User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
82 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Clio Sport & Citroen Saxo?¿?¿

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Clio Sport & Citroen Saxo?¿?¿

Arkadaşlar selam,

Arabamı vermek üzereyim ve alacağım arabaya karar verdiğim an satışı hızlandıracağım...

Kafamda öne çıkan 2 makina var... Clio sport 2,0 172ps ve Citroen Saxo

Aynı sınıf araçlar değil biliyorum ama 1998 model düşük km bir saxo mu ya da 2001 model orta sınıf bir clio arasında kararsız kalıyorum...

Yardımcı olacak yorumlarınız için ve olursa araç tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak 2 araçta nasıl yürüyor bilmiyorum ama bana Saxo VTS daha sıcak geliyor.
    Clio yada ne bileyim Renault grubu araçlar bana sportif gelmiyor benim tercihim Saxo olurdu.
    Daha bi tatlı bence ağrasif Fransız rolünü PSA oynuyo
    Teknik olarakda arkadaşlar birazdan yazarlar

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisi arasında ben kalmazdım şahsen,Clio rs i tercih ederdim.. clio rs in yakıtı da öle aman aman 2.0 lar gibide değil hiç.. Gerçi saxo 106 da yakıt konusunda üzmezler ancak..clio Daha keyifli olabilir..

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti, Vti sahibi oldum kullandım. şu anda Clio RS sahibiyim, tahminlerimden daha iyi çıktı.. reno grubu vs. ile hiç alakası yok gayet güzel gidiyor, gayet rahat, yakıt tüketimi çok çok abartılı değil ve oldukça sportif bir araç.. özellikle sakin kullanımlarda çok cimri çok az yakıyor parça fiyatlarıda gayet makul. saxoya göre hem model yılı hem donanımı hemde çok fazla bulunmamasından dolayı öncelikle clioyu tavsiye ederim.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fanatizm devreye girmeyince ne guzel yorumlar geliyor. RS gercekten motoruna gore az yakar ve guzel de gıder.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam olarak 2 araçta nasıl yürüyor bilmiyorum ama bana Saxo VTS daha sıcak geliyor.
    Clio yada ne bileyim Renault grubu araçlar bana sportif gelmiyor benim tercihim Saxo olurdu.
    Daha bi tatlı bence ağrasif Fransız rolünü PSA oynuyo
    Teknik olarakda arkadaşlar birazdan yazarlar

speedweekend e katılmamısmıydın sen??

katılmıstın dıye hatırlıyorum.senınle aynı grupta ıkı tane clıo rs vardı.

nası yuruduklerını gormus olmaman ımkansız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    speedweekend e katılmamısmıydın sen??

katılmıstın dıye hatırlıyorum.senınle aynı grupta ıkı tane clıo rs vardı.

nası yuruduklerını gormus olmaman ımkansız.
    2.side birbiri ile kalmadı mı ben göremedim imkanım olmadı arkada virajdaydım. Siz 2. kalkışınızı yaparken ben daha 1.yi bile yapmamıştım ezdiler bizi sonra akıllarına geldikde öle kaldırdılar o yüzden arabdaydım göremedim. Görsemde 2 RS birbiri ile kalkınca neye göre yorumlayabilirdim ki ? Sadece gider bir vaziyette gördüğüm arabayı yalan yanlış yorumlamış olrum zaten kullanmadan yada beraber yürümeden yorum getiremem o yüzden sadece arkadaşa şahsi fikrimi söyledim.

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saxo2 almanı tercıh ederim cunku surus zevkı, dıs gorunus ,yakıt, vergı, 2.el piyasası ,motoruna gore performans yonunden clıodan iiiiidir ama clıoda donanım ve konfor acısından saxo2 den daha iiidir ben olsam saxo2 yı tercıh ederim

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio RS mantıklı. Hep sölemişimdir yürüye 2.0 lar arasında en az yakanı Clio RS. Bu cumartesi konuşalım hakancım bu konuyu
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk2 vts iyidir her ne kadar 172 ps olsada sesini içini ve tasarımını beğenmiorm clio ların

