Hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanirsin insallah
araç çok güzel.bende bakmıştım bi ara.fiyatlarda çok makuld.43bin civarı.güle güle kulan
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Araca bugün lip aldım, doğuş oto maslaktan. Taktıracak yer bulamadım Rami taraflarında önerisi olan?
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Bende aileme aldırmaktan vazgeçtim aracı nedense bilmiyorum 43 milyar aralığında standart donanımı bundan daha iyi bir araç olduğunu sanmıyorum.Araçta yok yok zaten..
Maşallah diyelim nazar değmesin.İmkanlar el verirse ben derim ki arabaya yay taktır kendine gelir.Basık duruşu olur özellikle arkadan görünüşü inanılmaz güzel oluyor![]()
Kazasız,belasız kardeşim.
yeni kasası berbat bugün doğuş otoda inceleme şansım oldu da iyiki almışım dedim kendime 1 kere daha..
Çok teşekkür ederim. Araçtan ben çok memnunum yay siparişini geçtim geçicem öğrenci olunca durumlar biraz sıkıntılı yemeyip içmeyip arabaya yatırıyorum bu ara bakalım yakındır yaylanmamız bu konu üzerinden takipte kalın elimden geldiğince yaptıklarımı yazıyorum![]()
Adalet bakanı.
Maslak Doğuş Oto'dan lipi aldık dönerken arkadaş gel fotoğrafını çekiyim dedi fotoğraf gene dandik telefonla.. Telefonum bi türlü gelmedi garantiden... Yüzüm gülüyor lipide almışız görsel fazla bişeyimiz kalmadı
![]()
Adalet bakanı.
Kardeş öncelikle geçmiş olsun yeni aracında hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
öncelikle geçmiş olsun size bir şey olmamış allahtan yeni aracınızada kocaman maşallah abartıya kaçmadan yaparsanız çok güzel şeyler çıkıcaktır ortaya ama acil yay istiyor araç![]()