Araç leylek spec..
Babam modifiye olayına karşı olduğu için ben para vermem deyip çekiliyor.
Bende öğrenci olduğum için para durumum kısıtlı elimden geldiğince yapmaya çalışacam.
Şimdi sıradaki yapacaklarım;
Cupra ön lip
3.5 Eibach yay
İç kol dayama.
Ecu yazılım.
Kutu içi hava filtresi.
Varex Egsoz.
Bunların beni tatmin edeceğini düşünüyorum. Öneri Ve Eleştirilerinize Açığım Lütfen Bir Maşallah'ı Eksik Etmeyin
Yazım yanlışlarından dolayı kusura bakmayın![]()