GülmeyinGöztepedeki benzincide unuttuk camlar hafif açık girdi çıktı araç iç-dış olmuş
Heryer kurudu da ekran göstergesi biraz karıştı , gözükmemesi gereken harflerde gözüküyor , şu şekil oldu
elektronikten anlayan varmı ? kuruyunca geçermi sizce ?![]()
GülmeyinGöztepedeki benzincide unuttuk camlar hafif açık girdi çıktı araç iç-dış olmuş
Heryer kurudu da ekran göstergesi biraz karıştı , gözükmemesi gereken harflerde gözüküyor , şu şekil oldu
elektronikten anlayan varmı ? kuruyunca geçermi sizce ?![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
pixel kaybı yoksa geçer. eğer o ekranı sökebiliyorsanız sökün ve pirinç dolu bir torbaya koyun. 48 saat kadar kalsın.
M. The most powerful letter in the world.
Bende bir keresinde , sol ön camı tek dokunuşla kapatıp anahtarı çekip , aşağı inip dalgınlıkla hortumu dayamıştım.Meğerse focuslarda anahtarı çekince camlar duruyormuş , cam yarı açık kalmış , aracın göğüs möğüs çok fena olmuştu , ama kiralık olduğu için umursamamıştım , sadece kurulamıştım, araba sıfır km idi , yazık olmuştu![]()
kışın gece arabayı çalıştırınca göstergelerde böyle durumlar oluyordu. gündüz yok ama. soğuktan yani. kuruyunca geçer sanıyorum ama yine de yerinizde olsam ekran sökülüyorsa söker pirince koyardım.
büyük ihtimal kuruyunca geçer![]()
saç kurutma makinası olmaz, telefonu suya düşürünce çok araştırmıştım , bu tür olaylarda zararlı olabiliyormuş
pirinç içine koymak en iyisi
valla bütün gün güneşin altına bıraktım aksam bindim düzelmişti valla çok tırstım öle kalıcak die tesekkurler beyler
![]()
Geçmiş olsun. Herhangi bir sorun oluşamaması sevindirici ama yine de su kaçan elektronik eşyaları kuruyana kadara açmamakta fayda var.
bu piriç olayını ilk defa duyuyorum konuyu biraz dağıtmış gibi olucam fakat pirincin öyle şeylere nasıl yararı oluyor bilgi verirmisiniz neden dolayı yani merak ettim
şöyle söyliyim , crx geçen defa uzun süre yattıgında yine su almıştı içine... öyle nem vardıki güneşte araç ısınırken içten tavan da su birikip damlıyordu öyle nemliydi... 5 kg açık pirinç aldım kadın kilotlu çorabına koyup aracın içine bıraktım... 3-4 gün durdu öyle sonunda içi kupkuru olmuştu aracın inanamamıştım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)