Astra F CC 2.0 GSİ 1997 Ecotec
İlk aldığımda basit sıradan kimsenin ilgilenmediği bir ecotec idi, fakat tamamen boyasız kazasız kalmış orjinal bir arabaydı. Sonra bismillah diyip önce body den başladık farı stopu plaka lamlabaları el freni teli km saati teli aklınıza gelmeyecek bir çok malzemesini sıfır gm olarak yeniledik. dışı tamamdı sırada yürütmek vardı. aslında fabrikadan çıktığı halde fena değildi üzerine ilk takviye header oldu çok ciddi bir fark derken vectra b gt camlar sonra manifold kelebek derken baya bi tatminkar hale gelmişti. sonra bu arabanın daha fazla hızlanması için z20 motor mekaniğini araştırdık komple bir projelendirme ne eksik ne lazım derken yavaş yavaş malzemeler gelmeye başladı. uzun emekler uzun çalışmalar elektriksel anlamda çok fazla yeni bağlantılar ve ikiz bir kontrol için çalışmayan hiçbirşey olmasın mantığı ile ilk marşa 6 ay sonra basabildik. önce standart bir astra coupe bertonenin ikizi olarak çalıştı,sonra VMAX evo240 , biraz daha dedik evo280 ve ensonunda evo300 program atıldı. bu sürede eksikler tamamlandı motorun alışması vs derken baskı balatası için ayrı projeler derken kırıp dökmeden hiçbiyeri bozmadan devam ettik. boschdan bir dünya sensör sipariş edip a dan z ye tüm sensörler vuruntusu krankı oksijenleri map maf pompa vs vs diye yeniledik. Neyse bugunlere geldik, hala devam ediyoruz geliştirmeye turbo araba ***** kesiklikler terslikler zamanla giderilebiliyor. şuanki kilometresi 220.000 - 17.000km dir z20 dir.
Opel Garage Hakan Önen ve VMAX Ümit Halil Doğan'ı yordum üzdüm bunalttım Haklarını umarım helal ediyorlardır.
-z20leh internal
-x20xer head
-z20leh turbo
-z20leh injectors
-z20leh afm
-koç egzoz
-fmic intercooler and 63mm pipes(koç egzoz)
-vmax evo300 mapped
-f18 gearbox and sachs sinter metal clutch
-bmc cda 85-150
-remove power steering
-remove ac
-astra g z20let ecu and wiring
-auto meter gauges
-bilstein shocks
-290mm brake disc
before:
after:
![]()