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mk2 vts iyidir her ne kadar 172 ps olsada sesini içini ve tasarımını beğenmiorm clio ların
    Aynen katılıyorum içi çok kötü bence megane lerinde aynı fikirdeyim 2-3 dikişle bi sportiflik yakalamaya çalışmışlar ama yememmiş Benim arabamım sedan 306 dan farkı yok ama ne bileyim hissettiriyo bana Clio da o ruh yok bence Saxo nun içmekanıda güzel o açıdan severim

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence Clio RS cok daha mantıklı bir arac..Yakıtı,Servisi v.s de ekonomik ayrıca ileride motorunu guclendirmek istersende guzel sonuclar alabilirsin..Hayırlısı OLsun.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saxo'nun isminde hayır yok bikere 6 ay saxo vts kullandım arkadaşımın rs'sinide kullandım arada çok performans farkı var standart olarak rs çok daha iyi..
    Rs donanım olarakta saxodan iyi 6lı cd changer,4 airbag,yol bilgisayarı yarı alcantra yarıderi koltuk vs vs..Rs'in hacmi seni korkutmasın hemen hemen ikiside aynı yakar..İç mekandaki plastik kalitesi ikisininde aynı sayılır.İkisininde çeşitli yerlerinden ses gelir.Yol tutuşları yakın sayılır belki rs biraz daha öndedir..
    Saxo'nun bi kötülüğüde yüksek süratlerde cam fitilleri yada kapı fitilleri ötüyordu tam hatırlamıyorum ama yeterince sinir bozucu birşey..Çok uygun fiyata rs ler var ama hepsinin fiyatlarına aldanma alırken yeterince sağına soluna baktır özellikle motoruna çünkü çoğu bakımsız ve masraf açabilecek cinsten.Saxoyu modifiye etmenin maliyeti rs'e göre daha düşüktür bana göre tek artısıda budur.Ama dediğim gibi ben alcak olsam saxo almam 106 çok daha yakışıklı bir araba saxoda bilmiyorum ama bi iticilik var tipinden mi isminden mi anlamadım gitti.

Serkan.S
    Misafir
    Bana da 106 itici geliyo saxo guzel geliyo nolucak .Ama tercihim benimde RS olurdu.

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar teşekkürler yorumlar için...
    clio rs aslında kafama yattı gibi... schumicim hızlandıralım bırakmayalım cumartesıye

ıkı tane saxo 1 var buldugum 98 mod 65000km de...
    yıne 2 tane rs var 2001 model 75000 de...

kararsızlık kötü bişey... yakıt konusunda rs sahibi olan arkadaslar ürkütmez diyor... vergisine baktım yanılmıyorsam senelik 704ytl 2001 model olursa... ikinci elde saxo daha one cıkacaktır gercı rs tutmadı dıyor herkes...

bır ıkı gune kadar netlesecek bakalım hayırlısı

yancı
    Misafir
    RS ile saxo kıyas götürmez .. tabiki her yönden Rs üstün performans konfor ergonomi yol tutuş güvenlik fiyat-güç orantısı tek eksik yanı vergisi olabilir ama o araç için az bile

karar senin

DB533
    Misafir
    Alıntı yancı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS ile saxo kıyas götürmez .. tabiki her yönden Rs üstün performans konfor ergonomi yol tutuş güvenlik fiyat-güç orantısı tek eksik yanı vergisi olabilir ama o araç için az bile

karar senin
    rs in vts den yol tutusu dahamı iyi vts sıfır satışındayken kampanyası vardı bilmem hatırlarmısınız aracı devirene yenisi bedavaydı

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende pek sevmem clıo yu

yancı
    Misafir
    Top Gear da 172 ve 182 kasa Rs videolarını izlediysen bilirsin onlar slogan değil gerçek test yapıyorlar. Kullanılan tabirlerde müthiş yol tuttuğu şeklindeydi. Hatta typer la pistte bir videosunu izlemiştim yol tutuşta mükemmel hele birde düşük yay ile pek çok üst spor sınıfta yol tutuşta kapışacak nitelikte bir kararlılığı var bir Rs kullanmanı tavsiye ederim

Ben 2 tane saxo vts nin taklalı halini yakınlarımdan bile biliyorum bizzat yaşadım. Nedense onlara vermediler yenisini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)